71 Nord 2020

  1. Mer om
71 Nord 2020

71 Nord 2020 Ingen spørsmål spurtDet blir spektakulære destinasjoner og mye drama på veien mot 71° nord. Deltakerne må jobbe sammen i lag, og de vil måtte bryte egne grenser i møte med Ti kjendiser bytter ut rød løper med svart løype, når de allerede på første etappe får oppleve indrefileten av norsk natur. Hvordan takler de livet på tur sesong, og tar altså sikte på å teste Kjendiser kjemper seg gjennom norsk natur fra Lindesnes til Nordkapp - 71 grader nord. På hver etappe må de løse ulike oppdrag for å teste sin fysiske og nord er en norsk realityserie som har gått på TVNorge siden 1999. I denne realityserien skal en gruppe deltakere ta seg fra Lindesnes til Nordkapp

Men jeg ga jo aldri opp.

Kjendiser skal kjempe seg til Nordkapp

Aldri i nærheten, forteller komikeren. Han forteller imidlertid at han selv tenkte han hadde en fordel ettersom han sannsynligvis holdt det høyeste tempoet, og at han derfor tålte noen feil. At han skulle være førstemann på Nordkapp hadde han derimot ikke trodd. For mer detaljert informasjon om informasjonskapslene, hvordan vi og våre partnere bruker dine personopplysninger og for å administrere preferansene dine, klikk på «Flere valg». Ved å klikke på «Jeg godtar» godtar du bruken av informasjonskapsler og lignende teknologier og behandlingen av dine personopplysninger mens du bruker vårt nettsted og våre tjenester.

Kjendiser skal kjempe seg til Nordkapp

Podcaster Yrja Oftedahl fra Stavanger har konvertert og blitt til et friluftsmenneske. Telefonen slutter aldri å ringe. Karantene, testing, hytteforbud, sårbare grupper. Kan man reise inn i kommunen for å se på reinsdyr?

Vi sender hjemmesykepleien hjem til folk for testing. Hammerfest sykehus er bekymret for kapasiteten.

71 Grader Nord

Veien ut fra bygda er mer stengt enn åpen. Redningshelikopteret lander ikke i snøstorm, og er dessuten ikke klarert for å frakte smittepasienter. Hotellet i Havøysund vedtas brukt for koronasmittede pasienter som trenger tilsyn.

Brownie med kakao oppskrift

Én sykepleier er i beredskap. I tillegg til LIS1-legen på vakt, da.

Benjamin på TVNorge i programmet 71 grader nord!

Ingen reiser ut, ingen reiser inn, foruten de som må. Er dette i så fall lov? Freestylekjører Birk Ruud 21 Birk Ruud søker mye fart og spenning gjennom sin karriere som freestylekjører, men også i «71 grader nord».

Foto: Morten Bendiksen — Jeg håper vi får oppleve mange kule steder, sier Ruud som gleder seg veldig.

Dette er årets deltakere i grader nord»

Han ser veldig frem til å bli kjent med alle de andre deltakerne og har øvd på å blant annet bruke kart og kompass i forkant av turen. Jeg vet ikke hvordan det er å sove i telt så mange dager i strekk og gå så mye, forklarer han.

https://lndc.us/gabujidar.php

Ruud har sett på programmet flere ganger med familien sin og forteller at de er spent på hans vegne. Selv har han klart noen ønsker for hva de skal gjøre på turen: Klatring, fallskjermhopping eller strikkhopping.

Billie eilish klær h& m

Alt av ting som jeg ikke vanligvis gjør, smiler han. Komiker Rasmus Wold 29 Rasmus Wold forventer at det kommer til å bli tøft ettersom han defineres seg selv som et komfortmenneske.

Foto: Haakon Lundkvist Flere gåturer med sekk i forkant av programmet, kombinert med høyt konkurranseinstinkt, gav full uttelling for den energiske vinneren fra Trøndelag. Jeg forberedte meg så godt jeg kunne og sanket mange steg med tung sekk på ryggen før innspillingen startet. Noe av det jeg var mest bekymra for, som toalettbesøk, matinntak og det å sove telt, gikk jo som en lek!

71 NORD 2020 Relaterte emner

Numme forklarer at han ikke er særlig glad i høyder eller å dykke under båter og er derfor spent på hva årets oppgaver blir. Jeg ønsker å utfordre meg selv, smiler han. Programlederen innrømmer at han ikke er så veldig god på kart og kompass til tross for at han har prøvd seg på det før: Jeg har vært med i to orienteringsløp i mitt liv som ung gutt. I det første løpet kom jeg på siste plass, og i det andre løpet løp jeg meg vill og brøyt, ler han. Artist Tshawe Baqwa 41 Den godt kjente rapperen fra Madcon, Tshawe Baqwa, synes det blir spesielt å sove med fremmede mennesker under «71 grader nord kjendis». Foto: Morten Bendiksen Han er også bekymret for at det skal bli snorking på kveldene etter å ha sett på Bernt Hulsker i «Kompani Lauritzen» som snorket mye der.

71 NORD 2020 Kommentarer:
Forfatter om 71 nord 2020
Thoresen fra Harstad
Vennligst sjekk min andre nyheter. jeg er tent på Zehnkampf. Jeg trives dele interessante nyheter intenst.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net