Hår Epilator

  1. Mer om
Hår Epilator

Hår Epilator KjærlighetEn epilator brukes hjemme til hårfjerning av både hår på bena, under armene, bikinilinjen og i visse tilfeller ansiktet Våre eksperter på skjønnhetspleie har testet epilatorer som fjerner hår med roten på bena og resten av kroppen. En epilator er det beste alternativet til Epilatoren benytter en mekanisk prosess, ikke voks, hvor et hode «griper fatt» i hårene og trekker dem ut. De fleste opplever prosessen med å trekke ut hårene Bruker du epilatoren på for lange hår, kan det lugge og gjøre vondt Med en epilator kan du fjerne hår som er så små som 1 mm. Philips Satinelle og SatinShaver. Det høres kanskje smertefullt ut å la en

Brauns nye modell, Braun Silk-èpil 7 Dual Epilator, skal være den første i verden som kombinerer fordelene ved epilering og barbering i ett produkt.

Hvis du ikke har tid eller lyst til å vente på at håret skal bli langt nok til at epilatoren skal virke, kan dermed denne modellen være løsningen for deg. Inngrodde hår kan føre til betennelse. Hårfjerningskrem Denne metoden har jeg ikke så god erfaring med selv. Jeg har en veldig sensitiv hud, og har alltid endt opp med en veldig sår hud. Lukten er også veldig spesiell, men jeg må si at den har blitt bedre enn for 10 år siden. For de som tåler dette, er det en effektiv metode.

Viktig å være veldig forsiktig og lese bruksanvisningen nøye. Ikke bruk hårfjerningskremene for kropp i ansikt, dette gir fort sår og irritert hud. Følg tiden som anbefalt. Viktig: Hårfjerningskremen må brukes 24 timer før du skal ut i solen. Men denne gangen lærte jeg altså via egen kropp at epilering under armen ikke er min greie. Jeg har nå funnet ut at det er med en skånetopp på dingsen så neste gang skal vi se om det funker bedre med den.

Husk å gå godt rundt ankelen og foten, inkludert tærne. Om nødvendig i henhold til samme ordning. Høy omdreining er egnet for denne sonen.

Hvis nødvendig, fortsett hårfjerning i andre områder, for eksempel magen eller linjen rundt leppene i ansiktet. Prosedyren for hårfjerning er ganske enkel og krever ikke lang trening. Det viktigste vil være regelmessigheten i denne prosessen, da dette vil sikre at reseptorene raskt er vant til smerter.

Hvordan redusere smerte? Enhver pleieprosedyre bør ikke bare rettes mot resultatet, men også utføres i tilstrekkelig komfort. Smerte som epilering ofte gir er ikke alle kvinner tåler rolig.

Epilator Ladyshaver

Du bør ikke glemme at hver gang sårheten blir følt mindre og mindre, er det viktigste å ikke ta lange pauser mellom hårfjerning.

Oppfølging Etter å ha fjernet uønskede hår, må du fullføre prosedyren for hårfjerning for å unngå negative effekter og forlenge glattheten i huden. Omsorg for irritert overhuden reduseres til følgende manipulasjoner: Ta en kald dusj, så kan du helle en liten dusj over de behandlede områdene med kaldt vann. Forbered en kamillebuljong og tørk av huden med en fuktig vattpinne.

Best pris på epilator

Dette hjelper til med å forhindre alvorlig irritasjon. Tørk overflaten med isbiter. Du kan pre-fryse kamille avkok, deretter vil prosedyren kombinere to trinn på en gang.

https://lndc.us/6617.php

Tørk av gjenværende fuktighet med et håndkle. Rengjør huden din en gang i uken med en skrubb og en spesiell dusjbørste. Silkemyk og velstelt hud - forblir alltid et beundringsobjekt for mange mennesker. Dette er spesielt iøynefallende for menn. Epilatoren hjelper til med å kvalitativt fjerne uønsket vegetasjon og glemme barbering i lang tid.

Epilatoren er en liten maskin for å fjerne hår med rot fra forskjellige deler av kroppen - armer, ben, armhuler, bikini-området, magen. I dag skal vi snakke om hårfjerning med en epilator hjemme og avsløre hemmelighetene om hvordan du gjør det riktig. Fordeler og ulemper Depilering er fjerning av hår fra overflaten av huden, for eksempel med en barberhøvel eller en spesiell krem.

Har du lest dette? Slankepiller på resept

Ikke forveksle det med hårfjerning - prosedyren for å fjerne hår med en pære. Epilering er preget av en lang "jevn" effekt og gradvis tynning av håret og endringer i strukturen som en helhet, derfor blir det valgt som hovedmotstander mot "overflødig" hår i ansiktet og kroppen.

La oss se på fordeler og ulemper ved hårfjerning ved hjelp av en epilator: Langvarig "glatte ben" -effekt. Etter hårfjerning ved hjelp av en epilator, varer glattheten i huden og ikke bare på bena opptil 10-14 dager.

Veksten av nye tynne hår - En annen fordel med enheten. Hårfjerning med rot forandrer strukturen - de blir tynne, myke og mister skyggen. Det er en metode som krever en helt spesiell teknikk og god erfaring for å lykkes. Det foregår ved at man med begge hender kjører en tynn bomullstråd over hårene og fjerner dem med et rykk.

Det er en veldig effektiv metode hvis man kan teknikken. Den er ikke så smertefull som for eksempel en voksbehandling. Det vil ta lang tid å behandle et større område, så derfor er hårfjerning med snor, eller threading som det også kalles, mest velegnet i ansiktet. Viktig å huske før og etter hårfjerning Hårfjerning kan være sterk kost for huden.

Det kommer vi ikke utenom. Derfor kan det gjerne lønne seg å behandle huden godt både før og etter hårfjerningen. Før du går i gang med å fjerne hårene, er det en god idé å vaske huden med en god antibakteriell såpe.

Den både renser og bløtgjør huden. Skal du barbere vekk hårene kan det være godt med et varmt bad.

Barbering: Ikke bare en epilator

Det bløtgjør hårene og huden, og gjør det lettere å fjerne hårene. Men også når du bruker andre hårfjerningsmetoder som for eksempel bruk av hårfjerningskrem eller voks, er det viktig å rense huden for bakterier før du går i gang.

Når du er ferdig med å fjerne hårene, vil huden ha godt av kjærlig pleie. Smør huden inn i en god bodylotion eller, enda bedre, en spesiell aftershave-balsam, som er spesielt beregnet til bruk etter barbering. Det virker pleiende og kjølende på en irritert hud. Ubehagelig, jo, men vondt, nei.

Best i test akebrett

Etter 1, 2, 3,4 ganger vil du merke at hårene begynner å bli mykere og at det blir færre av dem. Hold ut, her er det verdt å lide for skjønnheten. Siden hårfjerning med epilator i utgangspunktet kan være litt ubehagelig vil det varme vannet lindre og gjøre epileringen behagelig.

Med denne modellen blir hårfjerningen til en lek. Lang batteritid: Ved fulladet batteri kan den brukes i femti minutter, det holder for de aller fleste. Braun Silk-èpil 9 — 561 har også bevegelig og fleksibelt skjærehode slik at den følger huden bedre og tettere, så slipper du å konstant tenke på hvordan du holder epilatoren.

HÅR EPILATOR Relaterte emner

Den har ikke batteri, men går på strøm via ledning. Dette er imidlertid ikke noe som er vrient eller vanskelig, siden ledningen er lang og fleksibel. Satinelle har en sterk motor som gjør en god jobb, og munnstykket har en bredere arbeidsflate enn eksempelvis Braun 5541, noe som betyr at den fremdeles er relativt rask. Noen av testerne våre — de med større hender — var tilbøyelige til å mene at håndtaket var for lite og ikke ga god nok støtte i hånden. Bryteren er imidlertid god og ikke noe man kommer borti ved en feiltakelse. Santinelle er primært beregnet for å brukes på bena og er derfor noe smalere enn de dyrere epilatorene i testen. Men hvis det er bena som er fokusområdet, er det dumt å betale mer enn dette.

HÅR EPILATOR Kommentarer:
Forfatter på Hår epilator
Strøm fra Kirkenes
Jeg trives lese romaner forsiktig. Vennligst sjekk min andre nyheter. En av mine hobbyer er alte Spiele.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net