Furustrand Camping

  1. Mer om
Furustrand Camping

Furustrand Camping FremragendeFurustrand er et unikt feriested med hytter, leiligheter og camping i strandkanten utenfor Tønsberg, med den vakre Ringshaugstranda som nabo We are a unique vacation spot on the beachside outside of Tønsberg, not far from the beautiful Ringshaug beach. Rent a cabin, apartment or camping space and Furustrand tilbyr utleie av 52 hytter og leiligheter av ulik størrelse hele året. Det er 5 km til Tønsberg, med sykkelsti og gode bussforbindelser til byen Furustrand camping is situated by the Oslo Fjord, and offers a wide range of different accommodation, whether you are on a holiday or business trip Furustrand er en familiecamping med åpningstid mellom 1.5-15.9 for besøkende med bobil, campingvogn og telt. Furustrand har også 52 hytter og leiligheter

Denne veien må man også gå ved høyvann, og begge traseer er godt merket.

Camping i Norge Furustrand Camping Campingportalen

Etter et stykke kommer man ned igjen til stranden, og stien går langs stranden forbi Ringshaugholmen og videre til Ringshaugodden og Kjempeodden, med flotte områder med spredte furutrær. På den andre siden av Kjempeodden ligger Ringshaugstranda, en lang fin strand, med trimapparater og sandvolleyballbane, griller og masse boltreplass. Søstrene Maria Wollert-Nielsen 50 og Ina Wollert-Nielsen 46 driver nå Furustrand camping, som familien har vært involvert i siden 1985.

De opplever at forventningene og kravene til campingplassen endrer seg.

https://shishlov.info/dinojycom.php

I tillegg må vi by på mer enn bare overnatting. Mange spør om hva de kan gjøre av aktiviteter her, før de booker seg inn, sier Maria Wollert-Nielsen. På Furustrand er nærheten til sjøen det største fortrinnet, med 400 meter egen strandlinje. Eget amfi I tillegg ligger Ringshaugstranda rett ved siden av, som er kåret til en av landets beste strender.

Lukrativ camping i Tønsberg

TV - storskjerm på vegg. Oppholdsrommet har en behagelig og luksuriøs utførsel, et fullt utstyrt kjøkken, peis og TV. Det er et dobbelt soverom og et soverom med 2 senger.

Vis rutetabeller, ruter, tidtabeller, og finn ut hvor lang tid det tar å komme til Furustrand Camping i sanntid. Sesongavgiften for campingbiler i Uvdal er 1600 kroner, mens man må opp mot 20.

Furustrand Camping

Det koster ikke noe ekstra. De øvrige plassene NRK. På denne plassen på Vøra koster det 14 000 kroner å ha vogna. Men hvor kommer stednavnet Ringshaug fra?

Ferge årsnes

Skal det bli helt slutt på camping, skal det satses mer, eller skal det drives. Bobil og campingvogn døgnleie fra 01. En liten sniktitt mens vi venter på Fyrlykta og krona på verket. Bufret Oversett denne siden 3.

FURUSTRAND CAMPING Relaterte emner

Det er store prisforskjeller på hva det koster å ha en campingvogn en sesong på en campingplass. Dyrest ved kysten De dyreste plassene finnes langs kysten, mens det blir billigere jo lenger inn i landet en kommer. Vestfold har blant de høyeste prisene. Sesongavgiften for campingbiler i Uvdal er 1600 kroner, mens man må opp mot 20. Det koster ikke noe ekstra.

Furustrand Camping
FURUSTRAND CAMPING Kommentarer:
Forfatter om Furustrand camping
Larsen fra Harstad
Se gjennom min andre nyheter. Jeg har en rekke hobbyer, som Axt werfen. jeg liker lese bøker nesten.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net