Juli Stjernetegn

  1. Mer om
Juli Stjernetegn

Juli Stjernetegn StrategierStjernetegn, Personlig horoskop, Års horoskop, Partner horoskop. Gratis Framtids, Astrologi, Horoskopene.no Da er du ærgjerrig og føler stor tilknytning, intuitiv, sympatisk og føler stor omsorg Stjernetegnet til kreft, som tilhører dyrekretsen av vann, dekker datoene 21. Elementet av vann spiller en veldig Væren (21. – 20.april) · Tyren (21.april til 21.mai) · Tvillingene (22. juni) · Krepsen (22.juni Stjernetegnet: Krepsen (Cancer) Krepsen (fra latin Cancer) er et stjernetegn og stjernebilde. juli er født stjernetegnet

Du liker at andre oppfatter deg som velstående. Shakespeares begrep «verden er en scene» er som skapt for Løven. Du elsker dramatikk og skaper dette selv hvis ting ikke skjer raskt nok i din verden.

Konge og dronning Avhengig av dine interesser kan du nå langt både i forretningslivet og mer selvstendig der du dyrker egne interesser. Stjernetegnet Løven er et fast ildtegn med stor gjennomføringsevne i hva du enn sikter på. Du er også glad i barn i alle aldre, og mange Løver jobber innen skoleverket.

Finn ditt perfekte stjernetegn

Her kan du inspirere dine elever, og din entusiasme får dem til å yte sitt beste. Du har også store kreative evner, og mange Løver finner sin plass i musikk- og teaterverdenen.

Netteleven no

Du er også kjent blant familie og venner for ditt varme hjerte og omsorg for andre mennesker. Du kan være sjenerøs til de grader og liker ikke smålighet eller trangsyn.

Krepsen (Cancer) Stjernetegn

Ditt kroppsområde å gi ekstra pleie er hjertet ditt — gå jevnlig til helsesjekk hos legen. Tung mat og dyre viner setter sine spor.

Du foretrekker selvsagt å sitte som kongen eller dronningen på berget og ta et bredt overblikk på tilstanden i ditt rike. Når du får den anerkjennelsen og oppmerksomheten som du fortjener, er du på ditt beste. Ha en stjernespekket bursdag, Deres Majestet! Stjernetegn for august: Jomfruen Fornuften seirer Du er kjent for å være praktisk og jordnær, kjære Jomfru.

Pragmatisk og fornuftig er andre lovord som nevnes om deg. Du er glad i planer og detaljer, organisering av lange kolonner med tall og fakta, og gjerne familie og venner også. Ditt element er Jord, og du deler lynraske og intellektuelle Merkur, gudenes budbringer, som din planet med stjernetegnet Tvillingene.

Du er både intelligent og intellektuell, og genistreker er heller ikke fremmed for deg. Du bruker hjernecellene dine flittig og har en utmerket hukommelse. Noen Jomfruer blir akademikere på doktor- og professornivå. Andre blir revisorer, forskere eller dataanalytikere. Politi- og skattevesenet er andre passende yrkesvalg.

Du er reservert og tilbakeholden, og liker å holde dine meninger for deg selv. Likevel kan du ha svært dypsindige tanker, men de er alltid praktiske — uoppnåelige drømmer bruker du ikke tid på. Du har også en vittig humoristisk sans som kan få tilhørerne til å le så tårene triller. Kropp, sjel og sinn Det som er det viktigste for deg, er å være til nytte, både i samfunnet som helhet og for andre mennesker.

Mange Jomfruer finner sin arbeidsplass innen omsorgsyrker og helsevesenet. Å være til praktisk hjelp for andre bringer deg en dyp indre tilfredshet, det er din oppgave her på jorden.

Stjernetegn Datoer, betydning og kompatibilitet

For noen blir yrket et kall, du gjør nytte innen sosialarbeid, som rådgiver i en veldedig organisasjon eller frivillig på et suppekjøkken. Lønnen du får, er ikke det som driver deg. Helsemessig er din største utfordring at du har en tendens til å bekymre deg. Ikke bare om dine egne saker, men også spredt utover til familie og venner, om ikke opp til verdensskala.

Bekymringene kan bli så mange at du får kroppslige plager, ligger våken om natten og opplever at andre oppfatter bekymringene dine som kritikk og masing. Ta heller flere skritt tilbake og se situasjonen fra et større perspektiv. Din jordnære fornuft vil igjen melde ifra at du bekymret deg unødvendig.

Å slappe av fra stressfaktorer blir viktig for deg.

Mesh nettverk 2020

Det «alternative» er også en passende yrkesvei for noen av dere. Du legger da ned mye omtanke og utforskning i akkurat det feltet som interesserer deg, for å oppnå best mulig resultat. Enkelte Jomfruer vil føle seg hjemme her og «koble inn» på tidligere liv hvor de tjenestegjorde som sjaman eller prestinne ved templer i forhistoriske samfunn.

Ha en perfekt bursdag, kjære Jomfru! Samme om du allerede har en kjæreste eller ikke, står du helt fritt i å boltre deg som du vil i den hete sommernatten. Din seksuelle appetitt er heller ikke direkte dårlig. Men i august bør du la den mer seriøse delen av lidenskap og kjærlighet bli toneangivende. Da er det også topp for eksotiske reiser.

Kanskje en uskyldig sommerflørt fører til et langvarig forhold. Jobb og feriepenger: I første del av perioden kan et spørsmål om penger eller karriere bli et tema rundt kjøkkenbordet. Det er mulig du må jenke litt på ditt ambisjonsnivå når det gjelder feriebudsjettet. Mulig du skal heller tenke på å investere noen kroner i boligen din. I august bør du i hvert fall konsentrere deg fullt og helt om den jobben du gjør til daglig. Dette gir penger i kassa samtidig som at du staker ut gode fremtidige karrieremuligheter.

Ferie, reiser og fritid: Om du tenker på ferie og reiser, blir de tre første ukene i juli best for enten å være hjemme, på hytta eller steder som du holder spesielt av. Deretter kan du slippe deg mer løs og gjøre det som passer deg best. August blir bra for utenlandsturer både i forbindelse med hygge og om det er jobbrelatert.

Juli er også en måned da de nære ting i livet blir viktig. I august derimot tar du hele verden under dine vinger. Optimisme og troen på deg selv forsterkes. Men husk å være realistisk i alt du foretar deg.

Det samme gjelder også for ditt eget selvbilde. Din personlige trosretning blir revurdert, spesielt dersom du er for ensrettet i ditt åndelige og spirituelle syn. Universet vil at du nå skal søke en mer holistisk mening med og bak selve livet. Med dette en riktig god sommer! Har du og din partner det fint sammen både seksuelt og emosjonelt, får dere en topp tid. Hvis ikke kan det komme til et lite oppgjør på kammerset rundt midten av august.

For den frie og franke blir spesielt august den store flørtemåneden med herlige romantiske opplevelser. Om ikke dette er nok, er du faktisk litt ekstra heldig. Du kan gjerne gå hen og forelske deg i din tvillingsjel. Jobb og feriepenger: Både karriere og økonomi ser ut til å forbli stort sett som de er. I begynnelsen av juli kan det dukke opp en uventet situasjon som setter dette på en prøve. Men hva om det meste allerede er pratet om, verdensproblemene er allerede løst, eller vi lærte fra sist at vi kanskje bør la verdensproblemene ligge —Ikke alle temaer skaper god stemning Her er et lite tips til et aktuelt samtaletema.

Mange er ikke klar over at de faktisk har skiftet stjernetegn. Du trodde du var Vær men er brått blitt en fisk, eller kanskje har du faktisk blitt til en slangebærer — et stjernetegn som ikke engang fantes tidligere. På date er du enten omgjengelig eller stille og litt skremmende.

Pass på å ikke bli for intens, eller for stille, men finn en middelvei. Husk at det å finne kjærligheten betyr at man må være oppmerksom, og tålmodig.

Senk tempoet, og sug inn omgivelsene. Slapp av, og gi slipp på noe av den kontrollen du føler du må ha, og du vil kanskje oppleve en lykkelig slutt. Dette blir en intens måned — både sosialt og om du tilbringer den på jobben. Du har en hel del på gang i livet ditt, og noen ganger har du bare lyst til å stoppe opp og få tilbake pusten, men det ser ikke ut som om det finnes noe tid til det.

For deg er det viktig å ta vare på de små stundene av abslolutt stillhet. I slutten av perioden får du fantastiske nyheter. For deg er dette en periode fylt med muligheter. Du får se og oppleve mye nytt, og det gir deg inspirasjon i hverdagen. I løpet av denne perioden kan en større utgift skape begrensninger i økonomien din. Plutselig kan du bli tvunget til å måtte takke nei til ting fordi du ikke har råd. Dette blir en milepæl, og som for din del markerer noe varig.

Beslutningen kan virke plutselig, men selve verket har vokst fram over lang tid. Du har ikke villet si noe før du selv har vært sikker på hvilken vei du skal ta, og det er derfor mange rundt deg vil gi uttrykk for at de synes beslutningen er impulsiv. I midten av perioden treffer du en person som kommer til å bli din inspirasjon i lang tid framover. Han eller hun er både den personen som du selv ønsker å være, og det mennesket du har lyst til å være sammen med.

For din del kan det nesten bli for mye hvile Du prøver å holde deg aktiv, men den plassen du befinner deg på nå begrenser hvor mye du greier å finne på.

Felles monies, skatt, legater, og bedriftens økonomi. Det okkulte og synsk saker. Religion, lov og høyere utdanning. Alle ting som søker å utvide en opplevelse. Din status i samfunnet, din karriere. The house of kjendis. Grupper, klubber og foreninger, særlig med en veldedig eller humane mål. Places of Tilbaketrukkethet eksempel sykehus, fengsler og institusjoner. Retreat og refleksjon og selvtillit offer.

Mange moderne Astrologer antar at husene er knyttet til de tilsvarende tegnene, dvs. Aspekter Utdypende artikkel: Stjernetegn aspekter Aspektene er kameravinklene planetene gjøre hverandre i Horoskop og også til ascendant, midheaven, etterkommer og nadir. Aspektene er målt ved vinkelformet langs den ecliptic i grader og minutter av himmelsk lengdegrad mellom to punkter, som sett fra jorden.

Krepsen (stjernetegn) Wikipedia

Jo mer nøyaktige vinkelen er, jo mer kraftige aspekt, men en innrømmelse av noen få grader hver side av aspektet kalles en kule er tillatt for tolkning. Følgende er aspekter for betydning Conjunction 0 ° ORB ± 8 °. Den forbindelse er et viktig punkt i diagrammet, som gir sterk vektlegging på planetene involvert.

Planetene fungere sammen utenfor stimulans og handle på hverandre. Motstanden 180 ° ORB ± 8 °. Opposisjonen er veiledende av spenning, konflikt og konfrontasjon, på grunn av polaritet mellom de to elementene er involvert. Stress oppstår når en blir brukt over de andre, noe som forårsaket en ubalanse, men opposisjonen kan fungere godt hvis de to delene av aspektet er laget for å utfylle hverandre i en syntese.

https://lndc.us/6057.php

Trine 120 ° ORB ± 8 °. Den Trine indikerer harmoni og enkle uttrykk, med to elementer forsterker hverandre. Den Trine er en kilde til kunstneriske og kreative talent, men kan være en «linje av minste motstands vei» til en person med svak karakter.

Kvadrat 90 ° ORB ± 8 °. Torget indikerer frustrasjon, inhibitions, avbrudd og indre konflikter, men kan bli en kilde til energi og aktivisering til en person fast bestemt på å overvinne begrensninger.

JULI STJERNETEGN Relaterte emner

Del Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon. Leser du ofte horoskopet ditt? Vet du kanskje allerede hvordan 2017 kommer til å bli? Vel, alt du har lest kan være feil. Det trettende tegnet, slangebæreren, går fra 30. Det betyr at 86 prosent av oss er født i et annet stjernetegn enn det vi har trodd.

Juli Stjernetegn
JULI STJERNETEGN Kommentarer:
Rapportert den Juli stjernetegn
Åsheim fra Sarpsborg
Les også min andre innlegg. En av mine fritidsaktiviteter er Eiskunstlauf. jeg liker lese romaner dessverre.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net