Bora Platetopp

  1. Mer om
Bora Platetopp

Bora Platetopp ForskningBORA Basic - kjøkkenrevolusjonen: Platetopp og avtrekk i ett produkt – passer på alle kjøkken. Lag mat uten avtrekkshette, uten lukt og med fritt utsyn Induksjon, elektro med strålevarme, gass, wok eller Tepan-grill – BORA platetopp-ABC viser hvilken type matlaging som passer til hvilken platetopp Koketopp som vant Red Dot Award Product Design 2019 med integrert ventilator. Kjøp BORA PURE PURA INDUKSJONSTOPP MED AVTREKKSVIFTE hos Power.no - Norges utluft, eller avtrekk med kullfilter. Ta kontakt med oss for et godt tilbud! Bygd ditt eget oppsett med Bora Classic Engebretsen tilbyr i dag seks ulike platetopper med ventilator. Vi har satt sammen en oversikt over de ulike modellene med induksjon og utluft

De perfekte linjene er like elegante som de er diskré og kan integreres harmonisk i all moderne kjøkkenarkitektur. Den enestående, vertikale glideren gjør betjeningen enda enklere. Beveg fingeren intuitivt oppover eller nedover, eller trykk.

Avtrekksviftens effekt justeres automatisk til enhver tid etter behov. Alle løse deler nappes ut og rengjøres i oppvaskmaskinen hvor de tar svært lite plass.

Tine no hjernetrim

Også beholderen som fanger opp eventuell søl i vifteåpningen. En saftig biff, en aromatisk fisk, eller sprø grønnsaker — BORA Teppanyaki stekeplate, laget av 9500 gram rent rustfritt stål, er den perfekte løsningen hvis du vil steke på en kreativ måte.

Stekeplaten er god å jobbe med og takket være den ekstra dype designen på 54 cm, kan du steke opp til 8 biffer samtidig. XXKontroller at alt er plassert i riktig retning og monteringshøyde. De må også ta ansvaret for korrekt installasjon og oppstart. Ved bruk av Home-In og Home-Out trenger du relevante dokumenter for de eksterne bryterenhetene for å kunne utføre en trygg enhetstilkobling og drift.

Best pris på platetopp, koketopp, kokeplate

I åpnet koblingstilstand er avtrekket ute av drift. Det skal ikke monteres en vinduskontaktbryter som avbryter strømtilførselen til styreenheten faseskiller.

Bruk kun det integrerte koblingspunktet. XXLøsne skruen [4] som holder apparathuslokket [1]. XXLøsne alle låsemekanismer [2] forsiktig med en flat skrutrekker. XXLøft apparathuslokket [1] opp og av apparathusbunnen [3].

XXIkke berør elektronikkenheten [5]. Elektronikkenheten kan inneholde restspenning. Ikke berør frittliggende kontakter på elektronikkenheten. Forberede tilkoblingsledninger for eksterne apparater Bruk tilkoblingsledninger av følgende typer og produsenter for å koble til eksterne apparater. Den totale lengden til tilkoblingsledninger for eksterne innretninger skal ikke overskride 10 m!

XXBehandle tilkoblingsledningen på en slik måte at du overholder foreskrevne lengder for avisolering. Vær oppmerksom på at avisoleringslengden for den ytre mantlingen er maksimalt 25 mm på den isolerte lederen [2]. Installere eksternt apparat Avhengig av hvilken type apparat som skal tilkobles, må du enten opprette forbindelse mellom ledningene og Home-In- eller Home-Out-klemmen.

Google translate samisk

Før du kan koble til Home-In-grensesnittet, må den installerte broen fjernes. Bruk de dertil egnede koblingspunktene Fig Kontakt Home Out med strekkavlastning [1] Strekkavlastningsklemme [2] Åpningssted for kabelgjennomføring XXKlem tilkoblingsledningen fast i riktig strekkavlastningsklemme [1] avhengig av hvilken ledningsdiameter som er brukt.

XXÅpne den nødvendige gjennomføringen [2] på plasthuset til styreenheten. Hvis det kobles eksterne bryterenheter både til Home-In- og til Home-Out-koblingspunktet, må begge ledningene sikres med strekkavlastningsklemmen.

Monteringsanvisning system BORA Classic Avtrekk og platetopper

XXKontroller riktig montering og at tilkoblingsledningene er godt festet. XXLukk og fest lokket til styreenheten. XXTrekk til skruen for å feste lokket maks. XXPass på at ledningen ikke blir klemt eller skadet. XXForsikre deg om at tilordningen og bruken av kontaktene er korrekt. Vinkelpluggene til styreledningene er merket med L venstre og R høyre Montere klapp-ferritthylse Det er påkrevd at tilkoblingsledningen til avtrekket skal filtreres med en klappferritt på grunn av elektromagnetisk kompatibilitet.

Ved hjelp av kommunikasjonsledningen CAT 5e foregår både styringen og strømtilførselen til betjeningsenheten Koble motoren til styreenheten Fig Montere klapp-ferritthylse Fig Koblingsstøpsel til motoren [1] Tilkoblingsledning [2] klappferritthylse XXMonter klappferritthylsen [2] som er med i leveringsinnholdet på tilkoblingsledningen [1].

XXKoble strømledningen til motoren [1] til styreenheten. Plasser styreenheten inne i skroget til kjøkkenskapet på en slik måte at den ikke er fritt tilgjengelig for brukeren f. Godkjente plasseringsalternativer inne i skroget: løst på en mellombunn løst på flatkanalen montert på skroget Vær oppmerksom på kabellengden til strømledningen 1 m når du plasserer styreenheten Tilkobling til strømnettet XXTa hensyn til alle sikkerhetsinstrukser og varsler se kap.

XXOverhold alle nasjonale og regionale lover, forskrifter og tilleggsforskrifter fra lokale strømleverandører. Strømtilkoblingen må bare utføres av autoriserte fagfolk. Spesiell merknad for CKT: Classic Tepan-grill i rustfritt stål CKT er utviklet for drift med et strømnett med en systemimpedans Zmaks på overføringspunkt hustilkobling på maksimalt 0,1247 ohm.

Brukeren skal sørge for at apparatet kun brukes med et strømnett som oppfyller disse kravene.

BORA Pure: En fantastisk benkeventilator

Ved behov får du informasjon om systemimpedansen fra den lokale strømleverandøren. Strømtilkobling platetopper Strømledningen som må brukes allerede forhåndsmontert må minst være av typen H05VV-F.

https://shishlov.info/trafikketaten-oslo.php

XXBekreft at det ikke er noen spenning. XXKoble platetoppen utelukkende til med en fast forbindelse til en strømledning.

XXKontroller korrekt montering. XXForsikre deg om at alle apparater er koblet til på riktig måte og har strømtilførsel før du tar dem i bruk for første gang sikret. Unntak: Ved første gangs bruk kan kjøkkenmontøren forbigående koble styreenheten til strømmen for å utføre basiskonfigurasjonen f. Innstillingene som velges, blir lagret. De er fortsatt gyldige etter at strømtilørselen hat vært brutt.

BORA Professional benkeventilator

Den endelige tilkoblingen til strømnettet skal kun utføres av faglært elektriker. XXTa systemet i bruk langt trykk på power-knappen. Hvis basiskonfigurasjonen ikke er utført, viser indikatoren ConF, og motorsymbolet blinker rødt.

XXKontroller om alle platetopper vises slik de er montert. XXKontroller indikatorene på betjeningsfeltet kokesoneindikator. Hvis platetopper ikke vises korrekt: Hvis systemet ikke gjenkjenner platetopper på riktig måte, vises de enten ikke i det hele tatt, eller kun med en feilkode E se også bruksanvisningen, kap. Fra induksjonstopper med rektangulære soner til gass eller Teppanyaki-grill i rustfritt stål.

https://shishlov.info/bjrvika-apartments.php

Alle topper kan kombineres fritt med avtrekkssystemet. Det er fullt mulig å kombinere med en, to, tre eller enda flere platetopper. Du kan også velge mellom finish i rustfritt stål eller All Black. Du kan lese mer om tepan-grilling her.

NB: Ikke vær redd for at noe svir seg fast! Det er lett å rengjøre en Tepan-platetopp. Bare bland litt eddik og vann, hell det over Tepan-grillen og la det virke en liten stund. Ved hjelp av en Tepan-skaper og en svamp kan du fjerne smussen. Finishen tar du med litt kjøkkenrull som du fjerner vannet og de siste restene med.

Få mer informasjon om BORA Classic Glasskeramisk wok-induksjonstopp Det asiatiske kjøkkenet har et annet triks på lager som gjør maten sunn og aromatisk: woken. BORA tilbyr en glasskeramisk platetopp med en integrert induksjonswok i seriene Professional og Classic. Det er enkle fysiske prinsipper som ligger bak en benkeventilator. BORAs avtrekksvifte genererer en horisontal luftstrøm som stenger nede 100 prosent av dampen fra kjeler og panner.

Fett og os trekkes ned direkte der det oppstår.

Dusjkabinett stort utvalg kabinetter i alle størrelser.: Bora platetopp

Dette hindrer varm, fettet damp og ubehagelig odør i å spre seg i rommet, slik tilfellet er med tradisjonelle avtrekkshetter som skal trekke damp, fett og os en hel meter opp i luften før det fanges opp.

Bak BORA benkeventilasjon ligger det over 60 patenter og 10-år med forskning og optimalisering på ventilasjonsteknikk. For å skape et så effektivt og stillegående produkt som mulig jobbes det kontinuerlig med perfeksjonering, forskning og luftteknikk.

Klikk gjerne på produktet for mer utfyllende informasjon!

BORA PLATETOPP Relaterte emner

Rask, ryddig og rå 118-åring! Trykk på bildet for å besøke nettsiden Engebretsen er skandinavisk spesialdistributør av innovative kvalitetsprodukter innen kjøkken, storkjøkken og bad. Med ufravikelig krav til service, kvalitet og design har vi importert, produsert og solgt VVS-produkter og metaller i 118 år. Enkelte agenturer er over 90 år gamle. Litt nyere er den sveitsiske produsenten KWC, en betydelig leverandør av kvalitets armatur for kjøkken og storkjøkken. Det nyeste og råeste tilskuddet i vårt sortiment er innovativ koketopp ventilasjon fra den tyske leverandøren BORA.

Bora Platetopp
BORA PLATETOPP Kommentarer:
Forfatter på Bora platetopp
Øye fra Lillehammer
jeg elsker rapporterer norske nyheter omtrent. Anmeldelse min andre innlegg. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til tortimieren.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net