Pilotfrue Bryllup

  1. Mer om
Pilotfrue Bryllup

Pilotfrue Bryllup NyttigContent [hide]

Jeg velger å starte helgen med å mimre litt mer fra bryllupet. Her kommer derfor bildene fra kirken. De mest nervepinnende og minneverdige Videoen er filmet, redigert og klippet av Bryllup.no Videoproduksjon. Det var de samme som laget klippet for God kveld Norge Denne helgen giftet bloggeren Julianne “Pilotfrue” Nygård (25) seg med sin Ulrik, sterkt inspirert av I episoden kunne man blant annet se at «Pilotfrue» hadde ikledd seg en turban under et besøk på stranden, som hun i episoden feilaktig omtalte I sommer kunne tidligere blogger og nåværende influenser Julianne Nygård (30), bedre kjent under kallenavnet «Pilotfrue», avsløre at hun

Klar for afterski!

Det har fått mange til å heve øyenbrynene. I et innlegg på sin blogg, legger hun seg flat for kritikken, men til Se og Hør forteller Nygård at det heller ikke bare er ordbruken hun har fått reaksjoner på. Drøyt hundre gjester hadde de påspandert en hel helg på Thorskog slott som ligger mellom Gøteborg og Trollhättan i Sverige, for å være vitne til at Julianne fikk sin pilotmann Ulrik Nygård 35. De fleste trodde nok ikke at jeg skulle gjennomføre det etter at jeg ble voksen, men sånn ble det.

Du vil kanskje like: Prins frederik bryllup

Jeg har alltid likt det eventyrlige, som er så romantisk. Ulrik var det verre med Men må også si at jeg var veldig lite imponert over det vi fikk se i kirken.

https://shishlov.info/2497-1.php

I hvert fall i forhold til hvor hausa opp det bryllupet har blitt. Tidligere i høst kunne influenseren avsløre at det var nok en gutt som var ventet å komme til verden, og nå avslører den vordende moren navnet de har valgt for den lille.

Har du lest dette? Skrive sang bryllup

Oppkalt etter oldefar Det er til et bilde på Instagram at Nygård avslører navnet til sitt kommende barn. Da hadde jeg følt meg utenfor og nedprioritert. Selv om stepappaen til Julianne er en kjernekar, og kunne vært et stødig følge opp kirkegulvet.

Reseptfornying

Men å unngå å såre ham, var nok neppe bakgrunnen for hennes avgjørelse om å gå alene. Like lite som å såre meg på noen måte.

Boot larvik hirtshals

Nei, jeg tror på hennes intensjon. En eventyrlig helg, skapt etter en mal, med mange gamle ærverdige tradisjoner, blandet med nytenking og originalitet.

PILOTFRUE BRYLLUP Relaterte emner

Veldig anonymforan i forhold. Gøy at de tør å bruke bryllupsdagen til å gjennomføre et så annerledes tema. Synes dessverre ikke sminken hennes var helt heldig. Når du sa det så klarer jeg ikke å ikke se det lenger! Det ser ut som horn Håper for hennes egen del at hun ikke er her inne og leser og ser det, for så utrolig dum dag å ha en SÅ stor sminkefeil på!

Pilotfrue Bryllup
PILOTFRUE BRYLLUP Kommentarer:
Forfatter på Pilotfrue bryllup
Brevik fra Moss
Se over min andre innlegg. Jeg trives kreatives Schreiben. jeg elsker rapporterer norske nyheter med glede.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net