Hvordan Tilbakestille Pc Til Fabrikkinnstillinger Windows 7

  1. Mer om
Hvordan Tilbakestille Pc Til Fabrikkinnstillinger Windows 7

Hvordan Tilbakestille Pc Til Fabrikkinnstillinger Windows 7 StørstSveip inn fra høyre kant av skjermen, trykk Innstillinger,og trykk deretter Endre Trykk eller klikk Oppdatering og gjenoppretting, og trykk eller klikk deretter Gjenoppretting Trykk eller klikk Kom i gang Windowsunder Fjern alt og installer det på nytt Sjekk denne siden for å finne ut hvordan du gjenoppretter Dell-datamaskinens Gjenopprette, tilbakestille eller reinstallere Windows 7 på en Dell-PC Symptomer · Start datamaskinen på nytt

Slik gjenoppretter du en PC til fabrikkinnstillinger med en gjenopprettingspartisjon: Start datamaskinen på nytt Når du blir bedt om det, trykker du på den angitte tasten for å angi gjenopprettingspartisjonen Når du er presentert med en gjenopprettingsveiviser, følger du instruksjonene på skjermen Når gjenopprettingsveiviseren er ferdig, blir du bedt om å kjøre et innledende Windows-oppsett.

Skriv inn riktig informasjon, og snart vil PCen kjøre som den gjorde dagen du kjøpte den. Was this post helpful? På en bærbar PC vil du sannsynligvis ikke deaktiveredvale. Imidlertid, hvis du har et skrivebord med en liten solid-state-stasjon, kan det være lurt å deaktivere dvalemodus for å gjenopprette plassen.

Når du deaktiverer dvalemodus, vil Windows slette dvalefilen.

Bil teoriprøve

Du kan ikke flytte denne filen fra systemstasjonen, ettersom den trenger å være på C: slik at Windows kan lese den ved oppstart. Merk at denne filen og personsøkerfilen er merket som "beskyttede operativsystemfiler" og er ikke synlige som standard. Hold strømknappen nede i 10 ti sekunder for å slå av den bærbare datamaskinen. Merk: Ved å holde inne strømknappen på maskinen tvinger den til å slå seg av. Eventuelle ikke lagrede data vil gå tapt.

Trykk og hold nede 0 null -tasten på toppen av tastaturet ikke 0-tasten på det numeriske tastaturet, og trykk samtidig på strømknappen en gang for å slå på den bærbare datamaskinen. Slipp 0-tasten når Toshiba-skjermen vises.

Slik tilbakestiller du Windows 10 til fabrikkinnstillinger

Noen minutter senere får du et nytt operativsystem uten skadelig programvare eller virus. Tatt i betraktning at det fjerner alle personlige data fra datamaskinen din, bør du sikkerhetskopiere før du tilbakestiller. Fordelen med denne metoden er rask og trenger ikke ekstra verktøy.

Men når Windows 7 eller Windows 8 krasjer og ikke starter som normalt, må du tilbakestille Windows til fabrikkinnstillinger med systemreparasjonsplaten. Kontroller at du har sikkerhetskopiert datamaskinen din før du nullstiller, fordi prosessen kan fjerne personlige data fra harddisken.

Slik gjenoppretter en PC til fabrikkinnstillingene uten plate

Windows Password Reset Platinum er en enklere måte å tilbakestille Windows-passord, sammenlignet med fabrikkinnstilt Windows. Du kan lese mitt forrige innlegg om hvordan du gjenoppretter datamaskinen ved hjelp av systemgjenoppretting-funksjonen.

Hvis systemgjenoppretting er deaktivert, kan du lese innlegget mitt om hvordan å aktivere systemgjenoppretting igjen. Hvis du har en av disse, kan du få tilgang recovery-partisjon i Windows, eller under oppstart.

Det er bare å følge lenkene ovenfor for detaljerte instruksjoner. Den eneste grunnen til at jeg ikke anbefaler dette alternativet er fordi alle PC-leverandør recovery bilder inkluderer ytterligere tredjeparts programvare, som bremser ned datamaskinen betraktelig.

https://lndc.us/gyqepem.php

Avhengig av din versjon av Windows, vil prosessen være forskjellige. En ren installasjon består i utgangspunktet av oppstart fra den opprinnelige XP CD, slette alle partisjoner, gjenskape nye partisjoner, og deretter installere Windows XP fra en CD. Det er en ganske rett-frem-prosessen, og du kan lese denne utmerkede opplæringen for trinnvise instruksjoner. For mer om det, les en av de følgende artiklene. Av åpenbare sikkerhetsgrunner anbefales ikke dette hvis du deler PCen din eller er på et offentlig sted.

Men hvis du bor alene og vet at situasjonen din er sikker, er det også et alternativ. For lignende artikler med guider og trinnvis instruksjon besøk vår Hvordan delen som dekker mange forskjellige temaer. For å fikse forskjellige PC-problemer, anbefaler vi Restoro PC Repair Tool: Denne programvaren reparerer vanlige datamaskinfeil, beskytter deg mot filtap, skadelig programvare, maskinvarefeil og optimaliserer PC-en for maksimal ytelse.

Løs PC-problemer og fjern virus nå i tre enkle trinn: Last ned Restoro PC-reparasjonsverktøy som følger med Patenterte teknologier patent tilgjengelig her.

Har du lest dette? 7 kabale windows 7

Klikk Start søk for å finne Windows-problemer som kan forårsake PC-problemer. Klikk Reparer alt for å fikse problemer som påvirker datamaskinens sikkerhet og ytelse Restoro er lastet ned av0lesere denne måneden. Problemer med operativsystemet ditt vises før eller senere, og hvis det skjer, må du vite hvordan du skal håndtere dem. Du kan vanligvis løse de fleste store problemer med PCen din ved å utføre en tilbakestilling av fabrikken, så i dag skal vi vise deg hvordan du tilbakestiller fabrikken Windows 10 PC.

Fabrikkinnstillingsalternativet var tilgjengelig i Windows 8, og siden det var en nyttig funksjon, bestemte Microsoft seg for å forbedre det ytterligere. I motsetning til Windows 8 har ikke Windows 10 gjenopprettingspartisjon tilgjengelig som fungerer som en installasjonsmedier.

Sett inn installasjonsdisken for Windows 8, og klikk deretter Neste fulgt av Oppdater for å starte systemet på nytt. Først vil det begynne å forberede systemet ditt for en fullstendig oppdatering.

Slik gjenoppretter du Windows til fabrikkinnstillinger

Når Windows 8 starter på nytt, ser du oppstartsskjerm med oppdateringsprosess fremgang på bunnen. Etter at oppdateringsprosessen er avsluttet, blir du tatttilbake til Windows-startskjermen, hvor du kan finne alle standard Windows 8-verktøy og widgets.

Elkjøp finnsnes

Gjenopprett applikasjoner som du opprettet sikkerhetskopi for, og start deretter systemet på nytt.

HVORDAN TILBAKESTILLE PC TIL FABRIKKINNSTILLINGER WINDOWS 7 Relaterte emner

Avhengig av hvordan du ser på det og Windows-versjon du kjører, fabrikkinnstillingene kan bety flere ting. For meg, fabrikkinnstillinger betyr å få datamaskinen tilbake til den tilstand da du først kjøpte den. Dette inkluderer OS med alle tredjeparts programvare de ønsker å installere med det. Men, dette er kanskje ikke den mest ideelle valget. En annen måte å tenke på det er å utføre en ren installasjon av operativsystemet, slik at du arbeider med nakne bein versjon av OS. Forskjellen mellom en ren installasjon og tilbakestille til standardinnstillingene, er det faktum at det tidligere ikke har noe junk tredjeparts programvare.

Hvordan Tilbakestille Pc Til Fabrikkinnstillinger Windows 7
HVORDAN TILBAKESTILLE PC TIL FABRIKKINNSTILLINGER WINDOWS 7 Kommentarer:
Rapportert den Hvordan tilbakestille pc til fabrikkinnstillinger windows 7
Sollie fra Finnsnes
Les gjerne min andre nyheter. En av mine hobbyer er ba Spiel. Jeg har lyst lese tegneserier eiendommelig.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net