Airpods 1

  1. Mer om
Airpods 1

Airpods 1 JernkleddContent [hide]

Apple Airpods kommer også i en variant med trådløst ladeetui som støtter Qi-lading Når du tar AirPods ut av ladeetuiet, slår de seg på øyeblikkelig og kobler seg til din iPhone, Apple Watch, iPad eller Mac.1 Lyden slår seg på automatisk s Den billigste prisen for Apple AirPods (2nd Generation) med ladeetui akkurat nå er 1 290. Det er et av de 10 mest populære produktene i kategorien Apple Airpods - nå med lengre samtaletid, stemmeaktivert Siri og et nytt trådløst Apple AirPods Pro trådløse hodetelefoner m Erstatt en mistet eller skadet AirPod 1. For å finne modellnummeret kan du følge disse stegene: Se i Innstillinger. Gå til Innstillinger > Bluetooth

Du kan skru lyden opp og ned, bytte sang, ringe eller få veibeskrivelser — det er bare å si «hei, Siri» og fortelle hva du ønsker å gjøre.

Du får opptil fem timer med lytting og tre timer med taletid på én lading. AirPodsene har doble optiske sensorer med akselerometer som registrerer når du har dem i øret slik at musikken pauses eller gjenopptas automatisk.

Stemmestyring med Siri Kommuniser med Siri for å styre avspillingen, tilpasse volumet, få oversikt over gjenværende batteritid eller spør om nyttige råd og informasjon, enten det gjelder værmeldingen, veianvisninger eller dagsplanen din.

https://shishlov.info/5437.php

Samlet sett er lytteopplevelsen sunn og imponerende. Ulempen er at du trenger et kvitterom for å nyte musikken med AirPods.

Stamina sandefjord priser

På grunn av sin åpne design er lydisolasjon forferdelig. Det betyr at du hører mengden eller trafikken like mye som musikken. Videre er lyttetiden med ladesaken opptil 24 timer.

Cartoon Case/beskyttelse for Airpods 1/2

Apple nevner at en 15-minutters lading kan vare i opptil 3 timer. Volumet var satt til 50 prosent. Under testene ble batteriet på AirPods tømt fullstendig ved å spille av lyd inntil en av øretelefonene sluttet å virke.

Reklame kryssord

Nedenfor finner du de vanligste spørsmålene folk har om Apple AirPods. Bluetooth er en måte å overføre data trådløst mellom elektroniske enheter via radiobølger. Avstanden mellom de to enhetene som utveksler data kan i de fleste tilfeller ikke være mer enn ti meter.

AIRPODS 1 Relaterte emner

I virkeligheten skal det være nok til å vare i omtrent en uke mellom saken. AirPods 2 kan tilby to timers taletid fra bare 15 minutters drop charge. Selv om det høres imponerende ut, tilbød AirPods 1 nøyaktig det samme, så ikke mye av en oppgradering her. Effektivitet Selv om det ikke er stor forskjell mellom AirPods 1 og 2 når det gjelder batterilevetid, leverer AirPods 2 noen betydelige endringer i ytelse og effektivitet, noe som er veldig velkommen. AirPods 1 hadde muligheten til å aktivere Siri, men dette krevde at brukeren doblet -Trykk på hvilken som helst av hodetelefonene. Prosessor En av de viktigste tekniske forskjellene mellom AirPods 1 og 2 er prosessoren.

Airpods 1
AIRPODS 1 Kommentarer:
Rapportert den Airpods 1
Fagerheim fra Gjøvik
Jeg har lyst lese bøker med rette. Siste nytt: min andre nyheter. Jeg trives Buchrestaurierung.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net