Nøstebarn Votter

  1. Mer om
Nøstebarn Votter

Nøstebarn Votter Hot spesialContent [hide]

Lette og lune ullvotter med ytterstoff i myk, vannavvisende nylon. Nylontrekket er uten fluorstoffer. Tynne votter som gir godt grep og holder små hender For å overholde det nye personverndirektivet, ber vi om ditt samtykke til Lette og lune ullvotter med ytterstoff i myk, vannavvisende nylon. Nylontrekket er uten fluorstoffer. Tynne votter som gir godt grep og Veldig gode og praktiske votter i ullfleece frå Nøstebarn. Nøstebarn votter i ullfleece Sammenlign priser på Votter & hansker. Finn tilbud på 1539 produkter fra GripGrab, Hestra, Salomon og mye mer

Alle oppskriftene baserer seg på ubehandla ullgarn.

Handlekurv

Pinner: 3,5 og 4mm om jeg husker rett Str: 6-8 år til min 5-åring Genial enkel og lettstrikket par med votter. God passform og godkjent i bruk.

Last ned også: Regnvotter med for

Tenker å pakke den bort og spare til en evt lillesøster eller så blir det en gave. Oppskriften jeg har bruker er denne, jeg har bukt pinne 4,5 og Dale Cotinga.

Best før dato tørrvarer

Colorway er «Best Friendes» Her ble de også mye justeringer i forhold til oppskriften som er basert på et mye tynnere garn. For å tilpasse til en str 2 år, la jeg opp til str 9 mnd, og sluttet økingen noen omganger før jeg skulle iht oppskriften.

Billigvottene på delt førsteplass

Så la jeg opp igjen når jeg kom ned på spraglegarnet så maskeantallet tilsvarer til en str 6-9mnd. Denne skal få lilla og rosa heklede blomster på siden.

https://shishlov.info/vol-no-nyheter-idag.php

I starten tenkte jeg at dette var litt merkelig, men etter å ha studert min egen hånd nøye, så ser jeg jo at det faktisk er der tommelen er plassert ; Nøstebarn altså, de har liksom skjønt det! Jeg strikket i tretrådsgarn i stedet for totråds, fordi det var det jeg hadde tilgjengelig.

https://shishlov.info/kecubo.php

Det rosa er tydeligvis rester etter de 7 år gamle vottene jeg har strikka til jentungen når hun var liten. Dette er like deilig og veldig likt garn som nøstebarn, men fra Filcolana, nå vet jo de fleste hvilket merke Filcolana er da de har fått skikkelig opptur etter at Petitknit bruker deres garn i oppskriftene, men New Zealandsk lammeull fra Filcolana har enda ikke blitt vanlig i de norske butikkene.

Mønsteret jeg landa på, Scrap-happy celebration hat er jeg ikke helt fornøyd med. Lua endte opp som en voksen rastafari-lue. De blei litt kjedelige uten noe pynt så jeg nålefilta på et hjerte på hver vott.

Luft kryssord

Egentlig skulle jeg tove de i tørketrommelen men det blei i vaskemaskina denne gangen, med Milo på 40 grader vanlig vask.

NØSTEBARN VOTTER Relaterte emner

Del Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon. Votter skal holde barna både tørre og varme på hendene. Blir hendene kalde kan man fryse på hele kroppen. Barna i Piruetten Kanvas-barnehage har brukt vottene i to uker mens barnehagelærer Knuten har fulgt med. Sammen med energirådgiver Bjørge Sandberg-Kristoffersen i Energibygg AS har vi har testet vottenes isolasjonsevne med et spesialkamera som ser hvor varmen slipper ut.

Nøstebarn Votter
NØSTEBARN VOTTER Kommentarer:
Forfatter på Nøstebarn votter
Gustafsson fra Kaupanger
Siste nytt: min andre nyheter. En av mine hobbyer er Hochleistungsgewehr. jeg er glad i rapporterer norske nyheter oppløftende.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net