Aircondition Bil Vinter

  1. Mer om
Aircondition Bil Vinter

Aircondition Bil Vinter På grunn avHusk å sjekke klimaanlegget også p Det produserer ikke kulde, som mange tror, men tar vekk varme De fleste moderne biler kjøler luften ned til behagelige 21 grader om sommeren. Jo, du trenger AC anlegget også om vinteren AC-anlegget henter kort fortalt fuktig luft fra kupeen, tørker den og sender tørr luft tilbake. Prinsippet er det samme som et kjøleskap Har inntrykk av at det blir fortere varmt i bilen men jeg lurer på om det kan medføre noe problemer at jeg bruker AC på vinteren

Gummiblandingen i de piggfrie dekkene er beregnet på kaldere vær, snø og is. Derfor har de dårligere gripeevne på varm og våt asfalt enn sommerdekk, sier Tor Atle.

Husk å sjekke klimaanlegget også på vinteren!

Etter at nye dekk er satt på, er det lurt å være oppmerksom på om sommerdekkene påvirker bilens kjøreegenskaper utover det normale. Det får du utført hos dekkforhandlere eller på verksted, sier han.

Uten oksygen kryssord

Tor Atle minner også om at man ikke må glemme å etterstramme hjulboltene. Bruk en momentnøkkel og stram i henhold til det som er spesifisert i bilens instruksjonsbok. Vi tester og feilsøker klimaanlegget ordentlig slik at du vet om systemet må utbedres.

https://shishlov.info/fizoqo.php

Dela Andebu Bensin og Service Avd. Det beste tidspunktet for å utføre service på klimaanlegget på et av våre bilverksteder er tidlig om våren før det blir for varmt og pollenpartiklene begynner å påvirke allergikerne. Hold klimaanlegget rent Det kan bygges opp bakterier og sopp i klimaanlegget. De studerer nemlig luftstrømmene i 3D-simuleringer i et forsøk på å optimalisere anlegget, og det ligger en hel vitenskap bak løsningene.

Tollekniv

Seat kommer fra Spania, og der nede kan det som kjent bli fryktelig varmt på sommeren. De er altså nøye med alt som handler om AC, og det inkluderer bruken av det. Gjenstander som ligger løst i bagasjerommet kan flytte på seg i svinger eller under en kritisk manøver og forårsake kast og påvirke balansen i bilen.

Andebu Bensin og Service Avd. Verksted i Andebu, Andebu

Før du pakker, bør du undersøke hvor høy nyttelast bilen din er godkjent for og sjekke at du ikke overskrider denne når bilen er ferdig pakket. Sjekk bilens tekniske stand: Det er også viktig å sjekke bilens tekniske stand før du drar.

Har du en eldre bil, kan det være lurt å sjekke demperne. Slitte støtdempere er nemlig følsomme for vektøkning.

Sjekk klimaanlegget på vinteren Svendsen Eksos

Det kan også være hensiktsmessig å ta en ekstra kikk på oljetrykket og å ha med seg en ekstra kanne med olje i bagasjen. Fyll også spylervæske før du drar, og ta med deg en ekstra kanne for sikkerhets skyld. Det produserer ikke kulde, som mange tror, men tar vekk varme fra luften som kommer inn i bilen. På samme måte som et kjøleskap, sier Hans Erik Lian.

Skulle det oppstå en lekkasje som ikke blir reparert, vil anlegget fort gå tom for kjølevæske.

Vinterkjøring

Dette sørger for at drikkevarer holder seg kaldt, eller at sjokolader holder seg i fast form. Nettet sørger for at bagasjen holder seg på plass — en trygg og nødvendig forsikring når bilen er pakket for sommer- og vinterferien. Med høyere fart øker også vekten på gjenstanden. Det som skulle være en rask tur til butikken kan få et tragisk utfall om bagasjen ikke er godt sikret.

Det betyr at alle som sitter i bilen er svært godt beskyttet.

AIRCONDITION BIL VINTER Relaterte emner

Tips til bilferien July 3, 2020 Er du en av mange som skal bilferie i sommer? Her er noen tips å ta med seg på veien. Utenlandsreisen uteblir for de fleste i sommer, men når vi er så heldig å være bosatt i ett av verdens mest naturskjønne land, med dype daler, langstrakte fjorder og snøkledde fjelltopper, kan Norgesferie med bilen bli en tur du sent glemmer. I tillegg gir bilferie deg stor frihet, det er praktisk, det er populært blant de aller yngste det og trenger heller ikke koste all verden. Alt ligger til rette for tidenes sommerferie på hjul, men det er likevel flere ting det lurt å huske på før du fester beltet, setter destinasjonen, og vender snuten mot det ganske land. Her er noen smarte tips du kan ta med deg på veien.

Aircondition Bil Vinter
AIRCONDITION BIL VINTER Kommentarer:
Redaktør på Aircondition bil vinter
Andersen fra Haugesund
Bla gjennom min andre nyheter. En av mine fritidsaktiviteter er Lederhandwerk. jeg elsker lese om Norge ujevnt.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net