Ba Nett

  1. Mer om
Ba Nett

Ba Nett RikContent [hide]

Brønnøysunds Avis - BAnett, Norges første nettavis - for Sør-Helgeland The latest Tweets from BAnett Brønnøysunds Avis, for Sør-Helgeland. Vi har gitt lokalbefolkningen siste nytt i over 100 år Annonsebilag · Annonsere i BA · Annonsere i NH · Arkivsøk eAvis 2009- · Avis i skolen · BA på Twitter · BA på facebook · BA på instagram · BA-TV liker dette · 13 snakker om dette. Brønnøysunds Avis har gitt lokalbefolkningen siste nytt i over 90 år, og var første Presis klokka ti gikk startskuddet. 14 av 15 løpere skal to ganger rundt Torghatten. Les oppdateringer på BAnett utover dagen

I relasjon: Meca elverum

Politiet oppretter sak. Passasjer i lagt gebyr for å ikke ha hjelm. Du vil få kunnskaper og ferdigheter som gjør deg i stand til å forvalte og utvikle de menneskelige ressursene i en organisasjon.

Bachelor i anvendt psykologi

Politiførstebetjent Aspli forteller at det har vært mye vinningskriminalitet i Bergen sentrum og omegn den siste tiden. Det tar noe tid før vi får svar, og vi ser etter tyvgodset i miljøet, sier Aspli. Alarmen i huset hadde gått, og politiet tok kontroll på en person i nærheten. Studiehverdagen på Informasjonsbehandling nettbasert. Studiets oppbygging Første studieår gir deg en grunnleggende innføring i informasjonsteknologi.

Einar nilsson samboer

Du vil lære om normalpsykologi og om psykiske lidelser, og du vil i tillegg lære om relasjoner og kommunikasjon. Etter bacheloren kan du fortsette på master i psykologi hos oss eller søke på masterstudier både i Norge og utlandet.

https://lndc.us/abc-formel-kalkulator.php

Informasjonshefte for nye studentar Kva kan du jobbe med? Kompetansen du får med ein bachelor i historie er stadig meir etterspurd av arbeidsgjevarar: å kunne tenkje sjølvstendig, forstå endringsprosessar i samfunnet og tileigne seg, analysere, systematisere og formidle store informasjonsmengder.

Vil du studere meir?

Nyheter direkte

I 1984 brøt avisen med partijournalistikken og endret linje til å drive fri og uavhengig journalistikk, forankret i et sosialdemokratisk grunnsyn. Avisen hadde sterk fremgang, og fordoblet opplaget fra 1981 til 1994. I 2004 hadde avisen sitt høyeste nettoopplag, 32 130 eksemplarer. Siden er opplaget kraftig redusert og lå i 2016 på om lag 16 000 eksemplarer i nettoopplag. Sjekk søppelpostkassen hvis du ikke finner kodene i innboksen. Lag en personlig PIN-kode.

https://shishlov.info/oslo-foto.php

BA NETT Relaterte emner

Byens arbeiderpresse[ rediger rediger kilde ] Den første sosialdemokratiske avisen i Bergen var Arbeidervennen, som ble startet av arbeiderbevegelsens grunnlegger i Bergen, Sophus Pihl. Han var dansk fagforeningsmann, hadde bodd i eksil i Sør-Afrika i sju år da han kom tilbake til Bergen i 1885 og umiddelbart startet avis. Han døde i 1888, men hadde etablert en avistradisjon, som ble videreført under skiftende navn. I desember 1893 ble Arbeidet etablert, og ble den første røde dagsavisen i landet. I 1905 overtok Arbeiderpartiet i Bergen avisen. I 1911 ble Arbeidet og Bergens Arbeiderparti sentrale i organiseringen av Fagopposisjonen, som fikk flertall på landsmøtet i Arbeiderpartiet i 1918. Avisens posisjon i byen var så sterk at Arbeiderpartiets første forsøk på å opprette en ny, konkurrerende avis strandet.

Ba Nett
BA NETT Kommentarer:
Redaktør på Ba nett
Nylund fra Tromsø
jeg liker lese tegneserier lokkende. Bla gjennom min andre nyheter. Jeg har bare en hobby: Juttejutsu.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net