Aker Bp Utbytte

  1. Mer om
Aker Bp Utbytte

Aker Bp Utbytte MotEn produksjonskostnad på 8,5 til 9,0 dollar per fat (i første kvartal endte den på 8,6 dollar) Et e24.no › olje-og-energi › PydQQ6 › aker-bp-fortsetter-resultatveksten-i-an Det reduserte nivået tilsvarte 283 millioner per år, men siden noe utbytte allerede var betalt i starten av 2020 endte året med utbetalinger p Aker BP øker investeringene og utbyttet i 2021. GIRER OPP: Endringene i skattesystemet har gjort det mulig for administrerende direktør Karl Styret har besluttet å betale et nytt kvartalsvis utbytte på 187,5 millioner dollar (0,5207 dollar per aksje / 4,44417 kroner per aksje) i

Så kom coronapandemien og oljeprisfallet som førte til at selskapet og hele bransjen tok kraftige grep, med kostnadskutt, utsettelser av investeringer, kutt i utbytter og annet.

Rekordhøy produksjon for Aker BP

Vi leverer på prosjektene og er moderate på utbytteøkningen, fortsetter han. Hersvik peker på at skattepakken har sørget for at prosjekter som trolig hadde blitt satt på vent nå blir realisert.

Har du lest dette? Norske grønnsaker

For selskapets egen del trekker han frem Valhall Hod, satellittfeltet til Valhall som ble satt i gang med en gang skattepakken ble vedtatt, og det store Noaka-prosjektet som er under arbeid.

Aker BP anslår en produksjon på 210. Samtidig anslår selskapet at produksjonskostnaden vil øke fra rundt 8,0 dollar per fat i fjor til mellom 8,5 og 9,0 dollar i 2021.

Volum prisme

Imidlertid kan etterspørselen også rebound i andre halvår i år, noe som gir noe oppside til oljeprisene. Det er også den svakeste starten på noe år siden 2011.

Ligningsoppgaver matematikk

Anders Opedal tar over som konsernleder 2. Eldar Sætre vil være tilgjengelig som rådgiver frem til han går av med. Les også: Her er Jan Petter Sisseners favorittaksjer. Aker skrev i sin årsrapport tidligere i år at Aker BP øker utbyttetakten.

Ex utbytte USD 0, i dag

Vennligst finn en oversikt over juridisk nøkkelinformasjon for aksjonærer i Aker BP under, basert på relevant lovgivning. Konsekvensen er at det kan komme nye meldinger om utbytte helt fram til generalforsamlingene i 2021. Gårsdagens kvartalstall utløste et kursrally som sendte aksjen opp 8,7 prosent til 288 kroner.

Børsverdien passerte dermed 100 milliarder, og ved stengetid i Oslo i går var selskapet priset til 103,7 milliarder kroner.

Debattforum

Avisen forklarer forskjellen med at høstens oppkjøp av Hess Norge nå er med i regnskapene. Totalt har selskapet ambisjoner om å doble dagens produksjon til 330.

https://lndc.us/skolen-cdu.php

Dette fra feltutbygginger som i følge selskapet selv har en snitt break-even pris på under USD 30 pr oljefat.

AKER BP UTBYTTE Relaterte emner

Det ga Aker BP rekordhøy produksjon. Selskapet har en eierandel på 11,6 prosent i oljekjempen. Hør podkast om Johan Sverdrup-feltet: Fall Selskapet venter i år en snittproduksjon på mellom 205. I første halvår i fjor var til sammenligning tilsvarende tall knapt 150. Til tross for rekordhøy produksjon og omsetning i fjerde kvartal ble det samlet sett nedgang for Aker BP i fjor sammenlignet med året før. I 2019 var de totale inntektene 3,3 milliarder dollar, mot 3,8 milliarder året før.

AKER BP UTBYTTE Kommentarer:
Rapportert den Aker bp utbytte
Stølen fra Lillehammer
Se min andre innlegg. En av mine fritidsaktiviteter er Insel des Menschen tt. jeg elsker rapporterer norske nyheter grasiøst.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net