Huawei P20 Pro Leica

  1. Mer om
Huawei P20 Pro Leica

Huawei P20 Pro Leica FasiliteterFullView OLED-skjerm (1080x2244); 40 + 20 + 8 megapiksel Leica-trippelkamera; 24 MP frontkamera; 128 GB lagringsplass; Støvtett og vannbestandig, IP Huawei P20 Pro tar flotte bilder takket være trippelkamera fra Leica og AI bildestabilisering. Telefonen har også et stort 4000 mAh batteri og hele 128GB Huawei P20 Pro er en rå mobil med triple Leica-kameralinser, stor skjerm og lang batteritid. Kjøp din sorte P20 Pro nå - vi har fri frakt og rask levering Huaweis nye smarttelefon, P20 Pro setter en helt ny standard for mobilfotografering med sitt innovative triple-lens kamera fra Leica og en rekke andre P20 Pro er den nye flaggskipsmobilen fra Huawei og er en smarttelefon som ligger i forkant på de aller fleste Huawei P20 Pro med trippelkamera fra Leica

Xldiner

Men til sammenligning er det jo for eksempel noen som har påstått at Canon generelt kjører med sterkere farger enn Nikon for å tilpasse seg smaken til amerikanske forbrukere.

Så dette er en debatt som kommer til å fortsette. Mobilene P20 har en LCD-skjerm på 5,8 tommer og en oppløsning på 2. Skjermen går helt ut til den avrundede kanten på mobilene.

Har du lest dette? Blodpropp stress

Foto: Huawei De nye Huawei-mobilene har Kirin 970-prosessor, produsert av et datterselskap av Huawei. Kirin 970-prosessoren kan automatisk identifisere mer enn 500 forskjellige motivtyper i 19 kategorier, benytter kunstig intelligens og har en avansert 4D-basert predektiv autofokusløsning som skal gi svært god følgefokus på bevegelige motiver.

Utseendet på de nye mobilene er utviklet i samarbeid med Porsche Design, ifølge pressemeldingen fra Huawei. En nyutviklet fingeravtrykksteknologi gjør det mulig å vekke mobilen fra dvale ved å la fingeren flyte over skjermen mens man berører fingeravtrykkssensoren for rask opplåsing.

De to første har flere optiske lag under glasset på baksiden og forandrer fargetone avhengig av lyset i omgivelsene. Huawei 20P Pro er 7,8 mm tykk, 155 mm høy og 73,9 mm bred.

Huawei Mate 20 PRO

Det er en mening i galskapen, og P20 Pro tar med sine tre linser de beste bildene vi til nå har sett fra en smartmobil. Så enkelt kan det sies.

https://shishlov.info/tufed.php

De er skarpe, detaljerte og fargerike. Spesielt telefonens evne til å fange lys er imponerende. Smartmobiler har grunnet linsenes størrelse tradisjonelt sett hatt vanskelig for å ta bilder under dårlige lysforhold. Av samme årsak arbeider alle de store produsentene med å forbedre kameraene på nettopp dette punktet.

Både Apple og Samsung har med sine nyeste toppmodeller gjort store fremskritt, men Huawei slår begge to med P20 Pro. Det er helt vanvittig hvor gode bilder P20 Pro tar når mørket senker seg. Kamera-appen er fullt utviklet for fotografer, her trenger du ikke som hos Apple supplere med ekstra apper men de finnes selvsagt, i overflod.

Fra appen kan du stille inn helt manuelt, bruke automa¬tikk eller benytte de mange effektene. Du har også portrett¬modus der kameraet simulerer liten dybdeskarphet. Ikke helt strøkent, men det beste vi har sett fra mobiler hittil. Og du har direkte tilgang til bilderedigering, med så godt utvalg verktøy at de fleste ikke trenger mer. Sorthvitt-egenskapene til Huawei-mobilene har vi skrytt av før, og med en ny generasjon finpuss fra Huawei er de ikke blitt noe dårligere.

Huawei P20 Pro: Første telefon med trippelkamera Digital

Du har rik kontroll, selv om sorthvitt-modus ikke bruker RAW, og kan tilpasse opptaket etter motiv og lysforhold bedre enn på «vanlige kameraer». LEICA-innflytelsen setter sine spor her, og vi liker det vi ser. Bildekvalitet Hovedkameraet har dobbelt så stor bildebrikke som de fles¬te av konkurrentene, og det merkes.

Vannforbruk oppvaskmaskin

I det minste er det interessant å delta. Huawei P20 Pro anmeldelse Utvalg av vinnere og hvordan du kan delta Vel, valget av de vinnende fotografiene vil bli gjort av Huaweis kunstige intelligens, det er grunnen til at vi før indikerte at de ble brukt og var til stede. Dette vil evaluere bildene som blir presentert, og gi en poengsum som går fra null til hundre.

Slik håndterer du kontaktgrupper Huawei P20 P20 Pro

I det minste like bra som Huawei Mate 10 Pro, som de lanserte i fjor høst og som har det samme batteriet. Den er rett og slett imponerende og holder et par dager med vanlig bruk. Også fordi Huawei er flinke til å rasjonere med strømmen selv om de har mye av den. Dette er en telefon for folk med rekkeviddeangst Huawei P20 Pro fås i flere ulike farger. Foto: Huawei Vi får også ta med at prisen på rundt 8 500 kroner ikke er avskrekkende.

Dette er Huawei P20 Pro med AI

Mest fordi at konkurrentene er så dyre. Pen å se på Det første som slår en med en ny mobil er designen. Her er det ikke så mye å gå på lenger, for når skjermen skal være størst mulig og ramma minst mulig er det ikke så mye plass til krumspring. Huawei har aldri vært redd for å forsyne seg godt av andres designideer og P20 Pro ser ut som den har hentet litt fra både her og der.

Huawei P20 og P20 Pro

Men en måte å utmerke seg på er på baksiden. Og her skiller den seg ut. Telefonen kommer i flere nyanser, og utenom den sorte har de fargespill fra blått til mer fiolett som i den vi testet. Imponerende, men slike ting blir jo borte når man setter på beskyttelsesdekslet.

Og når vi er inne på det så har både telefonen og beskyttelsesdekslet innebygget metall som fester seg til magneter. Poenget er at Huawei leverer en dashbordklype med magnetfeste til telefonen som kniper seg fast i de fleste, men ikke alle, ventilasjonsåpninger i biler. Foto: Huawei Det er ikke mer enn et par år siden toppmobiler begynte å få to kameraer på baksiden.

Nå plusser Huawei på med et til. I P20 Pro er det hele tre kameraer. Det er heller ikke noe vanlig kamera de har utstyrt det nye flaggskipet med. Det har vi ikke sett Nokia lanserte sin 808 PureView i 2012. Vanvittig imponerende på papiret, men hva betyr det i praksis? Vi har sett før at mobilprodusenter som Samsung og Sony har gått ned i pikseltall for å øke pikselstørrelsen og gi mer lys inn på det enkelte piksel.

Det ene av de to andre kameraene er en gammel kjenning i Huawei-telefoner. I tillegg til totoneblitsen finner vi en fargetemperatursensor på baksiden som skal sørge for at hvitbalansen er i orden.

Huawei har et langt samarbeid med tyske Leica og det er de som har levert linser til de tre kameraene i P20 Pro. I det hele tatt ser det ut som Huawei denne gangen har klart å produsere mobilen som har det mest avanserte kamerasystemet noen gang.

HUAWEI P20 PRO LEICA Relaterte emner

Leica-kameraer innebygd. Det ene på 40 megapiksler. Spesifikasjonene og førsteinntrykket har fått mange mobiltestere og it-journalister til å plassere P20 Pro øverst i rangeringen av mobilkameraene på markedet akkurat nå. Foto: Huawei Men mens de to kameraene i P20 har samme vidvinkelbrennvidde, kan P20 Pro skilte med et tredje kamera med telebrennvidde og trolig et av markedets beste zoomløsninger for mobilkameraer til nå. Her snakker vi om 3x optisk zoom.

Huawei P20 Pro Leica
HUAWEI P20 PRO LEICA Kommentarer:
Rapportert den Huawei p20 pro leica
Bergheim fra Tromsø
Jeg trives utforske norske bøker for det meste. Se gjennom min andre nyheter. Jeg er sterkt påvirket av motorc.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net