Alta Museum

  1. Mer om
Alta Museum

Alta Museum UltimatContent [hide]

Museum og Verdensarvsenter i Alta kommune i Finnmark. Bergkunst på UNESCOs verdensarvliste siden 1985. Ved museet finnes over 3000 helleristninger Verdensarvsenter for bergkunst – Alta Museum (VAM) ligger i Alta kommune i Finnmark fylke. Verdensarvsenteret ligger i Hjemmeluft, ca Det er mye å oppleve på Verdensarvsenter for bergkunst – Alta Museum, både sommer og vinter. Museet har åpent hele 360 dager i året Opplev Nord-Europas største og rikeste helleristningsfelt, innskrevet på UNESCOs verdensarvliste. Her kan du gå på tilrettelagte stier rundt Alta Museum - World Heritage Rock Art Centre, Alta (Finnmark). 2.684 Me gusta · 133 personas están hablando de esto · 743 personas estuvieron aqu

Helleristningene i Alta er et blikk år tilbake

Ved utgangen av 2018 hadde Verdensarvsenter for bergkunst — Alta Museum 28 ansatte, i tillegg til mange sesongansatte. Direktører fra 2007 og bestyrere før 2007 [ rediger rediger kilde ] Denne listen er foreløpig ufullstendig.

https://lndc.us/ziqonowo.php

Besøkende kan leie en audio-guide med lydtekst til 25 punkter ute i helleristningsområdet, og 10 punkter i utstillingen i museet. Et 30 siders hefte om helleristningene er inkludert i billettprisen om sommeren I området er det en aktivitetsplass med lavvo hvor barn kan skyte med pil og bue, og gjøre andre steinalderaktiviteter.

Du vil kanskje like: Gibraltar innbyggere

Anlegget ligger i en vifteform i svakt skrånende terreng og med storslagen utsikt over fjorden og landskapet. Bygningen er sammensatt av avsluttede bygningsvolum, sammenbundet av lavere mellombygg og et sentralt midtbygg med hovedinngang. Han forteller at kommunen vil gjøre en vurdering av omfanget, og at de vil rydde opp både i det aktuelle området og langs strandkanten.

Og så kan det skje uforutsette ting som gjør at det stopper helt opp.

Last ned også: Du verden alta

Sånn som i dette tilfellet, sier Opgård. Verdensarven i Alta Bergkunsten i Alta ble innskrevet på Verdensarvlisten 3. NIKU er av den oppfatning at eiendommen med Nilsenhuset hovedhuset med de to uthusene utedo og uthus og ikke minst med ruinen etter den første, provisoriske boligen er unik.

Dette er autentiske bygninger fra en svært viktig del av Norges nyere historie.

Daniel franck sophie klemetsen franck

ALTA MUSEUM Relaterte emner

Last ned prosjektark Oppdraget Alta Museum ble utvidet med et nytt administrasjonsbygg som ble bygget til eksisterende anlegg. Arealet omfatter produksjons- og oppbevaringsrom, bibliotek, ulike typer kontor og grupperom, magasin og arkiv med mere. Løsningen Skisseprosjektet er tegnet av Arkitketkontoret Atelier 2, Alta. Alta museum ligger midt i et kulturhistorisk landskap med spor etter menneskelig bruk helt tilbake til steinalderen. Området er automatisk fredet i medhold av kulturminneloven.

Alta Museum
ALTA MUSEUM Kommentarer:
Redaktør på Alta museum
Solli fra Hammerfest
Siste nytt: min andre innlegg. Jeg trives Kenpō. jeg elsker utforske norske bøker dessverre.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net