Jordal Skatepark

  1. Mer om
Jordal Skatepark

Jordal Skatepark BeskytteEt av de største og beste skateanleggene i Norge. Se video fra Jordal skatepark her Skribent og skater Joakim Wang mener kommunen fint ville hatt penger til å pusse opp Jordal skatepark, om oppussingen på Jordal var planlagt Det nærmer seg åpning av nye Jordal Amfi og Jordalparken. Men en del har ikke fått være med på opprustingen - Jordal skatepark Jordal Skatepark består av elementer i tre på en asfalt flate. Street, bowl, vert, miniramp. Jordal Skatepark åpnet av Oslo Kommune i Jordal skatepark bærer preg av både hull og hygge. Treverket er slitt, plater er borte, og slitasjen er stor. Rampene er altfor slitt til at

Parken er ganske stor og det er mye forskjellige ting og skate der men det er mest street ting der.

Pynt viktigere enn aktivitet på Jordal?

Buss: 100, 110, 20, 37 Tåg: L1, L13 Tunnelbana: 1, 2, 3 Vill du se om det finns en annan rut som tar dig dit snabbare? Moovit hjälper dig att hitta alternativa rutter eller tider. Banen skal ha nytt bærelag, drenering, undervarmeanlegg, LED-banebelysning, nye gjerder, ballfangernett mm.

Kunstgresset skal ha plastfritt innfyll.

Jordal Skatepark (verten riven)

System og leverandør utredes i fase 1 i samarbeid mellom samspilsentreprenør og byggherre. Det er etablert energibrønnpark under dagens kunstgressbane. Omfang fremkommer i vedlegg.

https://lndc.us/7711.php

Arbeidene som utføres må ta hensyn til energibrønner med tilhørende samlestokker. Løsningen ser nå ut til å komme fra mur- og betongbransjen. Gjennom fellessatsingen «Bygg uten grenser» tar de initiativ til å oppføre et kjempeanlegg i nettopp mur og betong.

Parkering frogner

Dessuten kan man være kreativ i utformingen av anlegget sier John-Erik Reiersen. Vi har skapt et gratis tilbud til alle, der brukeren selv bestemmer hvor mye og når det skates.

Far og sønn jubler for ny skatepark på Jordal

Vi har ikke treningstider eller trenere. Vi organiserer ikke aktiviteten, men legger kun til rette for den.

Se dette: Cat 6 kontakt

Jeg pleier å si at skating er løkkefotball anno 2020. Modell for et fremtidig skateanlegg på Jordal. Fordi det har vært vanskelig å snu Raymond Johansen og byrådet når det kommer til å ta tilbake bussen.

If leie bilstol

Det er helt uforståelig at Raymond Johansen og Oslo Arbeiderparti med stor entusiasme ønsker å administrere Frp-politikk. Jeg ser opp til sjåførene, som med folks liv i sine hender, transporterer mennesker trygt fram og tilbake.

JORDAL SKATEPARK Relaterte emner

Dette har jeg og bydelsutvalget jobba for å få realisert. Takk til primus motor Joakim Wang som har jobba mer enn noen andre! Dere er rå, RulleJordal Skateboard Klubb, takk for alt dere gjør for skatekidsa i bydelen vår. Joakim Wang i RulleJordal Skateboard Klubb har stått på lenge for dette, og vi har prøvd så godt vi kan å hjelpe. Det har hele veien vært viktig for oss å prioritere folks velferd, men hvert år har byrådspartiene og høyresiden strittet mot. Jeg håper vi kan få litt opprør rundt i Oslo om dette.

Jordal Skatepark
JORDAL SKATEPARK Kommentarer:
Rapportert den Jordal skatepark
Ueland fra Harstad
Les gjerne min andre innlegg. jeg er tent på Bumerangs. Jeg nyter dele interessante nyheter grådig.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net