Pirelli Piggdekk Test

  1. Mer om
Pirelli Piggdekk Test

Pirelli Piggdekk Test BesettelseContinental vinner testen blant de piggfrie dekkene for tredje vinter på rad, mens konkurransen er tettere blant piggdekkene Se alle aktuelle tester av vinterdekk i dekktesten vår. Hvilket piggdekk har best veigrep og komfort? Les hvilket vinterdekk som er kåret til best i test Motor har testet åtte piggdekk og åtte piggfrie dekk – de beste dekkene Poeng, Michelin, Continental, Nokian, Hankook, Pirelli, Nordman Se 24 tester av Goodyear, Nokian, Michelin, Continental og Hankook mfl. Gjør årets beste kjøp her Testen vår viser at piggdekk jevnt over er best på ren is, men forskjellen er ikke like stor på Pirelli Ice Zero FR – 2019 (Piggfrie

https://lndc.us/svinestek-temperatur.php

Det er på nettopp speilblank is at Goodyear Ultra Grip Ice 2 presterer best. Dette gir deg en optimal kontakt med veien, uansett hvor glatte forholdene måtte være.

Kreativ i tet

I tillegg er dekket lavtemperatur tilpasset og vil derfor gi en overlegen ytelse, særlig på is under kalde temperaturer. Det må også nevne at Goodyear Ultra Grip Ice 2 har aktive blokkerings-spor, hvilket har forbedret overføringen av sidekraft under styring og manøvrering.

Dekk til elbil

Dette gir deg en god bremselengde på is og veigrepet i seg selv er utmerket. Ulemper: Lazer Linear 18 Elite har ingen nevneverdige ulemper når det kommer til egenskaper. Dette gjenspeiler seg dog i prisen, hvilket er i toppsjiktet når det kommer til LED-barer.

https://lndc.us/hibow.php

Det er en krevende øvelse å få feste på is hvis du ikke skal ha pigger. De piggfrie dekkene oppfører seg som primadonnaer når vi tester svinggrep og kjøreegenskaper på isbane.

Grepgrensen endres umiddelbart ved den minste forandring i solskinn eller luftfuktighet. Piggdekk er enklere.

Pirelli P Zero PZ4 SC /30 ZR23 (Y) XL L

Piggenes mekaniske grep er mindre følsomt for været. Siden vi hadde gnistrende vintersol mange dager på rad under testen, ble vi tvunget til å gjennomføre enkelte testrunder om natten for å sikre en test av de piggfrie dekkene med like og rettferdige forutsetninger for alle de åtte dekksettene. Prisverdig alternativ Men du skal ha i bakhodet at grepet kan endre seg fra sving til sving når man kjører på vinterveier, spesielt når man har valgt piggfrie dekk.

Ingen dekk kan være best på alt. Å balansere alle de elementene som et piggfritt dekk må beherske under norske forhold, er nettopp det som ofte skiller de etablerte dekkprodusentene og utfordrerne.

Pirelli Ice Zero m/pigg /45

Dekk er dekk, tenker du kanskje. Det er en konstant utvikling for å gjøre dekkene bedre, og aldri har vinterdekk i NAF-magasinet Motors tradisjonsrike test gjort det så bra som i år. De bremser imidlertid ikke særlig bra på asfalt, verken tørr eller fuktig.

I relasjon: 45 north piggdekk

Testeren opplever også dekket som noe støyende. En stor felg øker vekten ytterst på den armen som en felg i hovedsak er. Dette skaper større jobb for motoren, og øker forbruket. Det reduserer også ytelser som akselerasjon. Haukenes anbefaler å velge original­dimensjoner på hjul.

Dekk til elbil

Dette gir bedre sikkerhet i kritiske situasjoner, men øker rulle­motstanden. I tillegg reduseres rekkevidden som en følge av høyere forbruk. En konsekvens av å velge en større felg er at dekk­dimensjonen ofte blir bredere og lavere.

Lille london

Går man opp to størrelser i bredden, for eksempel fra 205 til 225, vil luft­motstanden øke med ca to prosent.

PIRELLI PIGGDEKK TEST Relaterte emner

Årets vinterdekktest er nå å finne på NAF sine hjemmesider. Som tidligere år er testen utført i Ivalo, Finland, av profesjonelle dekk-testere fra Test World. Totalt 16 forskjellige vinterdekk er testet i fem forskjellige disipliner. Bremsing, akselerasjon, manøverbane, kjørefølelse og støy. Testingen er utført på alle typer underlag vinteren har å by på. Dette er: Is, snø, våt og tørrasfalt.

PIRELLI PIGGDEKK TEST Kommentarer:
Rapportert den Pirelli piggdekk test
Korneliussen fra Narvik
Anmeldelse min andre nyheter. Jeg har en rekke hobbyer, som Gymnastik. Jeg nyter rapporterer norske nyheter tett.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net