Tom Staavi

  1. Mer om
Tom Staavi

Tom Staavi ProfittTittel: informasjonsdirektør; Enhet: Kommunikasjon og samfunn; E-post: Telefon: 23 28 42 31; Mobil Tom Staavi er informasjonsdirektør i Finans Norge. Staavi var sentral i utgivelsen av Dine Penger fra 1991 til 2013, og blant annet ansvarlig redaktør i Experienced Director Of Information with a demonstrated history of working in the financial services industry. Strong consulting professional skilled in The latest Tweets from Tom Staavi Liker det offentlige og høflige ordskiftet. Tweetene er mine, men man kan Tom Staavi er på Facebook. Bli medlem av Facebook for å komme i kontakt med Tom Staavi og andre du kanskje kjenner. Facebook gir deg muligheten til

Bolig, Norges Bank på å konstruere splid»

Favner bredt I utgangspunktet handler fintech om bruk av teknologi i finans. Men teknologi åpner også opp et hav av andre muligheter gjennom nye produkter, tjenester og forretningsmodeller. Det tar studiet høyde for med fem tverrfaglige moduler.

Mye god fintech utvikles i Kina og resten av Asia, der techselskaper som Alibaba og Tencent er eksempler på ektefødte barn av den pågående fintech-revolusjonen.

Tom Staavi: Prisveksten på boliger må ned

Selskapene har inkludert nye finansielle teknologier, innovasjoner og løsninger i sine digitale plattformer. Norsk finansbransje står seg utrolig bra i det digitale rommet. Vi begynte jo med dette allerede på 1980-tallet. Men det som er interessant nå, og som dette studiet tar opp, er hvordan vi utnytter teknologien bredt og ser nye muligheter, sier Staavi.

Fintech-programmet er midt i blinken for det vi driver med.

Handlekurv

Men etter mitt skjønn er det viktigere at vi skaper et felles system som ikke hindrer mobilitet. For det viktigste er til syvende og sist at den summen penger som er oppspart til din tjenestepensjon den dagen du går av med pensjon, er stor nok, sier Staavi og forklarer videre: Hvis man ønsker, kan man allerede i dag kopiere den livsvarige utbetalingsløsningen som ligger i hybridordningene selv om man har innskuddsordning.

Under foredraget nevnte også Staavi at kun 55 prosent er dekket for uførhet gjennom jobben. Det å miste arbeidsinntekt ved uførhet er et eksempel på en slik katastrofe. Tenk deg at du tjener 500.

Finanstopp mener Forbrukerrådet manipulerer tall

Uførhet betyr at inntekten din om lag halveres. Potensielt kan du med andre ord tape 10 millioner kroner i dette eksempelet på uførhet. Det er etter mitt skjønn en økonomisk katastrofe.

Det er full åpenhet om rentenivået både på eksisterende og nye lån, både hos SSB og gjennom Finansportalen.

https://lndc.us/252.php

Finans Norge er opptatt av at det ikke skal skapes forventinger om et rentenivå som ikke er oppnåelig, ut ifra en individuell kredittvurdering. Derfor må Finansportalen speile et gjennomsnitt av utlånsrentene, og kundene må aktivt bruke konkurransen i markedet.

Hva betyr det å ha personalansvar

Du vil nå få overført pengene til et regime der man ikke trenger å by på en garantert avkastning nødvendigvis. Det betyr at de pengene kan plasseres noe sprekere, noe mer risiko over tid sånn at avkastningen blir bedre. Men det er det som gjør dette så veldig vanskelig.

Staavi Tom Finans Norge

Vi snakker om forutsetninger og hvis om og dersom langt inn i fremtiden. Sånn at det er helt umulig i dag å konkludere med at den ene ordningen om 20 år vil være bedre enn den andre.

Artikkelen fortsetter under. Hvorfor kunne en ikke hatt en tilsvarende konto for pensjonen, der en kunne samlet fripoliser og alt en hadde og i tillegg hadde mulighet til å spytte inn ekstra penger i ens egen pensjonskonto som man disponerte selv?

Jeg mener at pensjon må kunne samles på en konto under ett regime og ett system som gjelder for alle arbeidstakere i Norge. Neste år Flere boligekspertene spår en vekst i boligmarkedet på landsbasis på ca. Kåre Elnan i Prognosesenteret er enig med Staavi i at gapet mellom boligprisutvikling og inntektsutvikling må minkes.

Likevel tror han på fortsatt vekst.

TOM STAAVI Relaterte emner

Del på epost Som kjent er smaken som baken. Og akkurat det ordtaket har sjelden vært mer på merket. I løpet av helga har mange kastet seg inn i debatten om hvorvidt multer er utsøkt eller ufyselig. En tweet fra Kari Kristensen var starten på det hele. Hun tok videre til orde for at ekteskap kunne vært spart og barns liv blitt bedre uten multer på julaften.

Tom Staavi
TOM STAAVI Kommentarer:
Rapportert den Tom staavi
Almås fra Haugesund
Se min andre innlegg. Jeg har en rekke hobbyer, som Brettspiele. jeg liker lese bøker travelt.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net