2020 Ford Explorer Plug In Hybrid

  1. Mer om
2020 Ford Explorer Plug In Hybrid

2020 Ford Explorer Plug In Hybrid VarmtNye Ford Explorer ladbar hybrid er både stilig og full av moderne teknologi. Avansert terrengstyringssystem, intelligent firehjulstrekk og plass til SVÆRING: Ford Explorer har kommet med en sprek ladbar hybrid og er plutselig blitt Ford Explorer har kommet til Norge, litt forsinket i forhold til den opprinnelige planen. Publisert 28.06.2020, oppdatert Prøvekjørt: Ford Explorer Plug in-Hybrid. Ford har en helt ny Explorer på gang. Plug in-utgaven med 450 hestekrefter NORGESVENNLIG: Som ladehybrid gir store Ford Explorer mye for pengene i Norge. Publisert 05/10 2020 - 07:00 Sist oppdatert

Ford Explorer PHEV

Slik ser det ut på førerplass. En del av disse løsningene kunne nok bare vært i en amerikansk bil. Som ladbar hybrid slipper den en god del avgift, men full uttelling får den ikke.

https://shishlov.info/hurtigbt-rysjedalsvika-bergen.php

Til det er rekkevidden på strøm for kort. Det offisielle tallet er 42 kilometer, målt etter den nye og strengere WLTP-målemetoden. Den er samtidig en god del rimeligere enn alle premiumkonkurrentene.

Det bør den nok også være. Mellom den og 10-trinns-automaten, sitter en elmotor på 100 hester og 270 Nm. Systemeffekten er på hele 457 hestekrefter og svimlende 825 Nm. Firehjulsdrift er selvfølgelig standard og av mekanisk type, hvor kreftene sendes ut gjennom en fordelingskasse montert bak girkassen. Til vanlig sendes kreftene bakover, men firehjulsdriften er helt automatisk, og tilpasser seg forholdene av seg selv. Eller basert på hvilket av de 7 ulike kjøreprogrammene du er i.

De er ikke først og fremst fokusert i spekteret sport — komfort som på de fleste andre biler, selv om Sport er et av dem, men basert på hva slags forhold du kjører under glatt, terreng, dyp snø og sand, normal, sport, eco og tauing. Som er vel og bra, men enda bedre er det at Exploreren gikk 44,7 km når jeg testet i vår faste løype 28 varmegrader.

Her vil du kunne gjøre unna mye av den daglige kjøringen helt elektrisk. Som er viktig, for når bensinmotoren starter, er den ikke like økonomisk fornuftig.

Lekebutikk hamar cc

Her tar mye hestekrefter og høy vekt sitt, og selv om motoren takket være 10 gir alltid vil jobbe på lavt turtall, går den gjerne på mellom 0,9 og 1 liter per mil når batteriet er tomt. På en 15 mil lang tur som startet med fulladet batteri, ville den ha 0,67 liter per mil totalt.

Det er absolutt til å leve med.

Test av Ford Explorer ST

Seks istedet for fire sylindre, og masse hestekrefter, sørger selvfølgelig både for massive fartsressurser og raffinert og vibrasjonsfri gange. Du har alltid mer enn nok krefter i bakhånd, som selvfølgelig bidrar til god følelse selv om du ikke bruker alle.

Ved maksimalt pådrag skjer akselerasjonen dessuten akkompagnert av fin motorsang.

Du vil kanskje like: Toyota rav4 hybrid pris

Det er imidlertid litt å plukke på også — hva drivlinjen angår. Gassresponsen ved igangsetting krever tilvenning, den er veldig brå.

Ford Explorer plug in hybrid

Du kan også merke innkoblingen av bensinmotoren tydeligere enn i en del andre hybrider. Elbil-SUVen har en rekkevidde på opptil 600 kilometer. Kjøp bilen online: Du kan bestille, bygge og til og med bestemme deg for levering av din Mustang Mach-E på nett. Du kan selvsagt også gjøre det [ ]. Det er veldig kjekt at man har longseat. Har du setene lengst fremme får du 67 liter ekstra plass i bagasjerommet.

Trav og galopp ronden

Det er 612 liters bagasjerom med setene bak, og trenger du større plass og slår ned alle setene har du 1530 liter. Veldig kjekt med indikator for ladeprosent i ladeluken. Så skal du trekke campingvogn, båt eller dobbel hestehenger er det et eget kjøreprogram for dette.

I kjøreprogrammet sport har du full fres på både bensinmotor og elmotor, alt for å få deg raskt opp i fart, og 0-100 går unna på 6 sekunder! Jeg tror nok likevelikke de sportslige egenskapene er hovedårsaken til at folk velger å kjøpe en Explorer, det er nok mer plass, hengervekt, komfort og den tøffe totalpakka her som avgjør.

Når man trykker ned EV knappen bakom girvelgeren får man opp 4 ulike EV-modus.

Auto EV vil si at bilen selv bestemmer om den skal kjøre elektrisk eller med bensinmotoren, ut fra hva den mener gir best totaløkonomi for kjøringen. EV nå slår av bensinmotoren og bilen kjører kun elektrisk, et modus vi naturlig nok valgte da vi skulle teste bilens elektriske rekkevidde, som vi ganske snart kommer til. Rekkevidden for elektrisk kjøring etter WLTP-målestandarden er på 42 km. EV-senere bruker du dersom du vet at du senere skal inn et bysentrum der det er ekstra avgift for de som ikke kjører elektrisk.

Det er noe flere byer snakker om å innføre, men er ikke noe som er operativt enda. Dersom slike gebyrsoner opprettes i bysentrum kan avgiftene bli ganske store om man ikke kjører elektrisk, og da kan man be bilen om å lade opp batteriene i god tid før man ankommer den aktuelle byen, slik at man kan få kjørt elektrisk der.

Dette er ikke en gunstig måte å lade batteriene på rent økonomisk, med mindre man skal gjennom en slik spesiell gebyrsone som mange byer i europa og noen i Norge planlegger å få på plass.

Da vi skulle teste den elektriske rekkevidden på Ford Explorer antok vi at vi kanskje ville klare omkring 40km dersom vi kjørte som vi bruker i vår faste testløype.

Partnerstudio Logo

Vi tok grundig feil, for vi kom 52,2km elektrisk! I hvert fall de som har ansvaret for eksteriøret.

https://shishlov.info/sushi-sstrene-ski.php

Mer om interiøret senere. Inntrykket av utseendet blir uansett alltid subjektivt. Mer fornuftsbasert: Sjelden har vi hatt mer plass til rådighet. Selv med en plasskrevende tredje seterekke nedfelt helt bakerst, er bagasjerommet gigantisk.

Alle sju Skal du stå på beina og laste inn mot seteryggen, må du skru kneleddet 180 grader for å rekke helt inn. Og med alle sju setene i bruk, er det fortsatt bagasjeplass igjen nesten på Golf-nivå. Og da sitter alle sju godt, med solid beinplass og takhøyde, separat klimajustering og selvsagt rikelig med koppholdere. Ekstra seterad Det er naturligvis ladehybridteknologien som gjør at tidenes mest solgte SUV i USA kan lanseres til godt under millionen på det norske markedet.

I likhet med Volvo, prioriterer Ford et ganske lite batteri mot å få plass til en ekstra seterad bakerst. Dermed blir den elektriske rekkevidden omtrent halvparten av hva du får i en BMW eller en Mercedes med tilsvarende teknologi.

Det er både tungt og muskuløst, men også ganske dempet. Dette er mye bil for pengene.

2020 FORD EXPLORER PLUG IN HYBRID Relaterte emner

Skrevet av Hans Vidar Levinsen Dato 01. Det er ingen tvil om at Ford Explorer er en stor bil, omlag 5 cm mer enn 5 meter lang. Da har designerne gjort noe rett når noe så stort også oppfattes som veldig stilig. Vi har fått låne en versjon av Ford Explorer som er laget før januar 2020, som dermed ikke har alt det utstyr som de som er produsert etter januar 2020 har. Eksempelvis stor 10,1 tommer stående infotainmentskjerm, og massasje i forsetene med mer. Når man leser tall som 457hk systemeffekt, 825NM, og 0-100 på 6 sekunder så kan man lett tenke seg at dette må være veldig sportslig. Dette er etter vår subjektive mening ganske amerikansk på godt og vondt, og ja, du kommer kjapt opp i fart på motorveien, men det er en del egenskaper sportsbiler har som vi kanskje ikke føler er helt på plass hos Exploreren i forhold til å kunne kalle den en sportsbil.

2020 FORD EXPLORER PLUG IN HYBRID Kommentarer:
Forfatter om 2020 ford explorer plug in hybrid
Ingvaldsen fra Vadsø
Jeg nyter rapporterer norske nyheter tappert. Les gjerne min andre nyheter. En av mine hobbyer er Bungee-Jumping.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net