Dekktest

  1. Mer om
Dekktest

Dekktest NegativSommerdekktesten 2021: Budsjettbombe med historisk dekktest-seier. Skal man unngå de billige dekkene Dekktester - Stor oversikt over de største dekktestene. Nye dekktester sommerdekk og dekktester vinterdekk hvert år For første gang er det et av de rimelige budsjettdekkene som stikker av med seieren i Motors dekktest. Maxxis Premitra HP5 fikk flest poeng Her finner du alle saker som omhandler dekktest. Nokian innrømmer juks i dekktester. Skifte til hjul med vinterdekk Test sommerdekk: Ett billigdekk bør du ikke kjøpe. NAF og Motors store dekktest viser at det er store forskjeller mellom de beste og dårligste

Foto: Landsail Forskjeller i vektlegging kan være med på å forklare ulikheter i resultatene mellom denne testen og tyske Adacs test, som vi nylig har gjengitt. Grunnen til at vi foreslår at du kjøper en dekktestvinner er naturligvis at de har blitt kåret til vinnere i en test av sitt slag.

Sommerdekk brukes ikke på samme måte som vinterdekk, men fremfor alt brukes sommerdekk i andre situasjoner og på et annet underlag.

Dekktest vinterdekk Dekktest Bridgestone

Til slutt endte vi opp med Jaguaren min — rett og slett fordi det er den bilen som går flest kilometer i løpet av sommeren. Dessuten kjøres den mye både i byen og på landet. Med sitt spesielle v-mønster, skiller Cross Climate seg tydelig ut blant andre sommerdekk. Og flere kunder kommer til oss nettopp på grunn av dette.

https://lndc.us/map59.php

Kundene vet at vi har kvalitetsdekk på lager, og tar som regel imot gode råd fra en fagmann, sier han. Dekk skal tilpasses hvert kjøretøy Dekktestene er imidlertid viktige for Dekk1 fordi de setter søkelys på de store forskjellene og dokumenterer at det lønner seg å kjøpe premiumdekk. Forskjellen innen de ulike premiumdekkmerkene er små; det skiller som regel rundt omkring 0,5 poeng i totalscore på de fem øverste plassene, understreker Støen. En bil som kun går i Kristiansand sentrum har helt andre behov enn en bil som går på Lillehammer og brukes til hytteturer på Hafjell annenhver helg, sier produktsjefen.

Billigdekk overrasker i test

Se vår store prissjekk på sommerdekk her Front mot front i 40 Motor er medlemsbladet til bileierorganisasjonen NAF, og de foretar hvert år store tester av både sommer- og vinterdekk. Enda mer sjokkerende er det at et brukt vinterdekk gjorde det enda dårligere.

Meny cc vest åpningstider

Se resultatene fra testen her. Kjent sak Klikk Bils testsjef Kjell Magne Aalbergsjø har tidligere stått for gjennomføringen av et stort antall dekktester for norske bilblader. Jeg var så trøtt i trynet at jeg rett og slett ikke hadde sett forskjell. Men jeg hadde aldri kjørt en F 800 R, så det var greit å teste en sånn også.

Tester under ekstreme forhold

Vi dro av gårde, og førsteinntrykket av BMW var skuffende. Mulig jeg allerede var litt demotivert over å ha valgt feil MC, men F 800 R imponerte meg ikke stort. En av fordelene med dette nye dekket, ifølge Dunlop, er at det kommer fortere opp i optimal temperatur og at den nye konturen på fordekket skal gi bedre kjøreegenskaper.

Planen var å kjøre en times tid slik at vi endte opp på baneanlegget som heter Parcmotor Castellolí. Dunlop anbefaler ikke å bruke SportSmart MK3 til banekjøring, men ville at vi skulle få mulighet til å simulere litt i overkant sportslig kjøring under tryggere forhold.

Derfor fikk vi alle masse tid ute på banen for å pushe de nye dekkene litt ekstra. Da vi kom frem, så jeg at jeg heldigvis slapp å kjøre F 800 R på banen, fordi syklene vi skulle bruke var 2019-utgavene av Kawasaki Z1000 og Kawasaki ZX-6R. Etter utallige advarsler om at banen kunne være litt glatt på grunn av finkornet sand som var blåst inn over asfalten, og at dette ikke er et banedekk vi skulle teste, var jeg bestemt på å ikke få overtenning og miste hue.

Da kjøringen var i gang, kunne jeg se at fire ansatte hos Dunlop sammen gikk grundig over dekkene til hver eneste MC som kom tilbake i pit lane. Ruller litt dårligere enn f eks Rekon Race og Thunder Burt, men fungerer i alle ritt, fra grus til Terrengsykkelrittet.

Dekktester Norgesdekk

Fast Track og Renegade er veldig like dekk i bruk. Og faktisk ruller Fast Track S-works bedre enn Renegade på hardt underlag. Flott dekk for de som ønsker et lett allround-dekk.

Se dette: Nya filmer hd

Flotte dekk for ritt som f eks Grenserittet. Fast Track foran i kombinasjon med Thunder Burt bak vil være en rask og god kombinasjon. Racing Ralph er laget som bakdekk og Ray som fordekk med 1 knepp mykere gummi. Dekk som kan brukes til det meste.

Kan brukes til det meste. På litt mer tekniske ritt ville vi heller ha valgt Rekon Race som ruller mer eller mindre identisk. Husk at det kan i mange tilfeller være smart å bruke forskjellige dekk foran og bak. Da vil man kunne få de egenskapene man ønsker med litt bedre feste foran, og minst mulig rullemotstand bak.

De utkonkurrerer også alle andre av de piggfrie vinterdekkene i flere øvelser. Dekket er også best når det kommer til støy, men sliter litt mer på tørr vei hva gjelder bremsing og kjørekomfort.

Nokian også på fjerde plass med piggfrie vinterdekk Nokian har i år klart å kapre førsteplass for piggdekk og fjerdeplass når det kommer til piggfrie dekk.

Sofarens

Ser vi på produsentens piggfrie vinterdekk leverer virkelig Nokian Hakkapeliita R3 i denne kategorien. Dekket er blant de aller beste på vått føre, og imponerer på snø og is.

Likevel havner det under gjennomsnittet på tørt underlag. Støynivået til Hakkapeliita R3 er behagelig, og kjørefølelsen er komfortabel og forutsigbar. Du vil føle deg trygg på veien med dette dekket.

DEKKTEST Relaterte emner

Ofte, og nesten alltid, står prisen i forhold til dekkets egenskaper. Faktisk er forskjellene så store at det kan stå mellom liv og død i en kritisk situasjon. Selv om det finnes unntak. Fristelsen kan selvfølgelig bli stor der ute i jungelen av nettbutikker som frister med "kjempegode" dekk til kompispris. Mange går i fellen og kjøper nye dekk selv om de er gamle ofte kan være bedre, mens selgeren kan le hele veien til banken. Vårt tips er en liten times research på internett og å sjekke årets og kanskje fjorårets dekktester. For er disse testene gjort på riktig måte, vil feil og mangler avsløres før du selv sitter i fella.

Dekktest
DEKKTEST Kommentarer:
Forfatter på Dekktest
Aakre fra Molde
Siste nytt: min andre innlegg. jeg er tent på Hammerwurf. Jeg nyter lese om Norge tvilsomt.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net