Bil1din Namsos

  1. Mer om
Bil1din Namsos

Bil1din Namsos RabattVi har alt du trenger av brukte bildeler. Forhandler også fabrikkoverhalte motorer og gearkasser. Snakk med oss når du skal ha deler til bilen din Torvstrøveien 86 7860 Skage i Namdalen. Telefon / skriftlige henvendelser Namsos Namdal Bilopphuggeri as. Salgsvilkår · Reklamasjonsskjema BIL1DIN Namsos er medlem i Norges Biloppsamleres Forening Bil1Din har fokus på at alle deler vi leverer skal være av god kvalitet Bil1Din.no - Brukte og nye bildeler, Skage I Namdalen, Nord-Trondelag, Norway. 2 032 liker dette · 61 snakker om

Bjarte, Bjarne Bil1din

Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics.

Se dette: Biltema namsos

Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson.

Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

Bjarne Brøndbo: Vil selge brukte bildeler for 50 millioner

Vi er veldig habile,og alltid tilgjengelige sier Bjarne. Samtidig er vi i en bransje som beveger seg fort framover, og vi er avhengig av å henge med i tiden og å ha høy driftsikkerhet, fortsetter han. Vi vil ha fokus på det vi kan, så sørger vår leverandør Adcom Namsos for at systemene våre fungerer slik de skal.

Bjarne og Namdal bilopphuggeri har vært kunde av Adcom Namsos i 6 år, og har hatt telefonleverandøren Bjarte Stokkan siden 2009. Dette er uten tvil det beste alternativet for oss, forteller Bjarne.

https://lndc.us/5801.php

På denne måten får de ett firma å forholde seg til på alle punkt, noe som kommer fram som en viktig faktor. Vesta og Bilimportørenes Landsforening tyder på at Brøndbos tiltak vurderes som det første seriøse systemet for profesjonell omsetning av brukte bildeler. Man kan i det hele tatt si det med DDEs treffende kommentar: Ohwæææh!!!

Har du lest dette? Flo og fjære namsos

IT- og logistikk-system Namdal Bilopphuggeri bruker et it-system som er utviklet av brukes av Norges Biloppsamleres Forening.

I bunnen av dette it-systemet ligger en database som også inneholder brukte deler fra Sverige og Finland. Bil1din kjøper nye og eldre bilvrak, tar ut deler og komponenter, og selger så bilen stykkevis og delt til bedrifter og privatpersoner.

I tillegg importeres det deler fra andre land for videresalg.

Nytt og brukt annonser FINN Torget

Deretter gikk karrieren i en helt ny retning Sønnene tar over bedriften I dag bruker den folkekjære DDE-vokalisten nesten all sin tid på bildel-bedriften i Namdalen.

Som musiker er han per definisjon arbeidsledig på grunn av koronarestriksjonene.

Hestehenger utleie oslo

Det er ingen økonomi i at DDE skal dra ut på turné for å spille for 200 personer. Brøndbo ligger imidlertid ikke på latsiden, og bobler nærmest over av iver når han snakker om framtiden til familiebedriften.

BIL1DIN NAMSOS Relaterte emner

Det siste året har de sammen tatt et stort steg inn i en ny tid med solide og tidsbesparende skyløsninger. Vi befinner oss på et møterom i sentral-London, hvor Adcomkjeden hadde samling i september i år. Da Bjarne og hans firma skulle over på en sømløs Office 365-løsning i samspill med Telenor, kalte han oss inn til et møte der han enkelt og greit spurte: «Hvorfor slår dere dere ikke bare sammen? Siden det møtet har Bjarte nå gått inn i Adcom Namsos og beriket de med mye kunnskap innenfor telefoni og mobil-løsninger, og seg selv med et helt IT-firma i ryggen. Vi er så heldige å få slå av en prat med selveste Bjarne Brøndbo i Kristiansund, hvor han påfølgende dag skal ha konsert i Kirklandet kirke med «Ynglingeforeningens Musikk-korps». En konsert som virkelig gjorde inntrykk — red. Det er tirsdag, undertegnede sitter i hotell-lobbyen og venter relativt spent på den smågærne, men utrolig karismatiske trønderen som både kan trøkke til med «Her bli d liv!

BIL1DIN NAMSOS Kommentarer:
Rapportert den Bil1din namsos
Førde fra Svolvær
Les gjerne min andre nyheter. Jeg elsker absolutt Wünschelrute. Jeg nyter studere dokumenter snarest.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net