Størens Bageri

  1. Mer om
Størens Bageri

Størens Bageri FascinerendeContent [hide]

Velkommen til Størens Bageri Vegkro sin hjemmeside. Vår restaurant befinner seg på Støren i Trondheim. På hjemmesiden vår finner du vår meny, arrangement Således sto Rolv Wesenlund som "fadder" ved åpningen av Størens Bageri og Vegkro, 13.juli 1991. Du kan finne bilder fra åpningen med Wesenlund i vegkroa Størens Bageri og Vegkro ble etablert av Guri og Arne Flagestad i 1991, og åpnet samtidig med at den nye delen av E6 ble lagt på østsiden av Gaula Størens bageri og veikro er en restaurant beliggende i Støren. Her kan du finne mer informasjon om Størens bageri og veikro, som inkluderer åpningstider Glein drev bakeri og kaffe, og hadde nettopp reetablert seg på Støren etter en periode i Rennebu. Falkberget var ofte på besøk hos bakeren, og

For all del, kjør forbi

Det er vi fikk sangen om «Et lite wienerbrød — fra Størens bageri», som raskt ble en landeplage. Fortsatt er det veldig mange bilister som stopper på Støren for å spise wienerbrød, i følge Trine Mørstad. Så sånn sett kan vi si at vi befinner oss i hjemtraktene hans, sier instruktøren.

Bessheim turer

Kommunen Støren kommune ble opprettet i 1837 ved innføringen av lokalt selvstyre. Og det forplikter å kalle opp bedriften etter Falkbergets litterære perle fra tjuetallet. Når fulle busslaster kommer innom for å smake på de velkjente wienerbrødene, må Trine ofte svare på spørsmål fra vitebegjærlige kunder. Og for å skape litt ekstra stemning, hender det også at hun stemmer i med noen velkjente strofer fra musikalen.

Statistiske Takk for at du hjelper oss i å gjøre tjenesten bedre ved å tillate oss å se hva du finner interessant - helt anonymisert. Her har wienerbrød blitt til fisk. Bussgrupper har vi mye av og de er veldig godt fornøyd med disse lokalene, enten det gjelder middag eller bare kaffestopp med wienerbrød. Avstander og kjøretid fra Støren til: Oslo 450 km, ca 6 timer 40 min.

https://shishlov.info/5931.php

Røros 104 km, ca 1 time 40 min. Og det skaper stolthet hos egne innbyggere. Et annet eksempel fra Sommertoget er det vi så i Åndalsnes, nemlig tre kvinners restaurant med den ekstra gode Hamburgeren.

https://lndc.us/ncc-norge.php

STØRENS BAGERI Relaterte emner

Støren stasjon åpnet allerede i 1864, da Trondheim-Støren-banen sto ferdig. Som kommune- og regionsenter har Støren de fleste vanlige tilbud innen handel- og servicevirksomhet, men også en del industri, blant annet Norsk Kylling, Støren Treindustri og noe steinindustri. Gauldal skole og kultursenter omfatter ungdomsskole, Gauldal videregående skole, kulturhus, kino og idrettshall. Sognet Støren sogn omfatter tettstedet og de nederste deler av Gauldalen med grenda Rognes, og de nederste delene av Soknedalen. Sognets utstrekning tilsvarer kommunens størrelse fra 1879 til 1964; 264 kvadratkilometer. Lakseelva Gaula, som renner gjennom stedet, gir sammen med jaktområdene i distriktet, grunnlag for en viss turisme og friluftsaktiviteter. Gaula Natursenter tilrettelegger for jakt, fiske, overnatting og friluftsliv i hele Gauldals-området.

STØRENS BAGERI Kommentarer:
Rapportert den Størens bageri
Nesset fra Vadsø
Les også min andre nyheter. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til unterhaltsam. jeg er glad i lese om Norge grusomt.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net