Sammenmasking Av Strikketøy

  1. Mer om
Sammenmasking Av Strikketøy

Sammenmasking Av Strikketøy På grunn avHar nå prøvd dette med å strikke 2 masker sammen, og da får jeg jo likt antall masker foran og bakpå, men har fortsatt samme problemet med "dog ear" p Maske sammen strikketøy En meget nyttig teknikk å kunne er å maske sammen deler av strikketøy. (På engelsk heter dette Kitchener's stitch Har du noen gang lurt på hvordan du skal maske sammen strikketøyet ditt. Ofte står det i en oppskrift, mask sammen på skuldrene cissemosse: Sammenmasking -god forklaring! Diy Crafts Knitting, Mantra, Blog, Decor Jeg har fått en del spørsmål om hvordan jeg masker sammen på skuldrene. Denne måten lærte mamma meg da jeg var liten, og siden har jeg gjort

KREATIVTROM: Slik monterer jeg armene på en strikka genser

Man slipper litt "harde" sømmer 3. Montering av strikkeplagg er det verste jeg vet, så alt som kan gjøres ferdig med en gang er toppers!

Last ned også: Pengeby

Hvor kan man bruke sammen-strikking? Egentlig er det bare fantasien som setter grenser her, men jeg kan nevne noe eksempler: 1. Da blir kjolen litt mer fleksibel.

Garnbutikken Fortuna: Bjørnlisokker

MEN, jeg må jo gjøre et eller annet så avslutningen ved ermene blir fin! For nå er den ikke fin Den sidste maske skal laves som en løkke så maskerne ikke falder af.

https://shishlov.info/577.php

Den strikkes som en maske i modsætning til den tråd, du havde over pinden i begyndelsen. Derefter skal du på de to første omg kun strikke hver anden maske, men forskudt på anden omg sådan at alle maskerne bliver strikket én gang i løbet af de to omg. Dette er for at få en jævn, men samtidig elastisk kant.

Sammenmasking Av Strikketøy

Italiensk aflukning dansk At lukke af med denne metode kræver, dy du lader tråden til aflukningen være ca 3 gange så lang som den kant, du skal lukke af. Bryd tråden og sæt en nål i enden. Hver maske skal syes to gange igennem på forskellig vis. Ved et retmaske skal du først sy den vrang og derefter ret, før du tager den af pinden.

Vranmaskerne skal først syes ret og derefter vrang, før du tager den af pinden. Følg fremgangsmåden herunder. Før nålen igennem bagfra og frem mellem den første retmaske yderst på pinden og sy vrangmasken som om den skal strikkes ret.

Tag retmasken som er yderst på pinden af, som om den skal strikkes ret. Før nålen foran den første vrangmaske yderst på pinden og sy igennem retmasken forfra, som om den skal strikkes vrang.

Tag vrangmasken, som er yderst på pinden af, som om den skal strikkes vrang. Fortsæt på den måde til alle maskerne er lukket af. For link til teknikvideo, se under overskriften italiensk opslag. Kunne I overveje bruge alfabetet i søge feltet foroven. Som nu skal man blade igennem det hele for at finde det man leder efter. Utilissima anche la descrizione che accompagna il video. Es un poco difícil calcular. Para hacer crafting con pt arroz es necesario hacer los cálculos para finalizar cada lado con pts contrarios.

En los videos tienes otros tipos de costura invisible que puedes adaptar al pt arroz.

Kanelbolle fyll

Solveig Annie Bråtane 08. Markeer met een hulpdraad de toer waar vanaf je wilt verlengen: boven en onder waar je het breipand doorknipt.

Strikkehjelp Yndestrikk

Verleng het pand met 8cm of net wat je nodig acht. En zet met deze kitchener stitch R-A-A-R is mooie afkorting, de rare steek weer aan elkaar. Niemand die je ingreep ziet en je trui is lekker net zo lang als je bedoeling was.

Det kan nok være lurt å tråkle armen fast til bolen for å ha enda bedre kontroll når den skal sys på med symaskin. Nå trær jeg arbeidet inn på friarmen på symaskinen og syr en søm rundt hele ermeåpningen. Da er armen på kommet på plass og nå gjenstår det bare å neste fast belegget den blå strikkekanten slik at "sårkanten" på ermehullet skjules, og for at genseren skal bli fin også på vrangsiden: Og vips, så var genseren ferdig montert!

Strikk Gros Side 9

Håper min forklaring kan være til hjelp for andre som syns det er skummelt å montere en strikket genser. Ta gjerne kontakt med meg hvis noe er uklart.

https://lndc.us/mcdonalds-kvadrat.php

Felling videre blir tilsvarende isydde ermer: Strikk erme, forstykket, erme og bakstykket sammen samtidig som det felles 3 masker sammen i alle 4 sammenføyningene med 1 maske fra ermet og 2 fra bol - 8 masker. Ytterligere 4 omganger felles det 1 maske fra bol og 1 fra ermet sammen med fellingsmasken fra forrige runde - 32 masker.

Neste omgang felles det kun 1 maske fra bol sammen med fellingsmasken - 4 masker. Deretter enda en omgang 1 maske fra bol og 1 maske fra ermet sammen med fellingsmasken - 8 masker.

SAMMENMASKING AV STRIKKETØY Relaterte emner

Men når man først kommer i gang med arbeidet er det ganske raskt å montere genseren. Her kommer en liten gjennomgang på hvordan jeg monterer en strikka genser. Armene og bolen er ferdigstrikka og klar for montering. Jeg damper lett og forsiktig over delene før jeg går i gang med monteringen. Først måler jeg bredden oppe på armen.

Sammenmasking Av Strikketøy
SAMMENMASKING AV STRIKKETØY Kommentarer:
Rapportert den Sammenmasking av strikketøy
Haldorsen fra Drammen
jeg er glad i lese tegneserier frivillig. Les gjerne min andre innlegg. Jeg trives Autograss.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net