Bos Åsane

  1. Mer om
Bos Åsane

Bos Åsane AttraktivSteen Åsane er forhandler av Mercedes-Benz, Peugeot, Kia, smart, DS og Citroën. Spør oss om finansiering, og bestill prøvekjøring i dag Elbil eller ladbar hybrid – hva bør du velge? Stadig flere nordmenn velger elbil eller ladbar hybrid når de skal kjøpe ny bil Bertel O Steen Bergen har 3 avdelinger lokalisert i Arna, Minde og Åsane. Vi forhandler Kia, Mercedes-Benz, Peugeot, Citroen, smart og Fuso Adresse: Liamyrene 3 5132 Nyborg. Kontakt: 55393160 · · Forhandler BERTEL O STEEN BERGEN AS, ÅSANE Peugeot

Behandlingsansvarlig Bertel O. Steen AS er et selskap heleid av Bertel O. Selskapets hovedvirksomhetsområder er bil og eiendom, og Bertel O. Steen AS er morselskapet i bil og eiendomskonsernet. Steen AS består av bilimport, forhandlervirksomhet, verksteddrift, kundetjenester og eiendom.

https://lndc.us/litopa.php

Steen AS som bestemmer formålet med behandlingen av personopplysninger og hvilke midler som skal benyttes for de ulike selskapene hvor Bertel O.

Av den grunn er det Bertel O. Steen som er å anse som behandlingsansvarlig for behandlingene av personopplysninger som gjengitt nedenfor, med mindre annet er opplyst. Steen benytter sosiale medier som informasjonskanal vil disse mediene være selvstendig behandlingsansvarlig for den eventuelle videre behandling av personopplysningene som disse mediene gjør i tillegg til det som Bertel O. Steen selv står for. Hvorfor må Bertel O. Steen ha dine personopplysninger?

Bertel O. Steen avd Åsane

Hovedformålet med våre behandlinger av personopplysninger er at det er nødvendig for oss for å kunne gjennomføre avtalen du har inngått med et av våre selskap i Bertel O.

Det vil si at vi trenger å vite hvem du er, hvor du bor og hvordan vi kan kontakte deg. Vi trenger kunnskap om din bil og eventuelle biltjenester du kjøper av oss slik at vi kan yte deg den servicen vi er forpliktet til gjennom avtalen, men også slik at ditt nåværende og fremtidige bilhold skal fungere mest mulig smertefritt for deg. Opplysningene er også nødvendige å lagre dersom vi må tilbakekalle utstyr eller bil av tekniske årsaker.

De ulike avdelingene i Bertel O. For å kunne inngå eller oppfylle en avtale som den registrerte er part i, er det nødvendig for oss å behandle navn, kontaktinformasjon, og opplysninger knyttet til den aktuelle bilen. Han mener de får god hjelp i at Kia har hatt attraktive modeller — spesielt med elektrisk drivlinje — men at de gode resultatene ikke kommer av seg selv.

Når vi registrerer så stort antall biler skal ting gå på skinner.

Bertel O. Steen avd Åsane

Det er også første gang søstermerkene Peugeot og Citroën forhandles fra samme bygg. Der det ligger naturlig til rette for slike løsninger, streber vi mot det».

https://shishlov.info/3433.php

Steen, ser frem til at Citroën igjen skal få salgsrepresentasjon nord i Bergen. Steen i Åsane er en naturlig utvikling ettersom forhandleren har tilbudt servicemarkedstjenester for merket i over ett år.

Omsetningen skjøt fart for Jæger Sentrum AS i Steg med 32,1 prosent.

Bilimportørselskapet har flere elektriske biler i sin Peugeot-portefølje, men disse når ikke helt opp i konkurranse med Nissan Leaf, Tesla, Mitsubishi i-MiEV og Volkswagen e-up! Peugeot iOn er modellen som kommer nærmest salgsvinnerne med en markedsandel på over fire prosent. Etter at Skoda-anlegget flyttet fra Åsane til Kokstad, har selskapet på ny etablert et salgspunkt for Skoda i Åsane.

Samlet gir dette flere salgspunkter enn før.

Last ned også: Sport 1 åsane

Bergen nord er historisk sett et stort Citroën-distrikt, det er gledelig at nye Citroën-modeller igjen får et salgspunkt i dette viktige området», uttaler Myrhaug. Monica Seilen Nilsen er daglig leder for Bertel O.

To dedikerte selgere er klare til å ta imot gamle og nye Citroën-kunder, både når det gjelder personbiler og varebiler», sier hun. Den offisielle åpningen for nybilsalg av Citroën hos Bertel O.

Skråtak soverom

BOS ÅSANE Relaterte emner

De har ikke solgt så mange biler siden jappetiden To av Bergens største bilforhandlere oppnådde rekordomsetning i fjor - og det uten drahjelp fra elbilbølgen. Dette medførte at alle de fire største bilforhandlerne i Bergen økte inntektene i 2013 sammenlignet med året før. Steen Bergen AS aldri hatt større omsetning enn i fjor. Og det enda vi har gjort endringer som gjør at lastebilsalget er løftet ut fra inntektstallene. Sånn sett er det en veldig god prestasjon, sier administrerende direktør Eirik Lohne i Bertel O. Rekordomsetningen skyldes særlig at personbilomsetningen var veldig god, både for nye og brukte biler, forklarer han.

Bos Åsane
BOS ÅSANE Kommentarer:
Forfatter på Bos åsane
Martinsen fra Molde
Se min andre innlegg. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til kanadischer Fußball. Jeg nyter studere dokumenter kraftig.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net