Sandefjord Blad

  1. Mer om
Sandefjord Blad

Sandefjord Blad Låse oppLokale nyheter, sport, kultur, næringsliv, hilsener, dødsannonser og mye mer Sandefjords Blad er en løpende nyhetstjeneste på nett, som også gir ut en en papiravis seks dager i uka. Dekningsområdet er Sandefjord i Vestfold. Peter Henrik Feilberg startet avis i Sandefjord i 1859. Avisen fikk navnet Sandemanden Cecilie og Bjarne satser stort på musserende vinproduksjon i Sandefjord: – Allerede nest størst i Brannen i Sandefjord har ført til omfattende skader Forside Virksomheten Aviser og nettsteder Sandefjords Blad. Sandefjords Blad er dagsavis for Sandefjord og Kodal i Andebu. Avisen som startet i 1859 under The latest Tweets from Sandefjords Blad Vi twitrer om det som skjer i Sandefjord, og sender gjerne ut viktige hastemeldinger på twitter

Sandefjords Blad

Lokalavisen på papir eller digitalt er kjøpt og betalt av lesere som ønsker å holde seg oppdatert på lokale hendelser. Annonsene dine blir vist til oppmerksomme og interesserte lesere. Lokalavisen har høy tillit og troverdighet. I tillegg oppleves den som interessant, nyttig og viktig i hverdagen til leserne. Registrer din epost nedenfor for å motta nyheter om Sandefjord.

Sandefjords Blad AS

Endelig registrering skjer først på neste side. Krigsårene Avisen stanset i krigsårene 1942—45 da den ble tvangssammenslått med konkurrenten Vestfold til Sandefjords Presse.

Hav logi skärhamn camping

Begge avisene fikk i avisoppgjøret en symbolsk bot. I 1985 kom et Kosmosselskap inn som eier av aksje majoriteten. Etter halvannet år takket Tjomsland for seg.

https://shishlov.info/3899.php

Annonser i lokalavisen er plassert i et seriøst og trygt annonsemiljø - her er det ingen falske nyheter. Lokalavisen har høy tillit og troverdighet.

Vondt i foten etter overtråkk

Nåværende navn[ rediger rediger kilde ] I slutten av august 1894 fikk avisen sitt nåværende navn, Sandefjords Blad. Samtidig markerte redaktøren at den skulle ha et konservativt ståsted, som har fulgt den i alle år senere, til 2006, da «uavhengig konservativ» forsvant fra formålsparagrafen. I dag er den en fri og uavhengig lokalavis, med ordet «tradisjonsbærer» i stedet for «konservativ».

I mange år levde avisen videre i Gutenbergs tradisjoner. Innholdet ble publisert i bly i tiår etter tiår. Først i 1975 gikk produksjonen over til offsettrykking.

Omtrent samtidig startet datateknologien sitt inntog i mediebransjen.

Nasjonalbiblioteket

I 1983 gikk Sandefjords Blad videre i den tekniske utviklingen og installerte et nytt og moderne satsanlegg. Våren 1984 gikk redaksjonen over til direkte innskrivning av teksten. Dermed var skrivemaskinens tidsalder over. Det forholder jeg meg til. Jeg kommer uansett til å få det bra framover sammen med gode kolleger i SB. Det kommer til å bli kjempebra både for SB og for meg, sier den avtroppende enelederen til Journalisten.

SANDEFJORD BLAD Relaterte emner

Create request Sandefjords Blad er en dagsavis for Sandefjord Kommune. Avisa ble grunnlagt i 1859 og er i dag en av 100 lokalaviser i Amedia. Sandefjords Blad har daglig 37 300 lesere papir, nett og mobil. Vi leser mindre papiraviser enn tidligere, men samtidig øker lesing av aviser på nett og mobil. Dette gjør at aviskonsumet i Norge aldri har vært høyere.

SANDEFJORD BLAD Kommentarer:
Forfatter på Sandefjord blad
Lindberg fra Alta
Jeg har lyst lese bøker naturlig. Les også min andre nyheter. Jeg er sterkt påvirket av Scheibe ausweichen.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net