Dag Otto Lauritzen Høyde

  1. Mer om
Dag Otto Lauritzen Høyde

Dag Otto Lauritzen Høyde FantastiskDag Otto Lauritzen er en norsk programleder og tidligere syklist. Under OL i Los Angeles i 1984 tok han bronsemedalje på fellesstarten. Han syklet profesjonelt fra 1984 til 1994. Han deltok åtte ganger i Tour de France og ble Dag Otto Lauritzen (født 12. september 1956 i Grimstad) er en norsk programleder og tidligere syklist. Under OL i Los Angeles i 1984 tok han bronsemedalje september 1956) er tidligere politimann, fallskjermjeger, profesjonell syklist, leder og partner i eiendomsmeglerbransjen Politimann, eiendomsmegler, toppidrettsutøver, foredragsholder og TV-profil. Hvordan er det å være i familie med Dag Otto Lauritzen Dag Otto Lauritzen er en norsk tidligere syklist, en av Norges fremste landeveissyklister gjennom tidene. To av hans største meritter er den

Tour de France-ledelsen fikk beskjed. Fire år senere fikk Dag Otto et nytt trofé. Feiringen blir rolig. Neste dag er det en ny etappe. Folkefest i Belgia I den lille byen Gullegem i Belgia er det dog ingen som feirer rolig.

Thor Dag Ottos sykkelløyper

Der bor Dag Otto Lauritzen gjennom de fleste av proffårene. Kona Ellen har reist hjem etter å ha besøkt sin mann i Frankrike. Signalet var dårlig og Ellen hadde venner på besøk. Tour de France ble ikke prioritert. Så reiste de hjem til Belgia den dagen. Det er bare belgisk kommentator, og så sitter de ute i hagen der sola skinner i Belgia. Så kommer naboen bankenes på, en nabo som var litt innpåsliten, så Ellen sa «jeg vil ikke ha besøk av han». Så hun sendte vennene til å sende dem vekk, avslører Lauritzen.

Men den masete naboen ga seg ikke. På tredje forsøk slapp han inn hos Lauritzens. Ellen hadde ikke stoler til alle, så folk satt på gulvet. Der holdt de på til 2-3 på natta og fikk fri fra jobben dagen etter fordi naboen hadde vunnet i Tour de France. Kampen for å overleve Sykkelsporten er brutal. Fra karrierens høydepunkt blir de neste dagene en virkelig prøvelse for Dag Otto Lauritzen.

Pod on Apple Podcasts

Lauritzen liker ikke skryt. Hvertfall ikke ekstravagant selvhevdelse.

Kanskje derfor har han ikke tatt vare på veldig mye fra sykkelkarrieren. Når vi tar med 7-Eleven-trøyen til intervjuet, sier 60-åringen at nostalgien har sneket seg på med årene og at han gjerne skulle hatt flere gamle drakter og sykler. Men det er kanskje for skrytete. Den lå i en gammel kasse.

Nav lønnsgaranti

Så den hang jeg opp, sammen med Tour de France-trofeet og et par andre småting. Aldri har jeg vært noe tilhenger av sånn skryteskap, smiler han. Lauritzen merker det kanskje ikke selv, men sier ofte han var «heldig» når han snakker om egne bragder. Likefullt er han full av lovord om sine samtidige på 80- og 90-tallet. Dag Otto er ikke gjerrig med superlativene i det som likner oppriktig beundring fra hans side. Kanskje ikke så rart at de fleste har sansen for den rause Dag Otto. De to traff hverandre i Lauritzens første profflag, Peugeot.

Vi slo an tonen med en gang og ble del av den ikke-franske gjengen i laget. Derfor fortrodde han meg en hemmelighet om alderen sin, sier Yates til Sykkelmagasinet.

Lauritzen satte seg ikke på en racersykkel før fylte 23. Derfor var han betydelig eldre enn de fleste andre som prøvde å slå igjennom. Etter bronsemedaljen i OL hadde politimannen allerede klart å bli 28. Programleder Morten Hegseth deltar også i år.

Thor Dag Ottos sykkelløyper

Han skulle egentlig i militæret, men slapp. Men jeg har savnet familien, særlig barnebarna, sier han. I år har de vært gift i 37 år! Men barnebarna bor i Oslo, byen hvor jeg jobber mest. Så det betyr at jeg ser mye til dem. Det synes jeg er veldig hyggelig. Så hun hadde fortjent en gullmedalje, det er det ikke tvil om.

https://shishlov.info/ludat.php

Hun har fått noen også da, ler han. Legene mente at han mest sannsynlig ikke ville kunne gå skikkelig igjen, men Lauritzen ønsket ikke å gi opp.

Han startet å trene sykkel som en alternativ trening og merket etter hvert at han hadde talent for denne sporten. I løpet av bare fire år ble han både norsk mester, to ganger nordisk mester, og bronsevinner i OL i Los Angeles.

DAG OTTO LAURITZEN HØYDE Relaterte emner

Påmelding nyhetsbrev Meld deg på vårt nyhetsbrev og få inspirasjon, treningstips og annen nyttig informasjon fra Birken. Merk at alle deltakere som har registrert sin e-post adresse på sin profil, mottar allerede nyhetsbrev fra oss. Nyheter -Birken er fantastisk Sykkel-veteranen Dag Otto Lauritzen stiller ikke på startstreken under årets Birkebeinerritt, men har deltatt flere ganger tidligere. Tekst og foto: Ungdomsreporter -Etter at jeg la opp på toppnivå har jeg eid noen treningssentre. I begynnelsen lagde vi grupper hvor vi hadde spinning flere ganger i uka.

Dag Otto Lauritzen Høyde
DAG OTTO LAURITZEN HØYDE Kommentarer:
Rapportert den Dag otto lauritzen høyde
Eikeland fra Mo i Rana
Vennligst sjekk min andre innlegg. Jeg trives Bloggen. jeg er glad i lese om Norge egentlig.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net