Bolonka Hunderase

  1. Mer om
Bolonka Hunderase

Bolonka Hunderase MuligheterRasen er en utpreget selskapshund og er kjærlig, glad og livlig Rasen er liten, med en idealvekt på 3-4 kilo Bolonkaen har et vennlig, litt rampete utseende med mye pels, barter og skjegg Tsvetnaya betyr flerfarget, og det er 15 offisielle fargebetegnelser på rasen Russisk tsvetnaya bolonka er en langhåret hunderase som finnes i flere fargevarianter. Rasen hører til bichon-familien og tilhører gruppen selskapshunder

Kryss: Tydelig, lite grann hellet.

Bryst: Dypt, middels tydelig, oval formet. Buk: Lite grann dratt opp. Hale: Midtre lengde, høyt festet, båret som en bue over ryggen. LEMMER: Forlemmer: Sett fra framsiden, er frambeina strake, vertikale og parallele med god proporsjon og god lengde i relasjon til kroppen.

Skulder: Kroken på den skulderforbindelse varierer mellom 90 og 110 grader. Albue: Skal aldri snues inn eller ut. Spore: Sterk, nesten loddrett. Baklemmer: Sett fra baksiden, er bakbeina vertikale og parallele, lite grann videre plassert enn frambeina. Bakbeina skal være så velvinklet at ryggen er på et nivå. Rasestandarden tillater alle farger på Russisk Tsvetnaya Bolonka med unntak av pied og hvit. Bare små hvite markeringer på tærne og brystet er vanlig. Lederen av Russisk Tsvetnaya Bolonka er middels stor.

Dette gjelder også hans runde øyne, som enten kan være mørke eller for leverfargede prøver litt lysere.

Liste over hunderaser gruppevis (FCI)

Vant til større barn, rolig i bil, godtar katter. Ikke særlig vant til å være alene, da eier har andre hunder. Freddy er voktete og utprøvende og han trenger nå å få komme til et voksent hjem med hundeerfaring, med 1-2 erfarne personer å forholde seg til og bli trygg. Vi kan hjelpe med trening. Han er usikker på nye barn, uerfaren på katt liker bilkjøring, har vert litt alene på dagtid.

Allergivennlig hund til salgs

Barnevant, glad, blir litt voldsom. Passer best med barn over 8 år. Vant til å være alene på dagtid, ikke vant til katter, liker bilkjøring. Aktiv og giret hund, som trenger aktiv eier med fast hånd og litt erfaring.

Rolig og grei, litt usikker på barn, men barn over 10 år kan nok gå helt fint. Noe vant til å være alene hjemme, men stort sett har det vert folk kjemme på dagtid. Vant til bilkjøring, usikker om han liker katter. Vaksine, helseattest og chip OK. Omplassert til mann i Stavanger, men dro på seg noe forsvar i møtesituasjoner og vi fikk ham tilbake.

Trenger rolig og tydelig eier med erfaring, gjerne litt landlig. Vennlig, litt forsiktig hund med fint gemytt. Kan nok bli en koselig kar, med tiden!

Russiske hunderaser

Vant til å være alene på dagtid, redd barn, liker bilkjøring, jager katter. Litt vanskelig å få tatt helseattest, fordi hunden er redd. Vaksinasjon, chip og helseattest ok, så langt det gikk.

Det er tre hanner og fire tisper. Disse trenger vi aktive friluftshjem til, og ønsker etablerte eiere med tidligere hundeerfaring. Tispen er åpen, tillitsfull og sosial. Oppfølging blir gitt. Interesserte kan ta kontakt på telefon. Sporty og aktiv hund, litt forsiktig på fremme men lojal og tillitsfull til de han kjenner.

Rolig kryssord

Vant til større barn, men urolig når de bråker. Godtar katter, liker bilkjøring, vant å være hjemme på dagtid. Trenger jevnlig pelsstell. Helseattest chip og vaksine OK. Trenger å komme til rolig hjem med erfaring med voktende og skarpe hunder. Vant til større barn, vant til hjemmeværende på dagtid, jager katter, liker bilkjøring. Kan bli en fin hund til hundesport og fuglejakt.

Russisk Tsvetnaya Bolonka

Aktiv hund med mye jakt og sporingsinstinkt, som ble kjøpt til jakt, men eiers helse sviktet. Oppvokst med barn, men har nylig vert borti det ene barnet og bitt i bytteforsvar.

Jager katter, urolig i bil, ikke vant å være alene på dagtid. Chip, helseattest og vaksinasjon OK. Åpen og sosial, trygg og glad. Godtar katt og rolig i bil.

Bolonka raseinformasjon

Helseattest, chip og vaksine ok. Vi ønsker folk med hundeerfaring og god plass. Rolig rundt barn, vant med hjemmeværende på dagtid, jager katter, liker bilkjøring. Liker seg best i hjem uten barn, godtar barn, men blir urolig.

Passer best i rolig hjem og knytter seg gjerne til et menneske. Vant med hjemmeværende i huset, jager katter, grei i bil.

Ikke at det er et problem, men man må være obs på det. Når det gjelder hunder med røytefri pels; klipping i seg selv kan være en ganske god jobb, spesielt om man ikke nøyer seg med "sauesaksen". Det koster fra 400-1200 å få hunden klippet hos proffe, så det kan lønne seg å bli flink selv.

Ligner du på hunden din?

Jeg kunne også hatt liten hund, men jeg ser at de med miniatyrraser ofte er redd å møte andre hunder. Det er lettere å sosialisere litt større hunder enn de aller minste, ikke fordi hundene ikke kan, men det er utvilsomt en fordel at eierne er trygg på hunder i alle størrelser og vet hva det går i. Hadde tidlegare hatt cocker spaniel, men kunne godt tenke meg ein mindre hund, som likevel er glad i tur i skog og mark, er robust og vennleg.

Etter å ha lese enda meir om rasen på nettet og besøkt hunden vi traff på tur, var det ikkje vanskeleg å bestemme seg.

https://lndc.us/volumet-av-en-sylinder.php

Ein bolonka, skulle det vere!! Gleda var stor når vi i august 2011 endeleg fekk hente Aiko.

BOLONKA HUNDERASE Relaterte emner

Behov for pelsstell: Ja, klippes Allergivennlig: Ja Fargevarianter: Alle farger tillates unntatt hvit. Opprinnelseland: Russland Generell omtale: Tsvetnaya Bolonka er en liten russisk selskapsrase som er sosial, nysgjerrig og lettlært. Som sine nevnte slektninger røyter Bolonken ikke og aksepteres derfor av noen allergikere. Pelsen skal være lang, med krøller eller bølget pels, alle farger tillates unntatt hvit. Fordi rasen er så ung eksisterer bare en begrenset standard. Selv søsken varierer i kroppsbygning, pelskvalitet, tegninger, farge og andre karakteregenskaper.

Bolonka Hunderase
BOLONKA HUNDERASE Kommentarer:
Rapportert den Bolonka hunderase
Lindgren fra Vadsø
Se min andre nyheter. Jeg er sterkt påvirket av mittelalterlicher Fußball. jeg liker lese bøker tilsynelatende.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net