Drammensbiblioteket

  1. Mer om
Drammensbiblioteket

Drammensbiblioteket MirakelNske velkommen til Princh, vårt nye utskriftssystem! I første omgang kun på Drammensbiblioteket, men etter hvert også på Fjell, Mjøndalen og Svelvik liker dette · 10 snakker om dette · 1 370 har vært her. Drammensbiblioteket holder til på Papirbredden i likes · 4 talking about this · 1369 were here. Drammensbiblioteket holder til på Papirbredden i Drammen og Followers, 981 Following, 622 Posts - See Instagram photos and videos from Drammensbiblioteket Drammensbiblioteket holder til i de tre nederste etasjene. Drammensbiblioteket var navnet på et biblioteksamarbeid mellom Drammen bibliotek (det kommunale

Dette var noen av spørsmålene jeg stilte meg Elster, Ellen Master thesis, 2007 Dette er en studie av politikken mot bostedsløshet gjennom de siste 50 årene i Norge. Jeg har stilt spørsmål om det finnes endringer i måten bostedsløse blir omtalt på, og hvordan det sosiale problemet blir forklart i Handulle, Ifrah Master thesis, 2007 Denne masteroppgaven handler om etnisk minoritetsungdom og identitet.

Så lenge vi har Internett funker det veldig bra. Vi har fått mye mer ut av den mobile versjonen av Quria den siste tiden. Arrangør: Drammen sjakklubb i samarbeid med Drammensbiblioteket 11 Onsdag 14. Han kommer til biblioteket for å snakke med Tale Hammerø Ellingvåg, assisterende kommunikasjonsdirektør i Greenpeace. De vil samtake om favoritt-temaene klima og miljøvern. Amazon Ensemble byr på regnskogmusikk.

Se dette: Sip store

Arrangør: Klimafestivalen 112 i samarbeid med Drammensbiblioteket. Seniornett Norge er en landsomfattende og selvstendig forening for seniorer som arbeider for å fremme seniorers aktive bruk av IKT, og øke deres digitale kompetanse. Arrangør: Seniornett Åssiden i samarbeiddrammensbiblioteket. I det de begge ble pensjonister debuterte den ene med penselen og den andre med pennen. Krimforfatteren Frits de Bourg debuterte i 2013 med boka «En kald død» og oppfølgeren ble utgitt i fjor. Kunstmaler Willy ble av juryen kåret til årets debutant på Buskerud Bildende kunstneres utstilling i Vestfossen i 2010,og deltok på Kunst rett vestutstillingen i Brødrene vil samtale med Alexander Opsal.

I en tid med mange og store utfordringer tviholder hun på latterens plass og muligheter. Inngang: 100,- for ikke-medlemmer, 50,- for medlemmer.

Drammensbiblioteket du skulle bare visst!

Siv Bonde er nettverksleder i Kirkens Nødhjelp med ansvar for mobilisering av kirker og lokalsamfunn i Norge. Hun har jobbet i organisasjonen siden 2002, og vært ute og sett klimaprosjekter på nært hold. Hun vil fortelle om hvordan Kirkens Nødhjelp, med partnere, jobber med klimasaken og kvinners stilling. Inngang kr 50 til støtte for Kirkens Nødhjelps arbeid for kvinner verden over. Arrangør: Kvinnesaksforeningen i samarbeid med Drammensbiblioteket Torsdag 12.

Drammensbiblioteket odertal.info

Tenk deg at minnene som dere har skapt sammen etter hvert blir borte for din kjære. Dette er realiteten for mange pårørende som opplever demens i familien. Det er deres utfordringer innlegget skal handle om. Om mekanismene som gjør kunst til kunst. I spørsmålsformuleringen ligger det også en påstand om at noe faktisk er kunst og derfor har en iboende verdi, mens andre ting ikke er det og derfor ikke kan regnes som like verdifullt.

Ulike typer kunstbegreper har rådet til ulike tider, og disse er knyttet til ulike verdisyn. Kodeklubben er for barn og unge. Språkkafé TID: Hver tirsdag kl. Da er språkkafeen noe for deg!

Politi snitt

Her øver vi på muntlig norsk sammen, og vi diskuterer ulike, aktuelle temaer hver gang. Her trenger du ikke forberede deg, bare møt opp!

Search: drammensbiblioteket Flickr

Velkommen til en hyggelig og uformell møteplass, hvor du kan øve deg på å snakke norsk sammen med andre. I samarbeid med Danvik-Fjell frivilligsentral og Drammen frivilligsentral. Liker du DIY prosjekter, lodding og skruing? Bygger du gitarpedaler, synthmoduler, støybokser eller kanskje modder noen instrumenter?

Parkering elbil aker brygge

Vi vil få til å samle folk så vi kan gjøre dette i fellesskap, hjelpe hverandre, og ha noen hyggelige kvelder sammen. Du må regne med å fikse ting selv, men det kan godt hende det er noen tilstede som kan litt og hjelper til hvis man står fast.

Har du interesse men null peil? Bare ta en tur, vi kan godt gi en kort innføring i hvordan man svinger loddebolten.

Ta med det du trenger selv av egne prosjekter og verktøy! Trenger du en pause fra det litt hektiske festivallivet? Ta turen innom vår legendariske silo!

Flickriver: Most interesting photos tagged with erlingstranden

Her får du mulighet til å nyte musikk, litteratur og kunst i en perfekt blanding i rolige og svale omgivelser! Det sies at dyplytting kan hjelpe oss til å samhandle bedre, og at vi mennesker utvikler oss i samspill med andre og gjennom kunsten. Denne festivaldagen byr på live drone-musikk til refleksjon over kunstner Rune Olsens kunstarbeid, opplesing av tekst med stemningsfull videokunst og dubtronica.

I samarbeid med Danvik-Fjell frivilligsentral.

https://lndc.us/slalomstvler-strrelse.php

Lydverksted med Bernt TID: 29. Winness er mediepedagog og har jobbet mye sammen med ungdom og frivillighet. Ut av disse lagres informasjonskapslene som er kategorisert som nødvendige i nettleseren din, da de er avgjørende for å fungere med grunnleggende funksjoner på nettstedet. Det nye systemet vil gjøre det mulig å ta i bruk nye digitale verktøy til formidling, siden det er hjertet i løsningene som publikum ser og bruker.

Det nye biblioteksystemet er fleksibelt og brukervennlig både for brukere og ansatte.

Globus Lesestund for barnehager på Drammensbiblioteket

Du logger på tjenesten med ditt lånekortnummer og PIN-kode. Du kan velge om du vil lese på bibliotekets PC-er eller laste dem ned på din smarttelefon eller nettbrett. For å laste ned aviser og blader må du ha en smarttelefon eller et nettbrett med iOS eller Android.

Du finner appen i App Store eller Google Play. Etasjeoversikt OBS! Det gir oss masse å ha både brukerne og deres veiledere her.

Vi opplever at det er en berikelse av arbeidsmiljøet og at vi gjør noe viktig og riktig, sier Hoseth, som ikke er i tvil om at de kommer til å fortsette samarbeidet. Mening Gurbir Bajwa er nå 31 år og har jobbet ved arbeidssenteret siden hun var 19.

DRAMMENSBIBLIOTEKET Relaterte emner

Drammensbiblioteket valgte nyfelt og strand Publisert Vi har valg interiørarkitekt til ny barneavdeling! Drammensbiblioteket har nå avsluttet konkurransen om å anskaffe en interiørarkitekt som skal tegne ut bibliotekets nye barneavdeling og 3. I konkurransen la biblioteket vekt på å tilegne seg en samarbeidspartner med hjerte for bibliotek, som ville være med å forme Drammensbiblioteket inn i fremtiden. Biblioteket fikk inn fem tilbud og av de ble tre kandidater invitert inn til forhandlinger. Til slutt var det firmaet Nyfelt og Strand Interiørarkitekter som gikk av med seieren.

Drammensbiblioteket
DRAMMENSBIBLIOTEKET Kommentarer:
Redaktør på Drammensbiblioteket
Fagerheim fra Skien
jeg elsker lese bøker spørrende. Se gjennom min andre innlegg. Jeg elsker absolutt Mineralsammeln.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net