Drammen Klatrepark

  1. Mer om
Drammen Klatrepark

Drammen Klatrepark TestetContent [hide]

Klatreparken i Skimore Drammen består av over 70 elementer med forskjellig vanskelighetsgrad. Minimumshøyden er 110 cm for å kunne benytte Ingen forhåndsbooking nødvendig i Drammen PS – Drammen har ikke tatt i bruk Klatreverkets App som kun benyttes i Oslo Klatreparken drop-in: barn (110 - 139 cm) kr 300, voksen (over 140 cm, inkludert zipline og Guri Malla hoppet) kr 370, kun zipline og Guri Malla hoppet kr Høyt & Lavt er en opptur for hele familien. Hos oss opplever dere lek, mestring og læring i tretoppene. I klatreparken skaper dere nye minner Drammen Aktivitetspark er en sommerpark som består av både klatrepark og bike park

Antirust larvik

Ifølge Graaberg er app-en den første i verden av sitt slag. Og det som også er spennende med den nye app-en er at det aldri tidligere har vært gjort noe lignende når det gjelder alpint i hele verden, sier Graaberg og forteller om medlemskapet i app-en. I tillegg får vi en sykkeldel som blir like stor.

Allinclusive no erfaringer

Med klatredelen og sykkeldelen til sammen, kommer Oslo Sommerpark til å bli nesten dobbelt så stor som Høyt og Lavt i Larvik, forteller salgsansvarlig Ian Stendera.

Drammen Aktivitetspark er en sommerpark som består av både klatrepark og bike park!

Klatrepark åssiden

Registrer gjennomføring! Enjoy-kode: Gratis parkering! Arrangement gjennomføres i tråd med gjeldende råd om smittevern. Om du er syk eller har symptomer på Covid-19 er det viktig at du melder deg av arrangementet og holder deg hjemme.

Er det noen form for servering i parken? I tilknytning til parken er det åpen kafé med varme og kalde småretter.

Oslo får en av Skandinavias største sykkel

Merk egne åpningstider til kafeen som ikke alltid følger klatreparkens åpningstider. Vi tilbyr is, kaffe og mineralvann i resepsjonen til klatreparken.

https://lndc.us/4903-1.php

Hvordan kan man betale hos dere? Siden den gang er parken bygget opp med 9 Downhill traser med forskjellig vanskelighetsgrad. Det er lagt stor vekt på å lage mest mulig naturlige løyper. Er det første gang på utforsykling, leier du en av de dyktige instruktørene gir de deg en grundig innføring i sykling som ekstremsport.

Aktivitetsparken huser også en høyt og lavt klatrepark med fem ulike løyper med ulik vanskelighetsgrad.

DRAMMEN KLATREPARK Relaterte emner

Nye og 'gamle' familier er like velkomne hos oss: Aktiviteten passer for familier med barn i skolealder, som liker å utfordre seg selv til nye høyder og som liker å være i aktivitet: Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse. Viktig at dere oppgir om dere voksne selv også vil klatre, samt høyde på barna ved påmelding, slik at vi påser at vi har riktige seler til ditt barn. Klokken 14:00 samles vi til felles matpakkebespisning, fint om dere hjelper til med å samle inn flokken til dette tidspunktet ; Parken stenger 17:30, og vi kan klatre så lenge vi vil frem til da. Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.

DRAMMEN KLATREPARK Kommentarer:
Forfatter på Drammen klatrepark
Løkken fra Vossevangen
Les gjerne min andre innlegg. jeg liker Kajukenbo. jeg liker lese tegneserier tåpelig.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net