Birkebeiner Overnatting

  1. Mer om
Birkebeiner Overnatting

Birkebeiner Overnatting ForundretHos oss på Birkebeineren Hotell i Lillehammer får du rolige omgivelser og skogen Her kan du velge mellom overnatting i vanlige hotellrom eller i fine Birkebeineren Hotel & Apartments ligger naturskjønt til i rolige omgivelser midt i Olympiaparken på Lillehammer, ca. 10 min gange fra sentrum og Maihaugen Birkebeineren Hotel & Apartments, Lillehammer: Se 123 reiseanmeldelser, 91 bilder og gode tilbud for Birkebeineren Hotel · tlf 41 77 29 00 · Påmeldingsvilkår · Min side · Min Funksjonærside Birkebeineren Hotel & Apartments ligger på Lillehammer, og tilbyr kostnadsfri Wi-Fi, gratis adgang til badstuen samt rom og leiligheter med TV

Ungdomsbirken

Om du kun ønsker buss én vei, spesifiser dette i påmeldingen! Pris vil ligge på ca kr 250. Meld deg på og bli en del av det grønne toget over fjellet fra Rena til Lillehammer!

Dessuten er det flere muligheter for å få hotell og annen overnatting på Hamar. Vi har hatt tilbud om dette tidligere, men nå har vi løftet det Også på Rena, for de 2500 som vanligvis overnatter der på hotell, hytter og madrasser, er det skyttelbusser for å kunne komme seg til sentrum og en matbit.

Last ned også: Besseggen overnatting

Petter Northug var med i jubileumsrennet i fjor. Da var Birkebeinerrennet 80 år. Med det utstyret de hadde den gang med tunge ski, en stav og never bindinger var dette en helte bragd for fullføre en nødvendig flukt. I dag er beste tid over fjellet og de 54 kilometerne 2 timer og noe over 21 minutter, og med et utstyr som egentlig ikke er sammenlign bart.

Birkebeineren Hotel Apartments (Lillehammer) oppdaterte priser for

I dag er det et frivillig slit, og Birkebeiner — rennet er enormt populært og er det mest tradisjonsrike turrenn på ski i klassisk stil. Der står bussen til sistemann skal starte. Neste stopp Birkebeiner skistadion og etter kvart Lillehammer, der dusjen, diplomer og kanskje merke og premie — og etter kvart bussen ventar på oss.

Gjenstand Birkebeiner Apartment ligger i landsbyen Bergen, og den nøyaktige adressen er: Stølegaten 19 3 floor, Bergenhus, 5003 Bergen, Norge. Hvordan kan jeg sjekke tilgjengelige datoer i boligen Birkebeiner Apartment? Som frittstående hotell i Lillehammer vil vi alltid gjøre det lille ekstra for at du som gjest skal bli meget fornøyd med ditt opphold her hos oss.

https://shishlov.info/lag-din-egen-lunsj-stina-talling.php

Ett moderne interiør fungerer som fine bakgrunner for flotte bilder til dine sosiale medier. Her vil vi kunne tilby noe godt å drikke, diverse snacks og suvenirer og vi vil alltid være tilgjengelig for å svare på dine spørsmål og henvendelser.

Ungdomsbirken

Du vil også alltid kunne nå oss på telefon og mail her på hotell i Lillehammer, Birkebeineren Hotell. Etter et hyggelig møte ved resepsjonen vil du motta dit nøkkelkort.

Når du ankommer din leilighet eller ditt hotellrom vil du bli møtt med følelsen av behag og ryddighet. Her vil du kunne nyte en god film, se på ett godt utvalg av tv-kanaler eller koble deg opp med eget utstyr slik at du kan nyte egen underholdning mens du legger deg godt tilbake i våre behagelige senger.

Ungdomsbirken _Overnatting

Ønsker du å feire konfirmasjon, dåp, bursdager og andre begivenheter, vil Birkebeineren Hotell Lillehammer være et fint sted å legge feiringen. Med dyktige kokker på kjøkkenet vil det kunne tilbys matservering til grupper, og som gjest vil du alltid få en god frokost med godt utvalg når man våkner på morgenen. Vi tar selvsagt hensyn til alle allergier og tilpasser oss dine ønsker her på hotellet i Lillehammer. Området rundt hotellet er fylt av spennende turområder og steder man burde besøke når man er i Lillehammer.

Næreste nabo til Birkebeineren Hotell i Lillehammer er badedammen. Her er det muligheter til avkjøling på varme sommerdager etter en spenningsfylt dag i Hunderfossen Eventyrpark.

Verdens børser

Her er det mange som bader hver sommer og det er ellers ett flott parkområde til piknik og avslapping. Elven som renner ved siden av hotellet vårt på Lillehammer og videre ned gjennom byen heter Mesnaelva. Det går fine turstier langs elven som kan nytes i skog og rolige omgivelser. Like nedenfor hotellet vårt i Lillehammer finner du Maihaugen som er Norges største friluftsmuseum.

BIRKEBEINER OVERNATTING Relaterte emner

Jeśli poszukujesz ciekawych zakątków Polski to warto sprawdzić: nocleg w Mysłowicach - szybka rezerwacja noclegów online. Alojamiento en España ¿Estás planeando unas vacaciones en España? Consulta la oferta de nuestros hoteles: reservar alojamiento Los Caños de Meca - libro en línea. Alloggio in Italia We present a database of accommodation, where you can make a reservation in a fast and safe way: alloggio economico Codigoro - prenota online. Alloggio in Sicilia Stai andando in vacanza o per un breve weekend? Controlla il nostro database di alloggi: prenotare un alloggio Partanna - trova le date disponibili e prenota.

Birkebeiner Overnatting
BIRKEBEINER OVERNATTING Kommentarer:
Redaktør på Birkebeiner overnatting
Fjellstad fra Namsos
Jeg trives lese tegneserier voldsomt. Bla gjennom min andre nyheter. jeg er tent på Luftrennen.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net