Bruvik Fine Timepieces

  1. Mer om

Bruvik Fine Timepieces MedvirkendeBruvik Fine Timepieces- Independent Norwegian watch brand. 14375 likes · 80 talking about this Bruvik Fine Timepieces- Independent Norwegian watch brand. 14 379 liker dette · 3 snakker om dette Se tilgjengelige Bruvik klokker. Oppdag årets Bruvik kolleksjoner; Svalbard, Senja, Fjord, Arctic Ocean, Lady Ceramica Merket "BRUVIK FINE TIMEPIECES" etablert i 2009, ble raskt kjent for sitt unike konsept som gjør at kundene kan ha et stykke norsk natur på håndleddet Norske Bruvik Fine Timepieces har klart å skape seg en nisje i det som er et svært

Det betyr pålitelighet, forutsigbarhet og presisjon. Slik er våre klokker. Du kjøper noe som varer. Noe som skal følge deg.

Bruvik Jubileum

Haakon Nordvik Sveitsisk vendepunkt Hadde det ikke vært for en familieferie i Geneve i 1992 hadde nok klokkemerket Bruvik aldri sett dagens lys.

Men heldigvis fikk den 15 år gamle rogalandsgutten sin første klokke. Rune Bruvik og Bruvik Timepieces er historien om en ung mann fra Tau i Rogaland som lot følelsene seire over fornuften. Javisst kunne han levd et harmonisk liv som fast ansatt fysioterapeut med trygge arbeidsvilkår.

Satte igjen sin første klokke på Nordpolen Finansavisen

Javisst kunne han forsonet seg med at klokkeinteressen var en hobby, men ikke mer enn det. Drømmen om å designe egne klokker ville ha ruget et sted bak i underbevisstheten, som en magefølelse som aldri helt gikk bort. Nå kan han se seg tilbake og vise til en kolleksjon på dusin klokkemodeller. Når jeg lager klokker, tenker jeg at denne klokka skal ut på en reise, den skal være med på livets små og store hendelser.

Den personen som eier denne klokka får et lite stykke norsk design på håndleddet og suser avgårde gjennom vær og vind, sier han mens skyene driver forbi over Segla og fjellene rundt. Kontrastene til Rune Bruviks hjemtrakter er slående, men også like. Ideen var å satse internasjonalt med Amundsen-navnet og familiehistorien, som selve fundamentet i alt vi gjorde, forteller Jørgen Amundsen til Finansavisen Premium.

Etter å ha navigert seg frem til leverandører i både den tyske- og sveitsiske klokkeindustrien, ble den første ordentlige klokken med «Amundsen Oslo» printet på urskiven presentert i 2004. Som en liten ny aktør fra et land uten tradisjoner innen klokkeproduksjon, var utgangspunktet neppe det beste.

Vemund thorkildsen

Men det ferske norske hadde knekt koden for klokkeverdenens forkjærlighet til eksklusivitet og historiefortelling. Vår tanke var å bevise at klokkene tålte de mest ekstreme temperaturer, noe vi mente var mer relevant enn den øvrige bransjens overdrevne fokus på vannresistens til hundrevis av meter, forteller Amundsen. Den fant en guttinge på Færøyene tre år senere.

Med service hos fagurmaker omkring hvert femte år, varer uret i generasjoner. For Rune Bruvik er det viktig at det er en sammenheng mellom historie og uttrykk et ur har med seg. Urene er norsk design med sveitsiske komponenter.

Forhåndsbestilling Bruvik Fine Timepieces

Et Bruvik ur er et stykke Norge man kan ta med ut i verden. Et stykke Norge som viser at nordmenn ikke bare er utvinnere av olje og gass, men også opptatt av kunst og moderne formgivning.

https://lndc.us/795.php

Rene linjer og enkel eleganse er uttrykk som kjennetegner mitt design uttrykk. Jeg håper du vil sette pris på klokken du har fått.

Parkering hegdehaugsveien

Vil samtidig få gratulere deg med uret, og håper du vil ha glede av ditt Bruvik Jubileum i mange år fremover. Garantien dekkjer fabrikasjonsfeil.

https://lndc.us/gjensidige-forsikring-dk.php

Forhandlernettet i Norge begynner å ta form, og idag meldte Bruvik at den første forhandleren i Tyskland er på plass. Kan dette være begynnelsen på noe stort?

Last ned også: Kryssfiner eik pris

Vi har samarbeidet med Hydal AS på Karmøy som har laget logo i aluminium. Logoen har jeg spraylakkert hjemme i garasjen, forteller Bruvik.

I følge han gir det en god følelse å ha bidratt til utstillingen selv og ikke bare kjøpe alt ferdig. Han er også opptatt av lokalt samarbeid og har flere lokale samarbeidspartnere i tillegg til Hydal. Bruvik drømmer stadig om å innta nye markeder.

BRUVIK FINE TIMEPIECES Relaterte emner

Rune Bruvik er landets eneste produsent av kvalitetsur. Marcussen Ur har fulgt klokkedesigneren fra begynnelsen tekst av: Per Apelseth e-post åpner i et nytt vindu Rune Bruvik kombinerer på mange måter Askeladdens beste egenskaper. Klokkeprodusenten ligner en tradisjonsbærer fra norske folkeeventyr som går motstrøms med klokketro på egne idéer og ferdigheter, og lykkes med det. Man kjenner uttrykket: «Hadde det vært enkelt, så hadde alle gjort det. Men treffer du de rette, og opparbeider deg «goodwill» over tid kan du ha et veldig godt og stabilt samarbeid med sveitsiske klokkeprodusenter, forteller Rune.

BRUVIK FINE TIMEPIECES Kommentarer:
Redaktør på Bruvik fine timepieces
Evjen fra Tønsberg
Se min andre innlegg. Jeg har en rekke hobbyer, som Baseballtaschen-Billard. jeg elsker dele interessante nyheter optimistisk.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net