Kontrollsenter Iphone 11

  1. Mer om
Kontrollsenter Iphone 11

Kontrollsenter Iphone 11 KunngjørIPhone X og nyere · For å åpne Kontrollsenter sveiper du nedover fra øverst til høyre på skjermen Slik konfigurerer du Kontrollsenter på iPhone, iPad og iPod Touch Kontrollsenter gir deg umiddelbar tilgang til kameraet, blitsen, AirDrop (iPhone 5 eller nyere), AirPlay, nedtellingen, lydavspillingskontrollene og mange Husk å ta backup av mobilen din via iCloud før du setter i gang. Her er de største iOS 11-nyhetene: Nytt kontrollsenter. Kontrollsenteret i iOS Fra og med iOS 11 kan du nå tilpasse kontrollsenteret du ser når du sveiper opp fra bunnen av iPhone eller iPad-skjermen. Du kan fjerne snarveier du aldri

Slik tilpasser du Kontrollsenter på iPhone X, 8

Appen trenger disse tillatelsene for å fungere ordentlig. Hvis du ikke gir disse tillatelsene til appen, krasjer den og fungerer ikke ordentlig. Når det gjelder prosessen med å gi tillatelse, er det veldig enkelt. De appen selv leder deg til innstillingssiden, og alt du trenger å gjøre er å aktivere den respektive innstillingen for appen. Når du har gitt tillatelse, kan du åpne appen for å få tilgang til dens innstillinger.

Slik aktiverer du nattskift i iOS 11 Kontrollsenter på iPhone og iPad

Vi presenterer deg i dag en løsning for å legge til snarveier til favorittapplikasjonene dine ved hjelp av navigasjonsknappene på din Android-smarttelefon Siste Innlegg.

Perspektiver "Kontrollsenter" med tilpassede innstillinger Kanskje du ikke burde stole på det, men du kandet er lett å forestille seg hvordan Apple i fremtiden vil gi tilgang til kontrollsenteret til tredjeparts programvareutviklere - slik det skjedde med widgeten Today.

Apple kan tillate utviklere å lage tilpassede kontrollknapper som brukeren vil legge til i kontrollsenteret i Innstillinger.

Det ville være fint å ha denne typen kontroll over Bear Notes-appen i stedet for standard Notes-appen. Hva synes du om den nye funksjonaliteten til Kontrollsenteret iOS 11? Facebook vil be deg om å bekrefte, så klikk på Slett igjen.

https://lndc.us/baneheia-kampen-om-sannheten.php

Og det er det, det fornærmende innlegget er borte. Han har testet beta-versjonen i forkant av lanseringen, og vet derfor hva brukerne kan vente seg når oppdateringen nå rulles ut.

I dag kan iPhonen din bli

Apple har blant annet lagt vakt på såkalt AR-teknologi, det vil si «utvidet virkelighet». Selskapet har laget et eget utviklerverktøy, som lar programmerere enklere lage applikasjoner som legger «virtuelt innhold over virkelige scener». Mange kjenner kanskje AR-teknologi best fra spillet Pokémon Go, men vi kan nå forvente at disse applikasjonene blir mer avanserte. Snart er det tilgjengelig for de store massene.

Last ned også: Hvite utepotter

Prøv å 3D Touch eller lenge trykk på widgeten selv, og den vil utvide. Og det er her hvor du finner AirDrop- funksjonen. Trykk på den, og du vil kunne endre AirDrop mottar AirDrop ikke fungerer?

Slik bruker du AirDrop på en iPhone 11

Feilsøk filoverføringen Woes AirDrop fungerer ikke? Feilsøke filoverføringsbruken din Har du problemer med AirDrop?

https://shishlov.info/134.php

Vi kan gå gjennom alle dine tilgjengelige alternativer. Les mer fra bare til kontakter eller for alle. Den siste vekselen er en ny for iOS 11: Personlig Hotspot Slik løser du 5 Vanlige iPhone og iPad-sikkerhetstrusler Slik løser du 5 vanlige iPhone og iPad-sikkerhetstrusler Nye sikkerhetstrusler viser at Apple-enheter ikke lenger er "bullet-proof". IPhone og iPad-eiere må vite hvilke trusler de kan støte på, og hvordan de skal repareres hvis det verste skjer. Trykk på den for å aktivere tethering-funksjonen raskt.

Deilig er jorden akkorder

Musikk Widget Øverst til høyre finner du musikk-widgeten. For å gjøre dette, bare start appen og trykk på "størrelse" som vist på figuren. Her kan du gjøre alle de ovennevnte endringene.

Last ned, Tutorials Tips

Mens du er her, bør du også aktivere alternativet "Vis på alt", slik at du får tilgang til kontrollsenteret fra alle steder selv fra låseskjermbildet. En fin funksjon her er det annet enn å legge inn innstillinger, du kan også legge til snarveier for apper.

Nå blir du guidet til en liste over alle appene dine, og du kan velge den du liker.

KONTROLLSENTER IPHONE 11 Relaterte emner

Hvordan få iOS 11 som Kontrollsenter på alle Android-enheter Hvordan få iOS 11 som Kontrollsenter på alle Android-enheter Vovich Antonovich 4197 1060 iOS 11 gir massevis av nye funksjoner, noe som gjør et av de største mobile operativsystemene enda bedre. Noen av de viktigste funksjonene inkluderer den helt nye Dock for iPads, enklere multitasking, den nye Files-appen, Dra og slipp, oppdaterte App Store og det omdesignede Kontrollsenteret blant andre. Av alle funksjonene er den mest kontroversielle funksjonen i iOS 11 det nye redesignede Control Center. Noen mennesker elsker dets tilpassbarhet, mens andre hater utseendet. Som Android-bruker har jeg alltid lagt større vekt på tilpassbarhet over utseende, så unødvendig å si, jeg liker det ganske godt.

Kontrollsenter Iphone 11
KONTROLLSENTER IPHONE 11 Kommentarer:
Forfatter om Kontrollsenter iphone 11
Husebø fra Hamar
jeg liker dele interessante nyheter herlig. Se min andre innlegg. En av mine hobbyer er Kunstflug.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net