Kinder Maxi Kake

  1. Mer om
Kinder Maxi Kake

Kinder Maxi Kake TilsvarendeJeg har tidligere laget en nydelig Sjokoladekake med Kinder Bueno (Kinderkake) "Kinderkake" er en kjempepopulær kake som mange lenge har Sjokoladekake med Kinder Bueno (Kinderkake). Personlig er jeg ikke superfan av det hvite fyllet i klassisk Kindersjokolade, men Kinder Bueno Saftig sjokoladekake med nydelig kinderkrem og sjokolade ganache 330 smeltet kinder maxi sjokolade. Sjokolade ganache: 100 gram mørk kokesjokolade Jeg har i tillegg brukt hakkede Kinder Bueno i fyllet og biter av sjokoladen som pynt. Oppskrift og foto: Kristine Vi feira bursdag i helga, og då måtte vi til med ein ny, spennande kake. 7-åringen ønska seg Kinder-kake, og slik blei det

Smelt sjokolade over vannbad, og klargjør gelantinplatene etter anvisning på pakka. Visp fløte til det begynner å ligne kremkonsistens, bland deretter inn kremost og vaniljekesam. Til slutt dyttet jeg godteri, store slikkepinner og makroner nedi sjokoladen. Figurene langs kanten er kjøpt i lekebutikk og er ikke spiselige.

Godteposer må man jo også ha: Cellofanposer fra Nille med egenlaget etikett.

Velg varianter

Siden vi hadde kaker og en del godt i selskapet fikk gjestene den med seg hjem. Og for dette trenger du ikke noen spesielle verktøy, eller spesielle materialer eller ferdigheter for å jobbe med det.

Eddi skoller

Vanligvis er rammen laget med papir og papp, og hovedelementet i innredningen er sjokoladeegg og sjokolade. Ytterligere materialer brukes også til dekorasjon, for eksempel satengbånd, sommerfugler og blomster for å få kaken til å se virkelig festlig og unik ut.

Mengden nødvendige materialer avhenger direkte av størrelsen på gaven din, men selv om du først kjøper et utilstrekkelig antall goder, kan du alltid sende det til supermarkedet for å kjøpe nødvendig mengde. I tillegg, hvis rommet er for varmt, kan sjokoladen begynne å smelte, derfor anbefales det at alle kjøpte overraskelser oppbevares i kjøleskapet til de er festet på basen, og den ferdige kaken bør også oppbevares i kjøleskapet til du drar på ferie.

For det grunnleggende trenger du tykt papp og papir, vanlig PVA-lim og en limpistol.

Kinder Maxi 21g

I prosessen kan du ikke gjøre uten enkle verktøy - saks, en linjal og en enkel blyant for å måle materialet til basen riktig. Kinder små melkesjokolader blir brukt som det viktigste dekorasjonselementet, vi limer hele basen med dem, og overraskelsesegg vil pynte toppen av kaken.

Du kan dekorere en ferdig overraskelse for et barn med blonder, satengbånd og buer.

https://shishlov.info/isolere-grunnmur-over-bakkeniv.php

For eksempel, hvis hovedgaven for ferien er øreringer for din elskede datter, kan en boks med øreringer i form av en bunny eller et hjerte plasseres på toppen, og selve overraskelsesegg kan plasseres midt i den hjemmelagde boksen vår, og omvendt, d. Godterier venter alltid på oss under juletreet, men du kan lage en nyttårsgave med egne hender i form av en festlig kake dekorert med egg med en overraskelse og sjokoladebarer. Det første trinnet er å bestemme størrelsen på grunnlaget vårt.

"Kinder Melk Slice" og andre produkter av selskapet

Men jo mer jeg tenkte på det, så på blomstene jeg hadde laget, og flere bilder på nett, desto mer overbevist ble jeg om at jeg ikke ville levere kaken med sånne blomster på.

Så i formiddag tok jeg turen på Traktøren og skaffet mindre pensler.

Se dette: Sukkerfri kake

Så begynte jeg på nytt: farget marsipan i en lysere blåfarge, malte med mindre og langt bedre pensler og ble i alt mye mer fornøyd. Forresten, for gutter er det hensiktsmessig å erstatte de myke leker leketøy biler, båter og andre attributter i en manns stil.

Så hvis du har besluttet å presentere dette arbeidet av hendene på sin egen, helt klart vurdere mulighetene for å eliminere enhver mulig årsak krenkelser til donee.

Sjokoladekake med Kinder Bueno (Kinderkake)

Det er den samme ordningen av handlingen, men de fleste kake toppen er å dekorere den originale boksen "rafaellok". Eksklusive alternativer som gjør hva du enkelt kan lage en multi-lagdelt kake, som kombinerer størrelse bokser dekorert med sjokolade.

Plassen inne i hver av dem kan fylle den opprinnelige godteri, frukt, blomster. Den største fordelen med denne improvisert er hva de skal gjøre med sine egne hender er ikke så vanskelig, det er viktig å ha tålmodighet, fantasi og nødvendige materialer.

https://shishlov.info/6905.php

Tro meg, vil gaven sette pris på. Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter. Til denne gode sjokoladekaken, trenger du en rundt kakeform, ca.

Sjokoladekake med kinder maxi krem og sjokoladekrem.

Søkeresultat for: "Kinder"

Oppskrift på nydelige sjokolademuffins med mørk sjokolade inni og fristende hvit sjokoladekrem på toppen. Disse vil garantert glede selv den mest kresne cup cake-entusiast. Fyldig bunn av mørk sjokolade med hvit sjokoladekrem.

KINDER MAXI KAKE Relaterte emner

Se full beskrivelse Godteri Godteri, brus og andre søtsaker er stort sett essensielle til fest! En bursdagsfest uten kake er rett og slett ikke komplett. Derfor er det åpenbart for oss på Partyking å kunne tilby mange forskjellige typer brus og billig godteri på nettet. Vi har ting som alltid er bra å ha hjemme og når det er tid for en liten belønning. Her finner du også ingredienser til spesielle anledninger, for eksempel ting som hjelper deg å gi en kake et personlig preg. Å tilby godt godteri med en morsom vri er helt vår stil, som chilisjokolade eller annet godteri med sterke og kanskje litt uventede smaker. Vi har også mye brus og andre alkoholfrie drinker.

KINDER MAXI KAKE Kommentarer:
Forfatter om Kinder maxi kake
Pham fra Hermansverk
Jeg trives lese om Norge enormt. Se gjennom min andre nyheter. Jeg har en rekke hobbyer, som Larping.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net