Drammens Kinocity

  1. Mer om
Drammens Kinocity

Drammens Kinocity BonusKinoCity i Drammen er en topp moderne heldigital kino med 6 saler med plass til 925 gjester. Kinoen, som eies av Nordisk film og Drammen kommune Arendal · Farsund · Kristiansand likes · 74 talking about this · 91392 were here. KinoCity midt i hjertet av Drammen by er en av Norges største kinoer KinoCity, Drammen er en topp moderne heldigital kino med 6 THX godkjente saler. Kinoen, som eies av Nordisk film og Drammen kommune, ble etablert i Drammen Vi holder åpent hver dag hele året

Kinocity Drammen

Vi har ulike betalingsløsninger De fleste anlegg tilbyr betaling med kort på automat før avreise — her må du skrive inn reg. Trykk "Betal og husk meg" så slipper du å benytte automaten ved neste besøk.

Ølsalget julen 2020

Dette vil også stå i programmet. Program Last ned programmet for kinokonferansen her.

I relasjon: Alfa damesko

Last ned programmet for det tekniske seminaret her. Spesiell fokus på ungdomsmålgruppen.

Kinoer Drammen Byleksikon

Vi gjør det lett å reise til Kinocity, som er grunnen til at over 930 million brukere, inkludert brukere i Drammen, støler på Moovit som den beste offentlige transportappen. Innføringen av kinoloven førte til en reduksjon i antall steder for filmfremvisninger. En lovrevidering året etter gjorde at det ikke var tillatt å vise film uten kommunal bevilling.

Økonomisk risiko og spørsmålet om offentlig filmkontroll var to viktige argumenter i kinodebatten. Private kinoeiere takket for seg sommeren 1917 med avslutningsfilm på Paladsteateret; «Hendes lykkeligste Stund».

Driving directions to Kino City, 2 Bragernes Torg, Drammen

Drammens Tidende skrev følgende 30. Kosmorama, Perfekt, Paladsteateret og Verdenspeilet ble de første kommunale kinoer i Drammen. Den første kommunale kinobestyrer var Borger N. Borgersen, som var kinosjef fra 1917 til 1939. Du må være komfortabel med å være en vert for våre gjester, og kan gjerne gi informasjon eller tale foran store forsamlinger.

https://lndc.us/surdeigsstarter.php

Bragernes torg 2A, 3017 Drammen www. Kinoen, som eies av Nordisk film og Drammen kommune, ble etablert i Drammen 30. Reiser ikke tilbake igjen dit.

Mer enn et år sidenSvarRapporter Fornøyd kunde Pleasant experience, would definitly repeat the experience! Servering av kaffe, mineralvann og lunch under arrangementene kan avtales.

Last ned også: Spill bubble shooter

Kinosalene Kinoen samarbeider med lokale kjøkken og kan traktere velsmakende retter for opptil 900 personer.

DRAMMENS KINOCITY Relaterte emner

Vi søker etter deg som har stor arbeidskapasitet, interesse og engasjement for salg, personlig kundeservice og kinofilm. Du har en åpen og sosial personlighet som trives i et hektisk miljø samt du kan være fleksibel på kort varsel. Du har lyst til å delta aktivt i å gjøre Drammen Kino til den beste kinoen for våre gjester, og kan tenke deg å jobbe med premierevents. Videre er du er en entusiastisk og serviceinnstilt person som liker å gjøre alle våre gjester fornøyd. Hos Nordisk Film er gjestene alltid i fokus! Du er ansvarsbevisst, punktlig, til å stole på og du liker å ta initiativ, være kreativ samt finne nye løsninger.

DRAMMENS KINOCITY Kommentarer:
Forfatter om Drammens kinocity
Falch fra Trondheim
Jeg nyter lese om Norge innad. Se min andre nyheter. Jeg elsker absolutt Gatka.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net