Påskekake Det Søte Liv

  1. Mer om
Påskekake Det Søte Liv

Påskekake Det Søte Liv SeierContent [hide]

Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter Pynt kanten av kaken med avkuttede stenger av påskeipan og pynt toppen med påskesjokolade og -ipan Her får du oppskriften på Kristine fra "Det Søte Liv" sin fantastiske påskekake. Lager du Kristines påskekake blir påsken en garantert SUKSESS Kaken er en rund versjon av langpannekaken "Sommersuksess", som i flere år har vært en veldig populær kake her på Det søte liv. Trippelkremkake toppes med Revet gulrot i deigen gjør kaken ekstra saftig. Oppskrift og foto: Kristine Ilstad/Det søte liv

Kristine ilstad påskekake

Fordel resten av kremen over og rundt på kantene. Tips Steker du bunnene i mindre former blir kaken høyere.

Men da må du også huske å forlenge steketiden. Hvis pinnen kommer ut ren, er kaken gjennomstekt.

Facebook Facebook

Del hver i to på langs og fordel bringebærsyltetøy, vaniljekrem og bananskiver på tre av delen. Plasser lagvis på et fat og topp med den siste delen. Du kan selvfølgelig kjøpe det, men å lage det selv kommer til å.

Les også: Trav live

Kaken består av flere lag og tar litt tid å lage, men resultatet blir virkelig imponerende! Jeg brukte 4 pakker kolibristenger til å ha rundt kanten av kaken 12 stenger totalt og delte hver stang i 3 deler. Tilpass lengden på marsipanstengene så de blir like høye som kaken. Husk å smøre litt av den gule kremen langsmed kanten av kaken først, så sitter marsipanstengene godt fast til kaken.

Hardangervidda

Se også oppskrift på Mandelkake med sitronkrem og Mandelkake med appelsinkrem. Avkjøl kaken i langpannen til den er helt kald. Suksesskrem: Ha eggeplommene til den gule kremen i en tykkbunnet kjele sammen kremfløte og sukker. Kok opp under stadig omrøring og la kremen småkoke til den får en tykk konsistens.

https://shishlov.info/blodforgiftning-sr-symptomer.php

Ta kjelen av platen og rør inn vaniljesukkeret og deretter romtemperert smør i klatter.

PÅSKEKAKE DET SØTE LIV Relaterte emner

Fremgangsmåte for påskekake: Mandelbunn: Pisk eggehvitene stive. Ha i melis og pisk videre til marengs. Bland i bakepulver. Mal mandlene og rør i til slutt. Ha deigen i en rund kakeform 24 cm i diameter med bakepapir i bunnen. Stek kaken midt i ovnen ved 175°C i 30 min. Avkjøl kaken helt i formen.

Påskekake Det Søte Liv
PÅSKEKAKE DET SØTE LIV Kommentarer:
Rapportert den Påskekake det søte liv
Thoresen fra Stavanger
jeg elsker utforske norske bøker gjerne. Les gjerne min andre nyheter. jeg liker Amateurfunk.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net