Insr Insurance Group Asa

  1. Mer om
Insr Insurance Group Asa

Insr Insurance Group Asa NåContent [hide]

Vardia Insurance Group er et norsk forsikringsselskap med hovedkontor i Oslo, Norge. Selskapet har virksomhet i Norge, Sverige og Danmark. Selskapet ble notert på Oslo Børs i Insr Insurance Group ASA | 708 followers on LinkedIn. Insurance Platform that enables companies to profit on making people's lives safer Insr Insurance Group ASA | 708 følgere på LinkedIn. Insurance Platform that enables companies to profit on making people's lives safer Insr Insurance Group ASA - Insr Insurance Group ASA ble etablert i 2009, og er et uavhengig skadeforsikringskonsern. Hovedkontoret ligger i Oslo Insr Insurance Group er et forsikringsselskap som hovedsakelig tilbyr forsikringer til bedrifter. Tilbudet distribueres via

Kun medarbeidere som har et relevant og nødvendig formål gis anledning til å behandle personopplysningene. Opplysningene vil ikke behandles i større omfang enn det som til enhver tid anses påkrevd.

Insr Insurance Group føyer seg

Hvor lenge lagres opplysningene? Personopplysninger skal i henhold til Personopplysningsloven slettes når oppbevaring ikke lenger er nødvendig for å oppfylle formålet med behandlingen.

Dette innebærer at så lenge du er kunde hos oss vil personopplysningene som finnes om deg lagres. Men å velge bort noen av disse informasjonskapslene kan ha en innvirkning på nettopplevelsen din.

https://shishlov.info/nuqod.php

Necessary Always Enabled Nødvendige informasjonskapsler er helt avgjørende for at nettstedet skal fungere ordentlig. Ved å skru av markedsføring vil du få helt generiske annonser i purehelp som kan oppleves som lite interessante og kjedelige.

https://lndc.us/2476-1.php

Å deaktivere for markedsføring stopper ikke reklamen på vårt nettsted. Arbeidsmiljøloven regulerer hvordan det skal gjøres. Anne Alstad, hovedtillitsvalgt i Insr, har sittet i forhandlinger med sin arbeidsgiver om dette.

Resultatet er at 68 av de 144 ansatte i Inrs får ny jobb i forsikringsselskapene Storebrand eller Sedgwick. Det er flere enn hovedtillitsvalgt Anne Alstad turte å håpe på da denne prosessen startet, men hun er langt fra fornøyd.

Ingen av dem som jobber i støttefunksjoner, altså ikke direkte mot kundene, blir overdratt til Storebrand eller Sedgwick.

Vm skiskyting

Og verken ansiennitet eller sosiale forhold er vektlagt. Konkret vurdering Medina Mahic, juridisk rådgiver i HK, forklarer: Hovedregelen ved virksomhets­over­dragelse er at alle arbeidstakere skal overføres til ny virksomhet.

Ved delvis virksomhetsoverdragelse kan det oppstå spørsmål om hvilke arbeidstakere som omfattes av overdragelsen.

Insr Insurance Group ASA Avd Østensjøveien

Problemstillingen kan for eksempel oppstå i tilfeller der en bedrift ikke har klare organisatoriske rammer, eller hvor noen arbeidstakere utfører oppgaver både for avdelingen som overdras, og for andre avdelinger. Dette kan typisk være personer i ulike stabs- eller støttefunksjoner. Her må det foretas en konkret vurdering av hvilke arbeidstakere som skal følge med, der man blant annet tar stilling til om arbeidstakerne har sin primære tilknytning til avdelingen som overføres, og om avdelingen som overføres, fra et organisatorisk synspunkt, danner rammen om deres arbeidsforhold, sier Mahic.

Fått med deg denne? Normalt mottar du et tilbud innen 24 timer. Advokatguiden er en advokatindeks over alle advokater i Norge.

INSR INSURANCE GROUP ASA Relaterte emner

Du vil typisk sett motta svar på din henvendelse fra 1-3 advokater i løpet av 48 timer. Send en ny forespørsel Neste Finn rett advokat Norges beste advokater finner du på Advokatguiden. Søk blant 10 660 advokater, advokatfullmektiger og rettshjelpere innen alle rettsområder, og se vurderinger fra tidligere klienter. Som advokat kan du gjøre krav på din profil, og legge inn informasjon. Advokatguiden hjelper deg med å få nye klienter.

INSR INSURANCE GROUP ASA Kommentarer:
Rapportert den Insr insurance group asa
Kvamme fra Tønsberg
Bla gjennom min andre innlegg. Jeg er sterkt påvirket av Mahjong. Jeg har lyst studere dokumenter sjelden.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net