Aurdalsåsen

  1. Mer om
Aurdalsåsen

Aurdalsåsen Nettopp kommetLitt i overkant av 2 timer fra Oslo mot Fagernes ligger Aurdal, Aurdalsåsen og Valdres Alpinsenter. Aurdal er dalføret syd-øst for Fagernes, dalen har fått Anbefalte turforslag fra Aurdalsåsen Trykk på kartet for større kart Aurdalsåsen Hytteforening (AHF) ønsker gjennom sine nettsider å informere om foreningens virksomhet. Vi er mottakelige for innspill og kommentarer - men vi Veibeskrivelse Start Gule Sider Navigasjon Kollektivtrafikk. Opplevelser i nærheten Tilbake til oversikt Ivar (71) er godt kjent på Aurdalsåsen: – Du verden så glad jeg er for at dette ikke har blitt ei party-bygd slik vi har sett skrekkeksempler på andre

Oppland Arbeiderblad

Heltidspensjonist Dyrhaug er nå «pensjonist på heltid», som han uttrykker det. Med gårds- og stølsregister og litteraturliste.

Kul bak øret

Området er utbygd med vei og strøm til tomtegrensen. Tilknytningsavgift for VA kommer i tillegg til de oppgitte prisene.

Aurdalsåsen Hytteforening

Området har de senere årene blitt oppdaget som en naturperle som ligger i behagelig avstand fra østlandsområdet. Den nye stamveien og flotte veier opp gjennom Valdres har også gjort sitt til at dette har blitt et attraktivt hytteområde. Hele området har en fantastisk utsikt mot Skogshorn, Golsfjellet, Jotunheimen, vannspeil og golfbane i dalbunnen.

Vardin-Grenda omfatter ca. På sør- og østsiden av Hauststølhaugen var løsmasseneforkomstene varierende.

Det var fjellrygger, fjellblotninger og blokk med sand og sandige morenemasser mellom. Generelt er løsmassene i dette planområdet godt egnet for formålet.

Aurdal Wikipedia

Renset avløpsvann fra disse må ledes til felles arealer nedstrøms. For en del av etterpoleringsarealene, må sandfilter vurderes for å sikre god rensegrad. De enkelte lokaliteter er inntegnet på vedlagt kart VA03.

https://shishlov.info/1577.php

På 2 av disse tomtene er det bygget hytter og boret etter vann. Alle tomtene er sørvest-vendte. Det var grunt til fjell og mye stein.

Hauststølhaugen på Aurdalsåsen. Tomt og… BoligPartner

Ca 125 vest og nedstrøms tomtene, ble det lokalisert et område som er egnet som etterpoleringsareal. Fjellparkstua i Aurdal Fjellpark er også et hyggelig sted å svinge innom. Hit kan en gå på en fin sti, skiløype vinterstid og nyte en kopp med ekte varm sjokolade, nybakte kanelboller og lunsjretter hver dag i høysesong. Fjellparkstua er også populær for vennelag og uformelle arrangement.

Aurdalsåsen Vannverk AS

Etter lange dager ute i naturen kan en også besøke Danebu Kongsgård og nyte gode måltider i vakre omgivelser. Danebu Kongsgård er et trivelig, historisk hotell, som opprinnelig var en folkegave fra Norge til Danmark i august 1945.

Hotellet er i dag et populært sted for bla.

Har du lest dette? Hva er autisme

Til Valdres Alpinsenter er det ca. Fra Nystøllie er det ca. Fortsett 950 meter og ta til venstre inn på Høgdingsvegen Høgdingsvegen går over til å hete Hauststølvegen.

Ostekake uten gelatin

Fortsett videre 430 meter og hold til høyre rett fram forbi Abortjernet.

AURDALSÅSEN Relaterte emner

Click here to read it in Norwegian. Et sted der du kan nyte vakker natur og nydelige matopplevelser fra lokale råvarer. Danebu er et sted der du kan lande og lade. En privat atmosfære hvor du får lyst til å invitere venner, familie eller kollegaer til feiring, samtale, jobb eller bare være sammen. Vi lager skreddersydde opplegg for ditt bryllup, konferanse og andre typer opphold.

Aurdalsåsen
AURDALSÅSEN Kommentarer:
Rapportert den Aurdalsåsen
Egeland fra Hamar
Les også min andre innlegg. Jeg har en rekke hobbyer, som Handschriftanalyse. jeg liker rapporterer norske nyheter gjerne.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net