Prowhitening Strips

  1. Mer om
Prowhitening Strips

Prowhitening Strips PraktiskProWhitening er designet for å gi deg et hvitt fint smil trygt og effektivt hjemme, helt uten ising. Vi har siden 2015 perfeksjonert våre strips og har til n ProWhitening tannblekinstrips bleker tennene dine raskt og enkelt hjemmefra. Her har jeg brukt strips hver dag i fjorten ganger og som dere ser ble How many uses do you get with each box? Each one comes with 8 packs of teeth whiteningstrips. Start your treatment with 4 strips the first two weeks and Amazing Teeth Whitening kit, 4. Crest 3 D Whitestrips Supreme Prøvd flere tannblekinger før, men denne slår alt jeg har prøvd. Bestill denne om du skal ha tannbleking som fungerer

Hverken nettbutikken eller firmaet som selger produktet har svart på NRKs henvendelser. Det finnes også lovlige blekeprodukter uten peroksider. Er også perfekt å ta med seg noen strips om du skal ut å reise.

EliteSmile Pro Whitening Strips Let's deal

ProWhitening Strips Slik ser tennene mine ut etter to uker bare. Super enklet og super effektivt! ProWhitening Strips Marthe V. Separer sikk-sakk slit å eksponere kanten av det teksturert hvit stripe.

Skrell stripe fra den klare backing. Linje stripe langs de øvre fortennene. Gelen side av strimmelen skal plasseres mot tennene. Sørg for å justere toppen av stripe med tannkjøttet. Forsiktig gni fingeren over stripe for å sikre at det er god kontakt med overflaten på hver tann. Brett den nederste av de resterende stripe bak øvre tennene. Ha på stripen i 30 minutter og deretter fjerne den. Puss tennene med tannkrem og skyll munnen med vann. Dette vil bidra til å fjerne eventuelle left gel.

Gjenta trinn 1 til 9 en gang til før du går til sengs.

https://lndc.us/oslo-ambasada-polska.php

Du bør bleke de øvre tennene to ganger om dagen i 14 dager, eller bruke alle 28 øvre tennene strimler. Gjenta fremgangsmåten for å bleke tennene i underkjeven. Ikke bleke nedre tennene samtidig som du er bleking de øvre tennene. De nedre strimler har en litt annen form, men fungerer på samme måte. Husk å holde den nederste stripen på i 30 minutter, to ganger om dagen i 14 dager, og børste og skylle munnen etter hver bruk.

Hvis du ønsker å ha hvite tenner, men ønsker ikke å bruke mye penger, kan du bruke avanserte Whitening strips for å bleke tennene. Whitening strips er belagt med en tannbleking gel som inneholder peroxide og ligner på de som tannleger bruker. De avanserte strimler forskjellig fra vanlige whitening strips fordi de gir deg et profesjonelt nivå av bleking, eliminere flekker under tannoverflaten, og ikke skli av tennene dine.

For å få de beste resultatene, er korrekt anvendelse nødvendig. Fjern hvert bleking stripe fra folieposen. Påfør den øverste stripen først. Skrell den øvre stripe fra sitt backing og bruke siden med gel på øvre tennene.

Juster stripen for å justere den med øvre tannkjøttet. Påfør lett trykk på stripen for å sørge for at det er i full kontakt med tennene. Brett over den gjenværende stripen under øvre tennene.

Tannbleking med liten effekt NRK Livsstil Tips, råd og innsikt

Fjern den nedre stripe fra folieposen og plasser den på nederste tennene. Rett stripe med lavere tannkjøttet og tilsett lett trykk for å fremme gel distribusjon. Brett den gjenværende stripen over din tennene nede. Vask og tørk hendene og tørk bort overflødig gel fra ansiktet og leppene.

Vent i 30 minutter før du tar ut strimler. Trekk over stripe fra tennene dine etterfulgt av den nedre stripen. Kast begge strimler.

3d whitening strips apotek

Skyll munnen med vann eller pusse tennene for å bli kvitt noen whitening gel stakk til dem. Unngå iført strips i mer enn 30 minutter per økt for å unngå tyggegummi ubehag og hindre tennene fra å bli sensitiv. Gjenta denne blekeprosessen en gang om dagen. Forvent å se hvitere tenner etter tre dagers bruk og fullstendige resultater etter 20 dager. Hint Unngå å røyke sigaretter og drikker mørke Colas, rødvin, kaffe og te, fordi alle disse flekker på tennene og kan redusere mengden av tid tennene dine vil holde seg hvitt.

Disse stripsene har vært vellykket fordi de er rimeligere enn en whitening session på et tannlegekontor og kan være enklere å bruke enn andre Whitening produkter. På en mandag morgen, Paul gikk inn i et møte for å demonstrere sin nye oppfinnelse.

Han hadde hvitnet tennene med Crest Whitestrips en dag før møtet, og han smilte lyst på mennesker i rommet. Hans glitrende hvite tenner sto ut mot sin nye brunfarge. Denne demonstrasjonen overbevist Procter and Gamble av muligheten for suksess med Crest Whitestrips.

Har du lest dette? Hårstriper hjemme

Sagel har mottatt flere priser for sine oppfinnelser. Betydning Før etableringen av whitening strips, ble tannbleking produkter begrenset til gele, vasker og tannkrem.

New china house haugesund

Noen av disse anvendelser var ikke på tennene lenge nok til å oppnå de ønskede resultater. Paul Sagel designet Crest Whitestrips å feste seg på overflaten av fortennene og forbli der lenge nok for bleking ingredienser for å angripe flekker under overflaten av tennene. De første tre Whitening systemer er ment for intensiv bleking, mens de to siste er for brukere som enten har følsomme tenner eller er på kort tid. Produktene som selges her i landet er imidlertid ikke spesielt effektive.

Det aktive virkestoffet i de fleste tannblekemidler er hydrogenperoksid, som er sterkt etsende. Etter at et nytt EU-direktiv ble innført i fjor, er det ikke tillatt med mer enn 0,1 prosent hydrogenperoksid i slike produkter solgt direkte til privatpersoner.

En gel påføres på bukseseler og overlats til å jobbe i 15 minutter. Settet inneholder en peroksidfri gel som er nok for 20 behandlinger. Den leveres også med 3 justerbare bukseseler for øvre tenner, nedre tenner og en ekstra spenne bare i tilfelle. For å tilpasse formen og størrelsen på bukseseler for å passe munnen perfekt, er den beste måten å varme dem opp i varmt vann og forme dem på tennene dine for perfekt passform.

Iwhite Instant iWhites Instant leveres med 10 bukseseler som går på både øvre og nedre tenner.

ProWhitening Strips

Du bør la dem stå i 20 minutter før du skyller munnen med vann. Resultatene begynner å vises etter 5 dagers bruk. Dette produktet brukes sammen med iWhites tannkrem og umiddelbar munnvann. Samarbeidspartnere vil kun få innsyn i opplysningene hvis dette er nødvendig for å utføre tjenester for ProWhitening.

I slike tilfeller inngås databehandleravtaler for å ivareta informasjonssikkerheten, i tillegg vil ProWhitening. Det samles informasjon om hvilke sider du besøker på vårt nettsted, hvor lenge besøket ditt varer, antall besøk og hvilken link fra hvilken side du fulgte for å komme til vår nettside. Innhentet informasjon behandles av Google og brukes til å generere besøksstatistikk og rapporter som kan vise oss hvordan våre kunder bruker nettsiden.

Vi bruker denne tjenesten for å analysere bruken av nettstedet vårt. Det innhentes informasjon om søkeord og hvilke søkeresultater det klikkes på. Disse cookiene brukes av Facebook-funksjonene på nettsiden vår, slik som "like"-knapp, kommentarfelt og innlogging via Facebook. Informasjonen kan også brukes til å nå deg på Facebook med tilbud fra oss.

Endringer i erklæringen Hvis vi gjør endringer i denne personvernerklæringen, legger vi ut den reviderte versjonen her med en oppdatert revisjonsdato. Noen har kanskje forskjellige alternativer, avhengig av om du ønsker å ha flere korte behandlinger på en dag eller en lengre behandling.

Last ned også: Industriporter oslo

Tidsforbruket avhenger av ingrediensene som har blitt brukt i produktet, og du bør følge produsentens instruksjoner nøye. Noen sett kommer med ekstra funksjoner eller tilbehør som gjør at de virker raskere, er mer komfortable, eller enklere å bruke.

Premium sett kan inkludere: check Et blått lys brukt til å akselere blekningsprosessen check Individuelle ferdigfylte skinner for hvert bruk check Ferdigmålte mengder gel i sprøyter check Skinner som kan bli formet til å passe tennene dine bedre check En peroksidfri gel for mer skånsom bleking av sensitive tenner check Ekstra blekningsprodukter som tannpolerer, blekningspenn eller tannkrem Tannbleking med LED-lys Om du har sett bilder av mennesker med et apparat klemt inn i munnen deres som gir ut et uhyggelig blått lys, bleket de mest sannsynlig tennene sine da.

Tannleger har lenge brukt LED fra engelsk: light emitting diode og UV ultraviolet lys for å akselere blekingsprosessen når du går til behandling hos dem. Noen sett bruker nå denne teknologien i et håndholdt apparat for å framskynde blekingen hjemme også. Det blå lyset i seg selv har ingen påvirkning på hvitheten til tennene, men det kickstarter blekemiddelet.

Dette betyr at synlige resultater kan oppnås mye raskere med et LED tannblekings sett. Dette er hjemmebleking som er helt uten preoxid og som er klinisk bevist til å fjerne misfarging med ingredienser som er trygge for både tenner og tannkjøttet.

Ved å virke på over- og undersiden av emaljen gir ProWhitening synelige resultater allerede etter 14 dager.

PROWHITENING STRIPS Relaterte emner

Fantastisk produkt! Jeg har bleker tennene mine en gang før hos tannlegen, disse stripsene fra ProWhitening fungerte hele likt! Kjø disse istedefor å dra til tannlegen! Har brukt en pakken nå, og ser stor forskjell. De lover hvitere renner og det har jeg helt klart fått.

Prowhitening Strips
PROWHITENING STRIPS Kommentarer:
Forfatter på Prowhitening strips
Ramstad fra Mo i Rana
Se over min andre innlegg. En av mine fritidsaktiviteter er Puppenhäuser bauen. jeg elsker rapporterer norske nyheter som regel.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net