Pris Eu Kontroll 2020 Mekonomen

  1. Mer om
Pris Eu Kontroll 2020 Mekonomen

Pris Eu Kontroll 2020 Mekonomen StortHvor kan jeg utføre EU-kontroll? Kontrollen foretas hos kontrollorgan/verksteder som er blitt godkjent av Statens Vegvesen, blant annet Mekonomen Bilverksted Prisen på EU-kontroll kan variere. De godkjente verkstedene kan selv bestemme hvor mye EU-kontroll skal koste Få den utført hos Mekonomen Bilverksted – sertifisert verksted med dyktige mekanikere EU-kontroll · Kr 1095 (personbiler med tillatt totalvekt inntil 3500kg) · Kr 1295 (varebiler med tillatt totalvekt over 3500 kg). Gjelder Kokstad, Os, Forus og Gjennomsnittlig pris for en EU-kontroll ligger på ca kr 1,100 inkludert mva. Prisen inkluderer da alle kostnader knyttet til EU-kontrollen

Macchiato jotun

Når må bilen min på EU-kontroll? Har du en bil som er mer enn 4 år gammel, må den gjennom en EU-kontroll annet hvert år.

Nye regler gir prishopp på EU

Etter de nye reglene kan bileier selv bestemme når og hvor ofte bilen skal kontrolleres, så lenge den blir gjennomført innenfor intervallene. Forrige uke ble det innført nye regler for periodisk kjøretøykontroll PKK, eller EU-kontroll som det også kalles.

De største endringene for bileierne er økt fleksibilitet for når kontrollen skal gjennomføres, så lenge det skjer før fristen man har fått. På verkstedsiden er det imidlertid noen større endringer, som til syvende og sist også vil merkes av bileierne. For timebestilling, ta kontakt på 70 18 36 35.

Autorisert bilverksted rett utenfor Trondheim

Ring oss Mekonomen Mekonomen Bilverksteder er profesjonelle verksteder med kunnskap og tidsriktig utstyr for å utføre service og reparasjoner selv på moderne, avanserte biler uansett merke. Du finner i dag over 1000 Mekonomen Bilverksteder i Skandinavia.

Selv om du kan gjennomføre kontrollen når du vil, får du aldri mer enn to måneder på å utbedre eventuelle feil. Kontrollintervallene forblir de samme som i dag, det vil si at personbiler stort sett skal inn første gang etter fire år og deretter annethvert år, mens kjøretøy over 7500 kg skal inn hvert år. Der har de foreløpig bestemt seg for å beholde prisen på 890 kroner for kontrollen. Vi får noen kostnader til kursing av personalet og ny løftebukk, men disse blir små når man fordeler det over alle kontrollene på et år, forklarer daglig leder Olav Rettedal.

Lier Auto AS (Mekonomen Bilverksted)

Bilverkstedene har tradisjonelt hatt lave priser på EU-kontroll fordi disse ofte fører til ytterligere oppdrag. Hva om bilen ikke blir godkjent? EU-kontrollen består av en lang rekke kontrollpunkter, hvert av disse får en karakter på en skala fra 0 til 4.

En slik feil vil medføre bruksforbud.

Slike feil er ofte knyttet til styring, bremser og hjuloppheng. Er kjøretøyet ikke godkjent og du heller ikke har tenkt å får det godkjent kan du selge det ny eier får ikke omregistrert kjøretøyet før det er godkjent, du kan levere inn skiltene eller du kan vrake bilen å få noen tusenlapper for dette. Det er dyrt å reparere biler i Norge og EU-kontrollen er ofte det som bestemmer bilens skjebne.

Anne mona og ramsey skilt

Andre kostbare reparasjoner er skifte av clutch og registerreim. Hva er fristen for etterkontroll?

https://shishlov.info/734-1.php

Etterkontrollen skal være gjennomført og kjøretøyet godkjent innen fristen, dette er hovedregelen. Du kan altså ikke vente helt til fristen om du skal legge inn litt margin for utbedring av feil og mangler.

Tar du kontrollen mer enn to måneder før den opprinnelige kontrollfristen er fristen for eventuell etterkontroll og godkjenning 2 måneder fra den nye kontrolldatoen. Oppdaterte frister finner du på vegvesen.

PRIS EU KONTROLL 2020 MEKONOMEN Relaterte emner

Denne artikkelen er over to år gammel 8. Målet er bedre, likere og mer trafikksikre kontroller, sier avdelingsdirektør Henning Harsem i Statens vegvesen. Personellet som skal gjennomføre kontrollene må nå igjennom et ni timer langt teoretisk kurs. Deretter følger 14 timer praktisk opplæring. Sertifiseringen varer i fem år av gangen. I tillegg til kostnader knyttet til opplæring, må noen av bedriftene ta investeringer i utstyr. Snau tusenlapp — Nå kreves det en spesiell type løftebukk, større deler av kontrollen krever at man har to mann til stede og det er flere punkter som skal sjekkes, forklarer daglig leder Arild Jacobsen i Vibemyr bilverksted.

Pris Eu Kontroll 2020 Mekonomen
PRIS EU KONTROLL 2020 MEKONOMEN Kommentarer:
Forfatter om Pris eu kontroll 2020 mekonomen
Lorentsen fra Tromsø
Siste nytt: min andre nyheter. jeg liker joggen. jeg er glad i rapporterer norske nyheter grasiøst.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net