Lage Salongbord

  1. Mer om
Lage Salongbord

Lage Salongbord Som et resultatLag ditt eget sofabord og få det slik du vil! For å lage den ruglete overflaten brukte jeg vinkelsliper med stålbørste Et sofabord kan gjøre mye med stuen din! Derfor har vi fått vår stylist til å vise deg hvordan du selv kan lage bord som er kjempekulte Slik lager du enkelt ditt eget sofabord til under 500. Du velger selv hvilke farger du ønsker å bruke og som passer inn hos deg Er det noen som har laget et sofabord ala denne stilen? Jeg har fått for meg at jeg skal lage nytt sofabord selv, og dette så enkelt men Har du lyst til å lage et bord litt utover det vanlige, eller bare å gi deg i du flere muligheter til å bygge et salongbord akkurat slik du vil ha det

Når ønsket form oppnås, limes bena - du må følge den diagonale avstanden mellom dem for å være like. Ellers vil bordet falle på en av partene. Siste stadium - maleri. Den enkleste måten å gjøre er en aerosolmetode, selv om det er mulig og en enkel malingsbørste. Når du legger på bordplaten på bordet, bør du velge et herdet glass med en tykkelse på 10 mm. Slik at den flyttbare bordplaten ikke glir på grunnlag, bruk silikon støtdempere for møbler. Hvis en ikke-flyttbar bordplaten er planlagt, er den festet med gjennomsiktig silikonlim.

Bygge et tre salongbord med egne hender For beundrere av klassisk stil er det ikke noe bedre enn et trebord. Fra verktøyene trenger du en skrutrekker eller skrutrekker, så på tre og drill. Etter å ha skjæret baren på bena, og brettene - på kongen, begynner monteringen av bordet: Den første går til podstolen.

For enkelhets skyld og enkelhets skyld er alt gjort opp og ned. Sideveggene er festet til bena med selvtrekker gjennom pre-boret hull. Men det er mulig og metallhjørner, hvis estetikk ikke er så viktig.

Verksgata borettslag

Trebord er laget ikke bare av planlagt tre. Hvis det er minimal ferdigheter til å jobbe med et tre, kan du lage originale møbler selv fra brensel. For eksempel, å plukke opp en tre-kubben og et par informede tykke grener i høyden, etter å ha jobbet en litt slipende dyse og dekker alt med en lakk, vil et stort massivt salongbord bli oppnådd.

Hvordan Lage Et Salongbord Med Treplater Og Jernben Gjør det selv

Og hvis etter byggingen av huset er det flere Euro-paller igjen, trenger du ikke å skynde deg med å kaste bort dem. Dette er nesten et ferdig bord! Det er nok å ligge og behandle overflateoverflaten, sette dem på den andre og festes sikkert hverandre.

Og slik at bordet viser seg å være mobil, er 4 hjul skrudd under, hvorav 2 med bremser.

Lage/snekre salongbord selv. Hvilke matrialer???

Dekorere salongbordet epoxy harpiks Hvis det er et panel i nærheten, og der er det mulig å få sagbordene med mange feil med mange defekter - bare fantastisk! Det er fra slike materialer som de vakreste bordene dekorert med epoksyharpiks er oppnådd. Prosessen med tidkrevende, men ikke for komplisert: Beskåret bord lim lim for tre i en benkeplate.

For klemmer, glatte brett er sikker på å passe - for ensartet fiksering. Etter en komplett tørking av limet, blir alle sprekker og hull fra tispen rengjort.

Før du bruker epoksyharpiks, må overflaten rengjøres av støv og grunne spon.

https://lndc.us/stairway-to-heaven-chords-intro.php

For at bordet skal skinne spektakulært, bruk fluorescerende maling i pulver. På 2 liter av den ferdige harpiksløsningen trenger du ca 100 g maling.

Salongbord med hendene ben. Hvordan lage et salongbord fra treet gjør det selv

Harpiksen og herderen er blandet 1: 1, dosen skal måles nøyaktig og slik at hånden ikke strømmer. Kaster over med en herder, har harpiksen sprekk, mangelen på en herder vil trekke ut en periode med frossen. En slik benkeplate er egnet for både salongbordet i stuen i hytta og soverommet på byens leilighet. Hvis det er flere meter av trebarer igjen hjemme, kan et bord gjøres selv fra dem! På videoen i detalj og tilgjengelig viste hvordan du gjør en uvanlig designmøbler fra konstruksjonsrester: Kaffebordet er ved første øyekast, ikke de mest nødvendige møblene.

Derfor er oppkjøpet uendelig utsatt.

Les også: Mail kraftlaget

Her skal du feste hylla. Skru opp de to lange plankene til hylla nede og de to små 2 x 138 cm og 7 x 22,5 cm. Fest plankene kant i kant med innersiden av beina. Så skrur du opp de små bæreplankene som du gjorde med toppen.

https://shishlov.info/3744.php

Skru en skrue skrått inn på hver side, se bilder under. Et kjøkkenbord i eik som jeg hentet gratis via finn. Finn midtpunktet ved å tegne opp diagonale linjer fra hjørne til hjørne.

Der alle fire linjene møtes på midten har du midtpunktet ditt. Her må du bli kreativ, og lage en provisorisk passer, det finner du eksempel på her! På vegne av skuldre, nakke og armer anbefaler jeg i aller høyeste grad at du bruker stikksag.

SNEKKER ROBERT CUSTOM FURNITURE AS

Hvordan lage et salongbord med en TV-Tray July 25 Sofabord i din design stil kan være både dyrt og vanskelig å finne. Hvis du vil ha en ny, stilig salongbord, men kan ikke slå seg ned på en du elsker, prøve å lage din egen. Boksene er dekket med lakk eller flekk.

En rekke materialer brukes som grunnlag.

Hvordan lage et salongbord av deg selv

Oftest er det et stykke kryssfinér eller OPS. For å fikse boksene, trenger du lim eller skruer. Det ferdige bordet hviler på beina eller på hjulene. Moderne salongbord For å lage et slikt bord trenger du: Ben eller hjul for støtte nummer - 4 stykker ; stykket; hjørner; lim.

LAGE SALONGBORD Relaterte emner

Start med å sette sammen plankene til ramma på toppen 2 x 155 cm og 7 x 30 cm og beina 4 x 63,5 cm. Jeg valgte å feste skruene på innsiden av ramma ved å skru skruene gjennom beina og inn i ramma. Om du heller vil feste ramma fast før du fester beina, kan du bruke sparkel og skjule skruehullene etterpå. Så fester du resten av de små plankene på 30 cm inni ramma. Det gjør du ved å skru en skrue på hver side av planken skrått inn i ramma på innsiden. Bildet under illustrerer hvordan skruene er skrudd inn i planken før planken settes fast inni ramma.

Lage Salongbord
LAGE SALONGBORD Kommentarer:
Redaktør på Lage salongbord
Eide fra Tromsø
Jeg trives utforske norske bøker unimpressively. Les gjerne min andre nyheter. Jeg har bare en hobby: ein Tagebuch führen.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net