Saga Mobil

  1. Mer om
Saga Mobil

Saga Mobil ResultatSaga Mobil tror på langvarige forhold uten binding. Vi tror på attraktive mobilløsninger for bedrifter og privatpersoner, som med Telenordekning Saga Mobil er et nordnorsk mobilselskap for private og bedrifter, med kundeservice i Bardu og salgskontor i Mo i Rana. Selskapet tilbyr Telenor-dekning og Hvor fornøyd er du med Saga Mobil? Saga Mobil er en nordnorsk mobiloperatør som tilbyr mobilabonnement til privatpersoner og bedrifter i hele Norge Vi i Saga Mobil gir våre kunder god service, gode løsninger og konkurransedyktige priser. Vi tilbyr mobilabonnement, mobilt bedriftsnett, mobilt bredbånd og Proff.no gir deg bedriftsinformasjon om Saga Mobil AS, 990938547. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere

Feilen med BankID på mobil er rettet

Vi tar et nordnorsk samfunnsansvar og ønsker å utvikle landsdelen. Vi ser oppover og da er himmelen uendelig høy med uendelige muligheter for alle oss som bor i Nord-Norge, svarer han avslutningsvis. Han er takknemlig for at selskapet ønsker å ha base i hans kommune. Og det er fortsatt en stor arbeidsstokk i Bardu med denne kompetansen, sier han. Et nytt selskap som Saga Mobil har den fordelen at de kan bygge opp den strukturen de ønsker å ha for å lykkes, svarer han.

Bardu kommune har et klart fokus på sysselsetting og vi bruker mye mer penger på bedriftsetableringer, enn andre kommuner. Jeg ønsker Saga Mobil lykke til og håper mange vil benytte seg av deres tilbud, svarer han avslutningsvis.

Mobilabonnement og mobilt bredbånd fra Saga Mobil Mobilbørsen

Si din mening: Du er hjertelig velkommen til å kommentere denne artikkelen stengt mellom midnatt og kl. Saga Mobil hadde i forkant satt opp alt det tekniske og leverte telefonene fiks ferdig til oss. Selv navn på hver enkelt ansatt lå inne, forteller Stensland. Fantastisk service Prosessen og kundeservicen opplevde Stensland og hans medarbeidere som veldig god.

Oppfølgingen i etterkant også. Men vi prøvet og feilet, og fant ut i samarbeid med Saga Mobil hva som fungerte og ikke fungerte, forklarer optikeren.

Saga Mobil Mobilabonnementpris

Blant annet tilpasses appen etter bedriftens behov. Han forteller om personlig og god kundeservice hele veien. Det skyldes rett og slett at vi ikke visste hva Saga Mobil kunne tilby oss! Men med god oppfølging og samarbeid vet vi det nå, sier han fornøyd.

Fredrik skavlan sophia skavlan

Også Synspunkts ansatte og kunder er strålende fornøyde med de nye telefonløsningene. Dette betyr at telefonen til butikken kun ringer i de ansattes mobil og headset - og ikke høyt ut i butikklokalet. Vi ønsker å benytte anonymisert informasjon om hva du ser på, for å kunne gjøre vår webløsning bedre og lage innhold som flere av våre brukere har bruk for og verdsetter. Preferanser Takk for at vi kan lagre dine egne preferanser om opplevelse av vår site som informasjonskapsler hos deg.

Lanzarote posten

De har et kundesenter i Bardu og et salgskontor i Mo i Rana. Saga fokuserer også på å gi best mulig dekning uansett hvor du er. Sagas kundeservice er tilpasset til å være en hyggelig opplevelse samt å hjelpe deg med det du trenger å vite. Sagas motto er å få en følelse av familie, og at alt skal være enkelt og greit for kjøperen. Du har muligheten til å følge Saga på sosiale medier som Facebook, Twitter og Linkedin for en mulighet til å få med deg enhver endring eller nyhet så fort som mulig.

https://lndc.us/6191.php

SAGA MOBIL Relaterte emner

Der er Saga Mobil helt overlegen Da Synspunkt Stensland skulle bytte telefonleverandør, ble løsningen en lokal aktør. Det angrer de ikke på. Annonsørinnhold fra - Vårt forrige system var ekstremt komplisert, tungnem og det krasjet ofte. I tillegg var det dyrt og det kom alltid en serviceregning i tillegg. Det var både tungvint og irriterende, forteller André Stensland.

Saga Mobil
SAGA MOBIL Kommentarer:
Redaktør på Saga mobil
Holte fra Lillehammer
jeg liker utforske norske bøker seirende. Siste nytt: min andre nyheter. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Freestyle bmx.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net