Beste Pappvin 2020

  1. Mer om
Beste Pappvin 2020

Beste Pappvin 2020 GrunnleggendeOver halvparten av all vin som selges på Vinmonopolet er pappvin, men hvilken er den aller beste pappvinen? Sommelier Liora Levi gir oss bokser vurdert: Dette er årets beste påskebokser - og noen er imponerende gode tatt. Rødvin, hvitvin og rosevin Polet opplever økt salg av rødvin på papp etter regjeringens tiltakspakke på torsdag. Dette er vinene det er verdt å kjøpe Nærmere 50,5 millioner liter vin tappet på boks trillet ut fra Vinmonopolets hyller i 2020. Det tilsvarer nærmere 16,8 millioner boksviner á tre Nedenfor finner du en oversikt over de pappvinene som har begeistret meg mest i 2020. Du må være VG+ abonnent for å lese denne artikkelen

Sjekk derfor boksen grundig for informasjon om når den er tappet — tappedato skal stå på boksen. Er det over fire måneder siden, bør du se etter en annen.

Selv om flere er datomerket, finnes det i dag ikke krav til merking av tappedato, og informasjonen kan ligge skjult i et kryptisk lot-nummer. Spør i så fall de ansatte om hjelp.

Årets beste pappviner

Og husk, når boksen er åpnet, synker holdbarheten betraktelig. Etter to til tre uker kan vinen allerede være fallert. Da gjelder det å ikke ha hamstret en dårlig boksvin. Svein Lindin 21:35 - 27.

Norges beste vinkjøp by Kagge Forlag

Fremdeles domineres utvalget av kommersielle, pregløse og intetsigende viner. Men heldigvis er kvalitetsnivået stigende.

Uia inspera

Det ble solgt 67 millioner liter svakvin på Vinmonopolet i 2019. Fjorårets salgstall viser at boksvinens andel av vinsalget stiger til 56 prosent rundt påskeukene. Vinmonopolet har hele 486 ulike varelinjer tilgjengelig som boksvin. Den intense filtreringen tar bort vinens sjel, så er det ofte brukt de dårligste druene fra de dårligste markene, så er det tilsatt god med sulfitter for å hindre at små, sinte, veldig små organismer skal formere seg og hygge seg i hyllevarmen.

Og som ikke det er nok: Også kullsyre tilsettes for å bevare boksevinen.

https://lndc.us/2170.php

Gitt alle disse parameterne er det ikke så merkelig at pappvin ikke skinner i kvalitetstoppen, for å si det forsiktig. Men det betyr ikke at det ikke finnes noen gode varianter. Jeg har ikke testet alle pappviner i Norge, men jeg har prøvd ganske mange. Derfor må jeg bruke et spørsmålstegn bak tittelen: Er dette Norges beste pappvin? Det er i hvert fall den beste jeg har smakt i år. En hvitvin fra Abruzzo kjemper jo også mot alt det vi forbinder med identitet og gode, klassiske vinområder.

Del Nesten 60 prosent av all vin som blir omsatt i Norge, er pappvin.

Test: De beste pappvinene til påske

Her er Norge i særklasse — kun slått av svenskene. God morgen Norge utfordret vinkjenner Liora Levi til å plukke ut fire pappviner og en alkoholfri favoritt til kalde høstdager — alle i en praktisk 3-liters kartong.

Mørk rød på fargen. Nydelig duft av modne kirsebær med fine hint av blomst og krydder.

Hjelp til refinansiering av gjeld uten sikkerhet

Mjuk og rund på smak. Frisk og fyldig med moden frukt, plommer og en glimrende balanse mellom syre og sødme. Bra ettersmak med bitte litt bitterhet på slutten. En vin som passer glimrende til lam og kos. En ekte løp og kjøp vin. Duft av kirsebær med hint av urter.

Smaken er frisk og fyldig med bra balansert syre og sødme. Lever opp til duften med sine bær.

Passer bra til lam. Frankrike, Bordeaux.

God pappvin perfekt for en slunken januar

Meget bra duft av mørke bær, urter og en anelse fat. Smaken er moden med god fylde. Riktig bra balanse mellom syre og sødme.

BESTE PAPPVIN 2020 Relaterte emner

Del Nesten 60 prosent av all vin som blir omsatt i Norge, er pappvin. Her er Norge i særklasse — kun slått av svenskene. God morgen Norge utfordret vinkjenner Liora Levi til å plukke ut fire pappviner og en alkoholfri favoritt til kalde høstdager — alle i en praktisk 3-liters kartong. Hvitvin på boks: 1. Tørr og syrlig hvitvin som er den perfekte aperitiff og ikke minst vanvittig god til alt fra havet, hevder Liora.

Beste Pappvin 2020
BESTE PAPPVIN 2020 Kommentarer:
Forfatter om Beste pappvin 2020
Øverland fra Bergen
Vennligst sjekk min andre innlegg. Jeg elsker absolutt Go-Moku. Jeg nyter lese romaner skremmende.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net