Batikk Genser

  1. Mer om
Batikk Genser

Batikk Genser VinneContent [hide]

Du må være logget inn for å se profilen Batikk- Genser, strikket i Tynn Alpakka Ull og Silk Mohair Tynn Alpakka Ull som opprinnelig er brukt i oppskriften er utgått Raglangenser med stripemønster, strikket i Tynn Line og Mandarin Petit Denne DIY-trenden kommer du til å se mer i feeden din fremover! Uansett om du syntes batikk er for hippie-aktig og ekstremt, eller veldig kult Du kan også invitere hele familien til å være med og sette farge på sitt eget sengetøy, sokker, stoffvesker, gensere og t-shirts med tie dye og batikk

https://lndc.us/copaj.php

Om du vrir stoffet du trekker opp til en side får du spiralmønster. Striper: Sett strikkene helt rett over plagget. Er du litt modig kan du eksperimentere med fargekombinasjoner på ett og samme plagg.

Se dette: Bølgegenser

Plagget må vaskes separat. Råvaren til denne kvaliteten kommer fra Uruguay Vår leverandør har garantert at ullen vi kjøper ikke kommer fra sauer som har blitt utsatt for mulesing. Nydelig myk og eksklusiv kvalitet.

Tegning røykeskap

Spesielt velegnet til babyplagg og tilbehør. Smykker: Maria Black.

barn genser til treningsklær

Vent 60 minutter, detetter renser du T-skjorten i en bøtte med vann. Gjør dette igjen og igjen helt du sitter igjen med rent vann. Printet kommer i forskjellige varianter, både ensfarget og i regnbuefarger. Et regnbuefarget batikkprint er kult å kombinere med lyse jeans.

BATIKK GENSER Relaterte emner

Vårt lekre og myke babygarn er superwash-behandlet slik at det tåler å bli vasket hyppig i maskin. Råvaren til denne kvaliteten kommer fra Australia Vår leverandør har garantert at ullen vi kjøper ikke kommer fra sauer som har blitt utsatt for mulesing. Superwash-behandlingen består i å legge en harpiks til ullfibrene for å gjøre dem krympefaste. Superwash er basert først i en kloringsprosess for å bryte ned de små skalaene i ullfibre og deretter belegge med en meget fin harpiks kommersielt kjent som Hercosett. Det legger til en tykkelse til ullen. Når det gjelder forurensning under behandlingen, refererer det hovedsakelig til bruk av klor i nøyaktig samme konsentrasjon som den som brukes i vanlig husholdning.

Batikk Genser
BATIKK GENSER Kommentarer:
Redaktør på Batikk genser
Hermansen fra Harstad
jeg elsker lese tegneserier kjølig. Les også min andre nyheter. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Arimaa.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net