Bålmat Tips

  1. Mer om
Bålmat Tips

Bålmat Tips EnergiContent [hide]

Pølse med brød eller lompe er jo klassikeren - den er jo ekstra god på bålet, litt brent og med ekstra røyksmak Kaffe kokt på bålet smaker ekstra godt Pinnebrød med ost, bacon og basilikum. Ikke helt badevær om dagen? Mitt tips er å stikke på stranda en tur likevel Tips: Hell røren over på en plastflaske og stek på primus eller i en bålpanne på tur. Denne retten har 157,4 kcal pr Slukk bålet skikkelig og vær helt sikker på at det ikke er varme glør igjen når du forlater leirplassen. Dekk gjerne til bålkrateret med fuktig mose eller

Alle måltider kan selvfølgelig tilberedes helt fra bunnen av ute i naturen, dette er jo litt av sjarmen for mange.

Du trenger da bare en skjærefjøl og en skarp kniv. Fordelen med å gjøre det meste hjemme er at man slipper så mye søppel, for denne skal jo være med hjem igjen.

Selv service nettbuss

Pakk maten i bokser, eller i plastposer for å spare plass i sekken. Stek så egg i baconfettet som er igjen i pannen.

Jernia kilden

Bland i smeltet smør. Hell røren over i en beholder med lokk eller i en melkekartong som du teiper igjen.

Berit Nordstrands beste tips til sunn og god turmat

Ikke fyll beholderen helt full da røren sveller noe. Deretter plasseres osten i lokket på emballasjen den kom i fordi det er den eneste delen som er av tre og ikke smelter. Sett osten på aluminiumsfolie i bålet slik at den ikke brenner opp.

Det er mange variasjonsmuligheter for topping, her brukte jeg hakket fersk oregano, men bacon, valnøtter og sirup eller kanskje hvitløk er også veldig godt. Foruten ost er det også her bare å fylle det med annet godt om man ønsker som skinke, salami, tomatskiver, løk, koriander etc.

5 retter du kan lage ute på tur

Dersom du pakker ostesmørbrødet i folie gjør slik: Når glørne på bålet er gode og varme kan de foliepakkede ostesmørbrødene legges på. Pass på å snu de jevnlig slik at brødet blir stekt på begge sider og osten smelter. Beregn ca 10-15 minutt.

https://shishlov.info/7544.php

Hvis underlaget er varmt nok, er pizzaen ferdig etter ca. Pannekaker og suppe Pannekakene kan lages hjemme og varmes på bålet i aluminiumsfolie. Gjør det samme med bakt potet. Fyll poteten med det du ønsker hjemme.

Du vil kanskje like: Gavetips barnehageansatte

BÅLMAT TIPS Relaterte emner

Turmat når du skal sove ute Turmat når du skal sove ute Glem real turmat, i høst skal vi kose oss. Å lage skikkelig middag og frokost ute som kunne vært servert hjemme, er ikke så krevende som mange kanskje tror. Her er utstyret du trenger og forslag til god turmat. Å pakke til en overnatting ute i naturen er ikke alltid like lett. Pass på at dere har pakket nok og riktig tøy, mat og drikke, og at alt utstyret som trengs er med. Utstyrsliste for matlaging ute: Stekepanne og gryte, men du kommer langt med bare stekepanne Stekespade Skjærefjøl og en god kniv Til bål: Ved hvis det er vått ute, sag til å hogge litt ved, fyrstikker, og evt. Tenn et bål av kvist og bark, og tenn på tørre grener.

Bålmat Tips
BÅLMAT TIPS Kommentarer:
Forfatter på Bålmat tips
Kolstad fra Bergen
Les gjerne min andre innlegg. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Kalligraphie. Jeg har lyst dele interessante nyheter opp ned.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net