Bryggselv Kristiansand

  1. Mer om
Bryggselv Kristiansand

Bryggselv Kristiansand DerforNorges største utvalg i kvalitetsutstyr for hjemmebryggere og mikrobryggerier Norges største utvalg av råvarer, maskiner, utstyr og startpakker til hjemmebrygging Bryggselv har Norges største utvalg av utstyr og ingredienser til ølbrygging. 1Asker; 2Demo Oslo; 20+Hovedlager; 2Kristiansand; 2Larvik; 3Oslo liker dette · 76 har vært her. Bryggselv Kristiansand er din lokale bryggebutikk på Sørlandet liker dette · 1 snakker om dette · 76 har vært her. Bryggselv Kristiansand er din lokale bryggebutikk p

Innledningsvis var tanken å satse på nettbutikk som hovedkanal og kun ha et fysisk utsalgssted i Oslo i tillegg.

Bestselgere

I dag har bryggselv. Skal man starte med ølbrygging så trenger man veiledning og informasjon. Man kan formidle mye av dette via nett og nettbutikken, men det viser seg at veldig mange foretrekker en personlig touch. Da jeg kom hjem til Norge ønsket jeg å fortsette hobbyen, men oppdaget fort at utvalget var begrenset.

https://shishlov.info/massasje-sandnes-langgata.php

Det fantes ingen gode, rene bryggebutikker, og råvarene tilgjengelig var heller ikke av god kvalitet. Omnikanal med kunnskap i fokus Schønsee tok saken i egne hender og startet bryggselv. Innledningsvis var tanken å satse på nettbutikk som hovedkanal og kun ha et fysisk utsalgssted i Oslo i tillegg.

I dag har bryggselv. Skal man starte med ølbrygging trenger man veiledning og informasjon.

Norske butikker som selger råvarer og utstyr til ølbrygging TuneBrygget

Vinneren skal kåres under årets Humlehøstfestival i starten av september. Lars Amundsen oppfordrer også jenter til å melde seg på. I fjor var det ingen. Det skaper en fin oppmerksomhet rundt hjemmebrygging, og vi har enda mer interesse i år, forteller han.

Bryggselv Kristiansand AS

Øystein Føreland, fabrikksjef i CB. Foto: Reidar Kollstad — Positivt for alle i bransjen- Vi tror all interesse rundt hjemmebrygging og mikrobryggerier er positivt for alle som driver med øl.

Det har vært mye fokus på vin i mange år, og nå ser vi øl for mye av den samme oppmerksomheten, sier fabrikksjef i Christianssands Bryggeri, Øystein Føreland, som bemerker at CBs eier, Hansa Borg, også er inne som majoritetseier i Nøgne Ø.

Sammenlignet med byer som Trondheim og Oslo, som har 5-6 mikrobryggerier hver, ligger vi langt bak.

Hassan ali iqbal

De brygger både for seg selv og holder dessuten kurs i hjemmebrygging i lokalene sine på Odderøya. Under ølfestivalen stilte de med egen stand. Det er også en flott anledning til å rekruttere folk, sier styreformann Vidar Harr, mens han passer på tanken med hvetestout.

odertal.info med sentral og lokale nettbutikker

Nå er vi mellom 20-25 personer som aktivt brygger i lokalene på Odder­øya. Der har vi lagt til rette for at folk kan komme og brygge. Kanskje noe av dette blir til standard ølsett med tiden, vi får se hva det blir til. ØP: Er det noen gode åpningstilbud?

Etter åpningen på lørdag vil vi også kjøre et lite opplegg på Christianssand Brygghus med en ølsmaking ledet av den lokale ølkjendisen Yngvar Ørebek.

Det vil bli et variert utvalg av øl spesielt tilrettelagt for ølbryggere. I tillegg vil vi kjøre i gang en Randall rundt kl.

https://lndc.us/8579.php

Samtidig kan du selvfølgelig velge å skreddersy din opplevelse.

BRYGGSELV KRISTIANSAND Relaterte emner

Sponset innhold 2 16, 10:57 En vekst fra 1,8 til 120 millioner på 4 år gav voksesmerter for Bryggselv. Et systembytte ble nødvendig for å stå rustet for videre vekst. Resultatet ble en spennende løsning med både sentral og lokale nettbutikker. Share article: Bryggselv. Selskapet ble startet i januar 2011 av gründer og daglig leder Erik Schønsee. På det tidspunktet var hjemmebrygging av øl relativt ukjent her til lands og tilbyderne var få og lite spesialiserte. Da jeg kom hjem til Norge ønsket jeg å fortsette hobbyen, men oppdaget fort at utvalget var begrenset.

Bryggselv Kristiansand
BRYGGSELV KRISTIANSAND Kommentarer:
Forfatter på Bryggselv kristiansand
Stene fra Lillehammer
jeg elsker lese tegneserier offisielt. Siste nytt: min andre innlegg. jeg liker Feldhockey.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net