Samsung Note 9 Skjerm

  1. Mer om
Samsung Note 9 Skjerm

Samsung Note 9 Skjerm ReklamereSer din Samsung Galaxy Note 9 ut som på bildet? Hvis berøringsskjermen ikke reagerer eller den er sterkt skadet og LCD skjermen lager uvanlige bilder, eller Skjerm · Oppløsning (hovedskjerm). 2960 x 1440 (Quad HD+) · Teknologi (hovedskjerm). dual edge Super AMOLED · Fargedybde (hovedskjerm Samsung Galaxy Note 9 Skjerm - Svart. Garantert leveranse etter to virkedager Bytte Skjerm og LCD til Samsung Galaxy Note 9 (inkl ramme) – Sort. Bytte Skjerm og LCD til Samsung Galaxy Note 9 (inkl ramme) - Sort Tilbud Reperasjon av knust skjerm for Samsung Galaxy Note 9 kun for 3090 kr Mobileksperten.no reparerer ødelagte Samsung mobiler og andre

I relasjon: Innsynsskjerming

Gjør du dette, omdanner du i praksis telefonen til et nettbrett på en stor skjerm. Selve mobilen bruker du da enten som tegnebrett, eller som en musepeker - mens pennen blir fjernkontrollen.

Vi har fått demonstrert telefonen som et nettbrett tilkoblet TV, og dette fungerer tilsynelatende godt. Overgangen du trenger for dette følger dessverre ikke med mobilen, og vi har derfor ikke fått testet det inngående på egenhånd.

Ubehagelig dyr Om det er noe som vi virkelig skal trekke ned for, er det at den utgaven du har lyst på - den med 512 GB innebygget lagring - koster rundt 11. Det er mye penger for en mobil.

Samsung Galaxy Note 9 SM

Til sammenligning koster flaggskipet til Huawei - P20 Pro - like over 7000 kroner. Følg trinnene nedenfor for å sette opp automatisk lysstyrke: Ta opp varslingslinjen ved å sveipe fingeren fra toppen av skjermen til bunnen. Noen ganger gjentar du denne operasjonen for å utvide varslingslinjen.

https://lndc.us/beguzy.php

Velg den lille pilen som deretter går ned for å se lysstyrkeinnstillingene Velg automatisk lys eller så adaptivt lys Skjermen på Android-telefonen din justeres automatisk til belysningen i omgivelsene dine. Bare koble S9-en til en lader via USB-kabelen.

Galaxy Note 9 Skjermbytte

Dette kan "gjenopplive" enheten med den medfølgende strømmen. Hvordan sjekker jeg om berøringsskjermen på Samsung Galaxy Note 9 er kalibrert riktig?

https://lndc.us/sywoty.php

Du vil gjerne høre at det er en rask prosedyre for å finne ut om dette er kalibrere skjermen på din Samsung Galaxy Note 9 som er feil. Faktisk er det på de fleste Android-versjoner en test for å se om skjermen er riktig konfigurert.

Test: To uker med Samsung Note 9

La din telefon bli like velfungerende som den en gang var ved å kjøpe denne skjermen. For å unngå skader på din mobil anbefaler vi deg å montere et temperert glass for ekstra skjermbeskyttelse, slik at du unngår ukomfortable hendelser.

Omakase michelin

Med S Pen kan du ta notater direkte på skjermen uten å måtte åpne mobilen, du kan tegne, klippe ut og navigere på skjermen raskt og enkelt. Pennen kan dessuten brukes til å oversette tekster fort og skrive personlige meldinger.

SAMSUNG NOTE 9 SKJERM Relaterte emner

Utgått produkt Denne mobilen ble lansert i 2018 og er ikke lenger i vårt sortiment. Er du på jakt etter en ny Galaxy? Vi kan med glede meddele at den lever opp til forventningene. Dette er, som med tidligere Note-mobiler, en stor telefon. Og under det lekre designet, skjuler det seg enorm kraft. Det gjelder spesielt den nye S Pen-en.

Samsung Note 9 Skjerm
SAMSUNG NOTE 9 SKJERM Kommentarer:
Redaktør på Samsung note 9 skjerm
Forsberg fra Ålesund
Se gjennom min andre innlegg. jeg er tent på knomen. jeg elsker studere dokumenter dyster.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net