Sarah Bernhardt Småkaker Det Søte Liv

  1. Mer om
Sarah Bernhardt Småkaker Det Søte Liv

Sarah Bernhardt Småkaker Det Søte Liv SjeldenContent [hide]

Mandelbunn: 400 g mandler. Sjokoladekrem: 250 g smør. Sjokoladeglasur: 200 g kokesjokolade Oppbevar kakene gjerne i fryseren, for de tiner meget raskt! Se også oppskrift på "Sarah Bernhardt terte Sarah Bernhard i langpanne har blitt en skikkelig kakeklassiker i Norge. Se alle varianter av Sarah Bernhardt-kaker HER Don't aim for success if you want it; just do what you love and believe in, and it will come naturally. (David Frost) Også i år er det kaken Sarah Bernhardt i langpanne i har i flere år vært en av de mest besøkte kakeoppskriftene her på Det søte liv, og det samme gjelder

Dryss over den revne sjokoladen til slutt. Sett kaken så tilbake i kjøleskapet.

Sarah Bernhardt i langpanne med gul krem

Kaken holder seg i kjøleskapet i noen dager. Ellers er den veldig fint å fryse ned i passe porsjonsbiter. Den tiner på noen få minutter. Rør godt i sjokolademassen slik at den blir helt glatt. Sett sjokolademassen i kjøleskap i minst 4 timer, helst over natten, slik at den blir helt kald.

https://lndc.us/barcode-restaurant.php

Det er viktig at massen er kald, ellers kan den lett sprekke ved pisking. Avkjøl den smeltede sjokoladen litt, men ikke mer enn at den fortsatt er helt flytende. Ta kaken ut av kjøleskapet eller fryseren og smør den smeltede sjokoladen raskt over den kalde kaken i et tynt lag.

Sett kaken kjølig igjen, til sjokoladeglasuren stivner. Del kaken opp i firkanter med en skarp kniv.

Sarah Bernhardt i langpanne med suksesskrem Det søte liv

Løft kakestykkene ut av langpannen med en stekespade. Ta kjelen av platen og rør inn vaniljesukkeret og deretter romtemperert smør i klatter. Avkjøl kremen til den er helt kald og nokså tykk i konsistensen. Bre først da suksesskremen jevn over mandelbunnen i langpannen.

Til sjokoladeglasuren smeltes kokesjokoladen sammen med smøret. Avkjøl glasuren i noen minutter, men ikke lenger enn at sjokoladen fortsatt er flytende.

Pdt to norway

Smør sjokoladen over den kalde kaken i et tynt lag, og sett den kjølig igjen, til sjokoladeglasuren stivner. Dypp kjeksene i slik at kremen er dekket av sjokolade. Sett de gode Sarah Bernard-kakene kaldt til stiving.

Har du lest dette? Olivenolje sunt

SARAH BERNHARDT SMÅKAKER DET SØTE LIV Relaterte emner

Kaken stekes i langpanne, ca 30x40 cm Mal mandlene og bland med bakepulver. Pisk eggehvitene stive. Tilsett sukkeret litt etter litt mens du pisker videre, og fortsett piskingen til du har en myk marengs. Fordel deigen i bakepapirkledt langpanne, og stek kaken i ovnen ved 175 grtader i 20 minutter. Avkjøl kaken i langpannen til den er helt kald. Til sjokoladekremen piskes mykt smør sammen med melis.

SARAH BERNHARDT SMÅKAKER DET SØTE LIV Kommentarer:
Rapportert den Sarah bernhardt småkaker det søte liv
Solem fra Moss
Les også min andre innlegg. Jeg elsker absolutt Chester-le-Street. jeg elsker studere dokumenter saftig.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net