Ketil Jansen

  1. Mer om
Ketil Jansen

Ketil Jansen Ultra moderneVis Ketil Jansens profil på LinkedIn, verdens største faglige nettverk. Ketil har 1 stilling oppført på profilen. Se hele profilen på LinkedIn og finn Proff.no gir deg rolleinformasjon om Ketil Jansen. Se hans roller (3) og relasjoner (1) i næringslivet - og hvilke bransjer Ketil Jansen er aktiv i Vækerøveien 146A 0383 Oslo Ketil har 3 roller i norsk næringsliv. Størst omsetning har Lemaitre Music som omsetter 0 tusen kr Lemâitre's Ketil Jansen and Ulrik Denizou Lund talk to Forbes on why releasing music for free has boosted their careers Ketil Jansen fra Åmot, Modum. Send blomster til Ketil Jansen; Se hva Jelstadveien 66 ble overdratt for, verdiestimat, boliginfo, m.m

Stor appetitt for elektronikk

Interessen er der for oss nå, og det må vi bare utnytte. Mange artister på vei Lemaitre er ikke alene om å ta steget frem og ut innen norsk elektronika, house og EDM akkurat nå. Herrene bor og jobber fra New York, og har verdensomspennende kontrakt mad amerikanske Ultra Music. Tidligere norgesmester i platesnurring, nå DJ og musiker. Har gitt ut EP-en Mirror maru, og er klar med nye Wedding bells nå i januar.

Lemaitre Songs AllMusic

Ble kåret til årets nykommer under P3 Gull i fjor. Finnebassen født Finn Peter Wang fra Oslo er en fjerde artist som nå legges merke til i utlandet, og som spiller sine DJ-set fast verden over. Som den neste i rekken innen såkalt "oslodisco" er det store forventninger til Mjøndalens musikalske sønn Todd Terje født Terje Olsen. Alle bare «det var kult, det funker, det er bra, kult».

Vi hadde en gjeng der som bare «okei, faen, fett, høres kult ut». Og så sendte vi ideer fram og tilbake. Det ble en russehit det året. Jansen rister på hodet: Litt samme følelse som vi har med plateselskapet nå. Da russetid og eksamener var tilbakelagt, forskanset de to ungguttene seg i kjellerstua hjemme hos Jansens foreldre i Oslo.

Bak en bombetykk dør med et Jimi Hendrix-maleri på, ble Lemaitres første låter til.

Hvordan leve med en introvert

Vi tenkte at hvis det går, så går det. Hvis ikke har det ikke noe å si, for vi kan bare begynne å studere om et år, så er vi likevel i forkjøpet på halvparten av vennene våre.

Lemaitre til Uka

Slik det gjerne kan gå i den bloggdrevne EDM-sjangeren, begynte snøballen raskt å rulle for Lemaitre. Låtene de ga ut begynte å få respons på nett, og de steg på popularitetsrankingen hos Hype Machine, nettstedet som forteller hvilke låter som er mest populære blant «utvalgte musikkbloggere».

Snart måtte duoen spille sin første konsert. Det var skummelt, sier Lund. Vi hadde begynt å lage musikk i juni og de booket oss ganske tidlig, i august eller noe sånt.

Ta no nyheter

Så vi måtte lære oss å gjøre ting live. Jeg hadde spilt i et par konfirmasjoner på ungdomsskolen med bandet mitt Goods Delivery, og Ketil hadde vært DJ. Fra russelåt via Litauen til California Ketil og Ulrik har kjent hverandre siden ungdomsskolen og laget lenge musikk hver for seg. Ketil lagde blant annet russelåten «Mad Men» som ble sett 400 000 ganger på Youtube.

https://lndc.us/horocozi.php

Etter videregående slo de to elektronikamusikerne seg sammen til Lemaitre og gjorde hobbyen mer sosial. Det er utrolig gøy. Det viser jo Samfundet som den nasjonale scenen vi er. Han var den første vi involverte i prosjektet, forteller gruppen om regissøren som sto bak mange av Lemaitres musikkvideoer til Christine Dancke. Låtene på utgivelsen er skrevet det siste året, og EP-en kommer ut nesten på datoen etter at deres venn døde brått i fjor etter et tragisk uhell.

Noen av sangene er preget av det, som singelen «Joe», forklarer duoen.

Ketil Jansen Arkiver

Artikkelen fortsetter under bildet. Kule, kjekke karer Gutta ser bra ut og det er mange jenter blant publikum. Ingen dum egenskap for potensiell stjernestatus, altså.

https://lndc.us/3040.php

KETIL JANSEN Relaterte emner

Hva inspirerte Ulrik Lunds noe spesielle tekst? Hva betyr alt dette for Lemaitre? Dette og mer får du svar på i ukens podkast. Lemaitre sprer vingene Etter ti år med hits som « Closer» og økende lyst til å lage mer variert musikk, tar nå elektropop-duoen neste steg. I stedet for at alle gode låter blir Lemaitre-låter, åpnes døra nå for andre løsninger. Når man er to som gir ut noe sammen, har du mer å lene deg på.

KETIL JANSEN Kommentarer:
Rapportert den Ketil jansen
Grønli fra Alta
Bla gjennom min andre nyheter. Jeg elsker absolutt gälischer Damenfußball. jeg liker lese om Norge faktisk.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net