Verdens Beste Brun Saus

  1. Mer om
Verdens Beste Brun Saus

Verdens Beste Brun Saus SeierContent [hide]

Tilsett hvetemel og brun over svak varme til blandingen får en nøttebrun farge. Spe med varm kraft eller Sausen småkoker noen minutter før den blir smakt til med salt og pepper. Det er fort gjort å lage hjemmelaget brun saus Smelt smøret og fres løken blank, ta ut løken og ha hvetemel i smøret. Varm opp under omrøring til det blir lysebrunt, men ikke brent Det er ikke bare bare å hevde at dette er verdens beste brune saus. Men det gjør jeg med skikkelig rak rygg. Oppskriften er fra "En skikkelig digg kokebok Tilsett hvetemel og brun over svak varme til blandingen får en nøttebrun farge

Kjøttkakene stekes på middels, sterk varme til de har fått en gylden farge.

Alpinstøvler

Legg så kjøttkakene over i noe annet - slik at du kan lage den brune sausen i den samme gryta. Sett gryta på middels varme, ha i smør og hvetemel. Når det har blitt en brun og fin jevning tilsetter du løken og sper med litt og litt av kjøttkraften.

Har du lest dette? Bærsaus til riskrem

Nivå Medium 2 kommentarer Vegansk brun saus, selvfølgelig. Fordi noen ganger er det bare det og kokte poteter som funker til middag.

Triks for å lage brun saus Oppskrift EXTRA

Mengde: Ca 1 liter ferdig saus Arbeidstid: Ca 20 min Ja, dette har vi jo snakket om før, men dette svangerskapet gir meg for tiden bare lyst på kraftig husmannskost, og the baby gets what the baby wants, er det ikke sånn, da? Rør inn egg, potetmel og krydder.

https://shishlov.info/5046.php

Spe med kald melk eller annen væske, litt etter litt. Pass på at all væsken er blandet godt inn i farsen før du tilsetter mer.

De skal være helt gjennomstekte. Over til sausen: Begynn med å koke en buljong og hold denne varm.

Krøderens husmannsmiks

Bruk gjerne skyllevannet fra stekepannen i buljongen. Brun smøret kraftig i en massiv gryte helst en jerngryte. Dersom den ikke blir helt glatt er det fint å sile av sausen før servering. Det kan også være lurt å sile av hvis du bruker grove urter og krydder som rosmarin og knust enebær som smakssettere.

Brita uib

Mer om smak Dersom du bruker kraft eller buljong som væske bør du smake på sausen før du tilsetter andre smakssettere.

VERDENS BESTE BRUN SAUS Relaterte emner

Fremgangsmåte Bruk en vid kjele: Stek soppen i litt olje til den har blitt god og brun, og ikke lekker vann lengre. Legg soppen så til side. Bruk samme kjele, stek løken blank og tilsett deretter hvitløk og la surre med et minutt til. Ha soppen tilbake i kjelen, tilsett deretter grønnsakskraft, alle krydderne, tamari og la koke inn en liten stund. Bland så maisenna med 3 ss kaldt vann i en egen beholder, og rør deretter inn i sausen, la koke et par minutter. Deretter bruker du en stavmikser eller blender til sausen er helt jevn, smaker til med salt ikke alltid nødvendig og pepper, og tilsetter eventuelt mer vann om du vil ha den tynnere.

Verdens Beste Brun Saus
VERDENS BESTE BRUN SAUS Kommentarer:
Forfatter på Verdens beste brun saus
Tandberg fra Kaupanger
jeg elsker dele interessante nyheter dypt. Les også min andre innlegg. Jeg er sterkt påvirket av Kreuzworträtsel.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net