Hvordan Tegne Lepper

  1. Mer om
Hvordan Tegne Lepper

Hvordan Tegne Lepper SeierI denne veiledningen vil jeg vise deg hvor munnformen kommer fra, og hvordan å tegne lepper i ulike former og synspunkter. Etter dette vil du kunne trekke For øvrig, for å tegne en skisse, er blyant med middels hardhet (HB) eller myk (H eller 2H) best. Skiss en slik skisse slik at øvre og nedre leppene er tydelige Med en 2H-blyant trekker du rundt høydepunktene på både øvre og nedre lepper og skygge rundt dem. Tegn også lyse linjer for å lage krefter på leppene hvordan å tegne en leppe i blyant. Vakkert malt lepper - dette er en avintegrerte elementer av en fasjonabel og moderne stil, som popkunst Hvordan tegne lepper i etapper. Alle leppene er svært forskjellige, i form, i størrelse. Det er tynn, det er tykke, det er trist, det smiler

Prøv å gjøre bildet så realistisk som mulig. Hvis du har gjenspeilet alt dette i tegningen din, vil sitterens lepper komme til liv, tilegne seg individualitet, originalitet, karakter. Det er faktisk alt. Nå vet du hvordan du tegner lepper med en blyant trinn for trinn. Konklusjon Som du kan se, er ikke alt så vanskelig og skummelt.

Du kan lære å tegne hvis du virkelig vil ha det og er klar til å bruke mye tid og krefter på denne leksjonen. Det er også viktig å lære å kikke, observere og legge merke til detaljer som kanskje ikke er synlige for en mindre oppmerksom person.

Leksjonen din vil gi deg mange glade minutter når du får det du har i tankene, unnfanget, du vil kunne overføre og gi noen en partikkel av deg selv og dine ferdigheter. I leksjonene om hvordan man tegner lepper med en blyant, skriver de ofte at det er vanskelig å tegne dem, så vel som noen del av ansiktet. Jeg tror ikke det, men tvert imot, jeg synes leppemaling er ganske enkelt. Det viktigste er å gjøre det riktig og huske på særegenheter i strukturen til de menneskelige leppene.

Så skjerp blyantene skarpt, se etter bildet du liker og start! Jeg vil prøve å overbevise deg om at det ikke er vanskelig å tegne lepper. Hvordan tegne lepper med blyant: det første trinnet Skisser med blyantmarkering I Blyant kan være 2B og 4B- dette er ikke veldig viktig, siden nesten alle B-blyanter er egnet for tegning. Skissen viste seg å være ganske enkel, bestående av bare noen få linjer.

Det skal ikke være noe overflødig i det. Generelt sett er de første trinnene i tegningen i leksjonene og hvordan man tegner lepper nesten identiske med hverandre. Skissen er ferdig først, og deretter skyggelegging. Hvordan tegne lepper med blyant: trinn to og tre På andre trinn gjør jeg en lys skyggelegging på skissen og tørker leppens konturer med et viskelær, fordi det er nesten umulig å skygge og ikke gå utover konturene.

Ikke glem å tørke skissen litt og skissere leppene mer detaljert. Selvfølgelig må du forlate de lyse områdene på leppene uten å skygge.

Jeg begynner å tegne leppene med blyantene til gruppen H På tredje trinn, selv etter en liten tegning, begynner leppens volum å bli sett. Så jeg gjør alt riktig.

Adhd hovedsakelig uoppmerksom type

Jeg tegner også en mørkere blyant munnvikene og linjen mellom over- og underleppen. Hvordan tegne lepper med en enkel blyant: det fjerde trinnet I fjerde trinn i leksjonen, hvordan tegne lepper enkel blyant, Jeg tegner allerede leppene i detalj, og etterlater de lyse områdene.

Det er viktig å tegne med halvsirkelformede streker - dette er funksjonene til leppestrukturen, som jeg nevnte ovenfor. I det fjerde trinnet maler jeg også skygger rundt leppene. Mer oppmerksomhet bør rettes mot skyggen under underleppen - dette vil gi leppene ønsket volum. Til den resulterende skissen på undersiden tegner vi omrisset av kjeften, som er litt innsnevring nærmere boken.

Umiddelbart etter det, fjerner vi omkretsen av nakken. På sidene av hodet sløyfe, reserverer de ører.

Les også: Ambolt tegning

Vi deler oppslaget i bredde og lengde. Vi opptar øynene dine og rive litt øyenbryn. Vi skildrer nesen under øynene, bredden på like avstand mellom øynene. Hvis du ikke vet hvordan du skal tegne det Megamaster. Vi planlegger plasseringen av elever i øynene. Deretter fjerner du de ekstra linjene. Vi planlegger og fjerner lepper. Detaljering av kinnben og hake.

Slik sminker du leppene med lipliner odertal.info

Vi fortsetter å klargjøre frisyren i øvre side av hodet. Nok en gang detaljere perimeter av personen. Skarp håret, separerer dem til krøller i forskjellige retninger. Mørk skyggeområdene på nakken. Vi fremhever, lyse og mørke steder på håret.

Hvordan Draw Lips i Photoshop

Portrett trukket og du lærte hvordan du tegner en persons ansikt i henhold til instruksjonene. Men dette er ikke den siste versjonen av portrettene. Med portretter av vanlige mennesker fant ut, la oss nå finne ut hvordan du kan tegne en persons ansikts anima blyant. Hvis du liker å se anime og drømme om å lære å tegne ansiktene til favorittkarakterene dine, så er denne tegningsleksjonen for deg.

Vi vil trekke ansiktet med et håndtak, men for de første prøvene er det bedre å ta en enkel blyant. Tross alt, i tilfelle en feilforutsetning, kan du slette den med et gummibånd.

Tegn et anime ansikt: Vi legger ett ark på toppen av arket på arket, og den andre nesten på bunnen. I sentrum av merkene bruker du et vertikalt segment for å koble disse to seksjonene. Vertikal, gjør et annet merke slik at på dette stedet for å vise øynene dine i fremtiden.

Det er fire flekker rundt dette punktet. Nå kombinerer vi alle de ekstreme punktene for å få en oval silhuett i ansiktet. Under dette er det viktig å ikke glemme at den nedre tomten er litt spiss. I midten av oversikten begynner å trekke øynene, over et langt horisontalt segment. Deretter viser omkretsen i øynene elever.

Over øynene til øyenbrynene. På bunnen begynner du å sende nesen. Vi faller litt under nesen og fortsetter til skissen på leppene. Under leppene vi planlegger hake. Det vil si at midtlinjen er ikke vinkelrett på den horisontale linjen gjennom hjørnene på leppene. Selvfølgelig har en person annerledes anatomiske egenskaper som påvirker denne skråningen. For eksempel svelger underkjeven tungt, eller veldig klumpete lepper, manglende tenner.

Alt dette påvirker skråningen. Hvis du forsinker linjen i midten av lindringen av leppene, vil det vise hvor avrundede lepper, så langt som leppe-lukkestedet er, hvor mye hullet er ødelagt under leppen, eller omvendt, alt er flatt. Som denne linjen, veier leppene, vis skyggene. Når vi ser på FAS - denne linjen er rett, og den sterkere sving, jo sterkere vil denne lettelsen bli sett på. Nå noterer vi to flere størrelser - bredden mellom hjørnene på overleppen og bredden på den nedre delen i henhold til de mest fremspringende punktene.

Sammenlign med i naturen, hvordan linjene og skjemaene er vridd, hvordan den langhårede leppen er verste - jo mer sving, jo sterkere denne svingen er synlig. Disse tre ballene definerer arten av leppens leppe.

https://shishlov.info/gratis-billetter-caravanmesse.php

Jo mer de uttrykkes, mest sannsynlig vil det bli mer buet. På mine lepper, sier jeg vilkårlig disse ballene og tegner en linje med lepper lukning og skisserer bunnleppen.

Det er de samme knuste svampene viste seg. Neste trinn er volumet. Vi ser på Lobs på leppene. Jeg antar at mitt lys faller fra et sted. Og dette er en slik ordning av belysning av belysning, foreslår jeg. Det faller vanligvis på overleppen, fordi den er pakket innvendig, så det er alt mørkere enn bunnen. Her har vi en konveks underleppe, så mer lys faller på den, den er helt lett. Ikke glem skyggene i munnvikene!

Munnvikene er ofte "innfelt" i kinnene, så vi fremhever dem med mørke. På dette bildet har jeg merket de skyggelagte områdene på overleppen med lilla. Som regel er hele overleppen mørkere sammenlignet med underleppen, men lilla flekker er spesielt mørke.

På disse stedene går leppen spesielt sterkt innover, i stor vinkel. Denne teknikken hjelper oss å fokusere på den spesifikke kurven til leppene, se illustrasjonen nedenfor Her delte jeg konvensjonelt leppene i 5 deler.

Hvordan male dine lepper: lip makeup alternativer

Vær oppmerksom på det lille sentrale stykket - dette er den såkalte "cupid's arc". Dette er en veldig viktig særegenhet på leppene, merk det alltid når du vil gi en tegning en personlighet, amorbuen kan være veldig annerledes for mennesker!

Fortsetter til underleppen: I oransje markerte jeg de skyggelagte områdene som er mer vinklede "dype" på kinnene og mindre bule. Men likevel vil underleppen være lettere enn den øvre, fordi hovedflaten vender oppover og fremover - mot lyset.

Og her i grønt markerte jeg de nødvendige skyggene, som alltid er tilstede i nærheten av munnen. De representerer ansiktsmusklene som omgir munnen. Munnen på iguba sitter ikke bare fast på et flatt ansikt! De må "angis", og ikke glemme de totale volumene. Disse skyggene er ikke for dype, men likevel må de være tilstede under underleppen og i munnvikene. Og her, vær oppmerksom på de lyse områdene rundt leppene! Dette er en liten, men viktig detalj, og portretteren skal aldri glemme det.

Dette er den mest fremtredende "kanten" av leppene, som regel skiller den seg ganske sterkt ut og er ikke farget.

Last ned også: Panda tegning

På disse stedene vokser verken skjegg eller bart, og for mørkhudede mennesker er denne kanten enda mer merkbar. Denne kanten skiller seg ut sterkest når skyggene faller, på pilotspråket - klokka 5 det vil si at lyset faller ovenfra, litt til venstre.

Lag en skisse av leppene. Fest de skyggelagte områdene på de øvre og nedre leppene med klekking, velg de lyse områdene på sidene av underleppen og på den øvre munnlinjen. Ikke glem leppekantene og ansiktsmusklene som må kartlegges. Skygg de mørke munnvikene. Begynn med å tegne en skrå linje som skal brukes til å skille de to ansiktene. Nå må vi skissere formen på mannens munn som du ser ovenfor, og deretter gå videre til neste trinn. Nå skal du tegne kvinnelige lepper som vist på bildet.

Haken og leppene skal berøre. Når du er ferdig, bør kyssetegningen din se slik ut.

Portrett. Hvordan tegne en leppe blyant i etapper?

Jeg håper du likte denne veiledningen om hvordan du tegner et kyss. For å tegne lepper må du forestille deg hvordan de er ordnet.

La oss først tegne en enkel skisse som ser ut som et frø. Overleppen består av tre deler - en konveks midt og to deler på sidene.

Underleppen deler seg også i to symmetriske halvdeler. Begynner å bruke skygger Trinn 5. Tilbake til kassen. Rabattkoden brukes automatisk i kassen, og den er gyldig til CET. Legg merke til deres konturer på sidene ved hjelp av glatte linjer. Håret vil bli litt pålagt ansiktet, så vi utfører stripene og områdene på oval. Topp Legg til et sted med et spor. På det tidligere markerte stedet, tegne øyenbrynene dine.

Vi vil gjøre dem buede og brede, nå et slikt skjema i mote. Vi kommer ned, skildrer leppelinjer. Toppen skal buet og i størrelse mindre lavere. Innsnittet ved munnen gjør også litt buet og glatt. Bunnen er avbildet ved hjelp av en enkel bue. På samme stadium planlegger vi nesens og neseborets vinger. Vi legger til en buet akse til deres plassering.

Fra nesens vinger bruker vi merket for å forstå hvor de indre hjørner av fremtidige øyne er plassert. Vi tegner øynene, de burde være de samme i størrelse. Formen på øyet ligner blader. Det er viktig å ordne hjørner på ønsket nivå. Hver av dem skal plasseres på hjelpestoffet. Vi sletter alle tilleggsdetaljer. Du kan gå på detaljer. I hvert øye, ved hjelp av sirkler, legg til elever. Vi plasserer liten blending på dem. Vi legger opp og nede i form av en bue.

Avstanden fra øyet gjør det lille. Ved hjelp av HB-blyanten, søm konturene for øyenbrynene i retning av veksten. Bilde lange øyenvipper. Start mørkere elever av deres kanter for å legge realistiske. Legg til skygger i århundrer. Til tegningen ser du full, kan du legge til en krage eller halskjede i nakken.

La oss gi volumet av lepper. Start Bruk slag på dem. På overleppen nærmere snittet, bør lukkingen være mørkere. Den nederste leppen i midten er igjen ikke malt slik at blendingen vises. Den nederste konturen er svak. Vi angir neselinjene. Påfør skyggene på nesens vinger og i sin nedre del. Neseborene trenger å skinne tett slik at de blir svarte. Vi utdyper neseskyggen i nærheten av øynene og på sine parter. Jentens ansikt oppstod volum.

Vi fortsetter å bruke skygger med en blyant h, det er bedre å velge en mer solid blyant. Mørk tomten hvor kinnene er. Sharch stedene under øyenbrynene, haken og på nakken. Merk mørke steder hvor håret ligger ved siden av ansiktet. Gå til neste trinn. Du må huske hvordan du tegner hår på portretet. Klokken skal begynne med røttene og gå som hår vokser. Angi den som faller på skulderkrøllingen med vanlige slag.

Plot fra røtter og på venstre side av frisyren gjør mørkere. Vertikale slag legger til glans og skygge på dekorasjonen. Slik at håret sendes ut, klekker de mørke områdene enda mer og hår som er i bakgrunnen. De resterende stedene er ønskelige å male de knapt merkbare linjene eller forlate lyset. Klar visning blir realistisk glans. Tegningen kan betraktes som fullført, men for større realisme kan du bruke en ekstra skygge på overleppen og til stedet der skuldrene og bakgrunnen er plassert.

Ikke bare mannlige anime-tegn, men bruken av hvordan man tegner Gumball lærer deg også å tegne kvinnelige anime-tegn.

HVORDAN TEGNE LEPPER Relaterte emner

Kunst og underholdning Portrett. Hvordan tegne en blyant i faser? Før du begynner å lage et portrett,forestill deg hvordan det vil se ut i den endelige versjonen. Bestem deg selv at i fremtiden bildet for deg er det viktigste du vil markere, hva du vil si og understreke dette bildet. Før vi begynner å skildre visse detaljer, la oss vurdere funksjonene ved å lage et portrett, vi vil finne ut hva du skal se etter først. Generell informasjon Øynene er sjelens speil.

HVORDAN TEGNE LEPPER Kommentarer:
Forfatter på Hvordan tegne lepper
Robertsen fra Tønsberg
Se gjennom min andre nyheter. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Kerzenherstellung. Jeg har lyst utforske norske bøker noen ganger.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net