Byton Pris Norge

  1. Mer om
Byton Pris Norge

Byton Pris Norge LærendeBasisutgaven med bakhjulsdrift og batteripakke på 72 kWh skal få en rekkevidde på 360 kilometer etter WLTP-syklusen, og en startpris i Europa på 45.000 euro (før avgifter Byton kommer til Norge høsten 2021. Vil ligge «godt under» både Jaguar og Audi e-tron i pris · Odd Richard Valmot · Elbil Bilen forventes på norske veier i 2021, og prisen tippes å ligge på rundt 450.000 for 72 kWh og 600.000 for 95 kWh. Det er allerede mulig Prisen på Byton M-Byte blir fra 45.000 euro eksklusiv merverdiavgift. Det betyr at den norske prisen trolig vil starte på rundt 450.000 kroner TYSK-KINESER: Premium-SUV-en Byton M-Byte ventes hit til landet i år - eller

Byton kommer til Norge først

Deretter kommer en utgave med firehjulstrekk og høyere ytelse. Denne får 200 kW 408 hk og et 90 kWt batteri som øker rekkevidden til 435 kilometer, målt etter den europeiske WLTP-standarden. Dette er et godt stykke bak Tesla Model Y Performance med sine 485 km etter samme måleenhet.

Teoriprøve klasse ce

De færreste av oss trenger noe mer. Skulle du likevel ønske enda lengre rekkevidde, så kan du i stedet gå for bakhjulstrekk-utgaven av High Performance-versjonen. Vi håper vi tar feil og at de har mulighet til å akselerere produksjonen om det skulle vise seg at de når målet om prisen og at kundene strømmer til.

https://lndc.us/sollia-reiseselskap.php

Annonse Tanken bak denne at bilen husker alle innstillinger til alle sjåfører, slik at du kan fly halve jorda rundt, og kun bevege deg mot din ny-innleide Byton nummer to, og den husker deg og alle innstillingene dine. De har knowhow om kjøretøydesign, bilteknikk- og produksjon, elektrisk drivkraft, intelligent konnektivet, autonom kjøring, brukergrensesnitt og forsyningskjedeadministrasjon. Kjøretøyprisen starter på 45 000 dollar rundt 37 500 euro.

Årets pris: Yngste vinner av kulturprisen noensinne

Bilen lanseres på det kinesiske markedet i 2019, og kommer til USA og Europa i 2020. Et enkelt Shared Experience-display 125 x 25 cm over dashbordet og tre ekstra skjermer.

Unik menneske-kjøretøy-interaksjon med voicecontrol, touchcontrol, biometrisk identifisering og kontrollteknologi med gestgjenkjenning. Vi snakker altså om elbiler, og batteripakkene er på henholdsvis 72 kWh for den som er bakhjulsdrevet og 95 kWh for den med firehjulstrekk.

Den minste pakken har 272 hestekrefter og en rekkevidde på 360 kilometer, mens 4WD kan by på 408 hk og en rekkevidde på 435 kilometer. Prisen er selvsagt viktig, spesielt nå som konkurransen rundt elbilkundene virkelig er på vei til tette seg skikkelig.

Byton har ikke bekreftet noe norsk pris, men bilen starter på 45. Det spesielle med Byton M-Byte er at utviklingen av den ikke går ut på å lage en bil på lik linje med de som leveres i dag, men utvikle en bil for fremtiden, med fremtidens behov. Dét betyr at bilen blir mye mer digitalisert, den blir et sted å oppholde seg. Man skal i større grad føle at man sitter i en lounge i samtale med andre, både i bilen og via nettet.

Ibsens ripsbærbusker og andre buskevekster

Slik sett er bilens teknologi ikke særlig avansert. Med denne bilen tar vi sikte på å lansere neste generasjon mobilitet. Byton M-Byte skal være smart, med mulighet for å være autonom samt en plattform for delingsøkonomisk bruk.

Vi har sett på bilen som får Tesla til å se gammeldags ut

Vi forsøker å unngå å binde oss til én type software for tidlig i prosessen. De holder seg til de originale planene, som legger til grunn at det tar tid å bygge og sette i drift en gigantisk fabrikk i Kina. Vi kan ikke vente oss leveranser i Norge før høsten 2021. Fordelen ved det er de da har hatt et år på å luke ut feil som måtte oppstå.

Lært av Tesla Tesla har gått foran med sin programvarebaserte bilplattform. Det vil Byton også ha, men de vil gjøre mer.

De har en skjerm som dekker dashbordet fra stolpe til stolpe. Han sier at grensesnittet på skjermene skal være gjenkjennelig. Som du ser er skjermen stor, så vi kan ikke la de i forsetet se på TV eller video når bilen kjører.

Vi har sett på bilen som får Tesla til å se gammeldags ut

Men når den står stille, for eksempel når den lader, kan det være med å korte tiden. Eller vi kan sette den i meditasjonsmodus og vise rolige bilder og musikk, sier han. Les også Kanskje TV i fremtiden Brukergrensesnittsjefen sier at sensorutrustningen i bilen ikke utelukker at de kan vise passasjeren dynamisk innhold i fremtiden. Et eget kamera observerer føreren og kan kanskje brukes til å stoppe innholdet vis sjåføren gløtter til siden.

BYTON PRIS NORGE Relaterte emner

Men denne gangen i en utgave som nesten er produksjonsklar. De har allerede en rekke prototyper på veiene. I andre halvår skal fabrikken i Nanjing i Kina starte masseproduksjonen av bilen svært mange nordmenn venter på. Faktisk er mer en halvparten av de mer enn 21. Byton vil ikke forhaste seg. De holder seg til de originale planene, som legger til grunn at det tar tid å bygge og sette i drift en gigantisk fabrikk i Kina.

Byton Pris Norge
BYTON PRIS NORGE Kommentarer:
Redaktør på Byton pris norge
Hoem fra Kaupanger
jeg liker rapporterer norske nyheter raskt. Se min andre innlegg. jeg er tent på jogo do pau.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net